Jump to content


henk

Članovi
  • Posts

    435
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

henk's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. Sumnjam da je pogrešio valutu, ne verujem da bi se bilo ko cimao da ugosti na gajbi i organizuje kućno preslušavanje potencijalnom kupcu ploče od 1000 dindži. Sve indicije upućuju na to da se radi o još jednom podivljalom prodavcu vinila... Trebalo bi detektiv @ketklou da preuzme istaživanje ovog slučaja
  2. Baš drastičan korak, čoveče, da rasprodaješ celokupnu kolekciju ploča. Nadam se da te nije neka muka na to naterala
  3. @milos Čekaj, uvalio ti je prljave vinile koje je ocenio sa 5-. Jesi mu uložio reklamaciju ili bar ostavio komentar da ti je uvalio treš?
  4. I pored svega toga lik ima 100% pozitivnih ocena. Da li limundo briše negativne ocene kad je neko premium prodavac?
  5. +1. Ovaj dasa iz posta kolege ketklou-a verovatno prati te emisije pa je mudro uložio 1000 dinara u izuzetan vinil Pink Floyd-a koji će kroz koju godinu moći da preproda po višestruko većoj ceni.
  6. Ma nisu kupci prolupali nego merak nema cenu...
  7. 4 soma sa šipingom. I nije baš neki primer jeftinoće. Ako budeš platio na tu cenu PDV + 300 RSD za proveru pošiljke doći će ti na isto kao da si je ovde kupio.
  8. henk

    NOVI ALBUMI

    Ne želim kao Koko da nerviram ljude, ali moram da kažem da je meni super ovaj novi album Pepersa, "Return of the Dream Canteen". Baš prijatno iznenađenje. Ima tu sjajnih stvari - Eddie, My Cigarette, The Drummer itd. Sve u svemu, odlična vožnja od sat i kusur.
  9. Jbt, 200 EUR za par ploča Nore Džons i taj jedan vinil uživo od Daft Panka. Jel moguće? Cene ploča su nenormalne
  10. Slušalice su prodate dragom kolegi sa foruma, tako da može lokot.
  11. Prodajem slušalice AKG K52, kupljene u Lyra Style-u na Tošinom Bunaru pre oko dva meseca (krajem marta). Uzeo sam ih sa idejom da služe za slušanje muzike na poslu, dok radim. Međutim, pošto nosim naočare, tokom višesatnih seansi počnu da žuljaju, tako da ću morati da nađem drugo rešenje. Zvuk je fin, prostran i vazdušast, ima neku iskričavost, prefinjenost i utegnutost. Sluške mogu lepo da se odvrnu i pritom nema distorzije. Pretpostavljam da su odlične za slušanje hi-res mjuze na pristojnoj opremi, recimo za slušanje ploča preko nekog dobrog pojačala, u seansama ne dužim od dva sata. Uz slušalice ide kutija, papiri i dve godine garancije u Lyra Style-u. Stanje: Near mint (kao nove, korišćene par puta). Cena: 4000 din.
  12. Jbg, drugari, da li je moguče da niste čuli za ptp softver zvani Soulseek . To i vrapci znaju - kad nešto od muzike ne možeš da nađeš nigde na netu, naći ćeš ga na dobrom starom Soulseek-u. Naravno, ima da se nađe ponešto i od tog Lale.
  13. henk

    Šta se sluša ?

    Pod utiskom koncerta u DOB-u prošle subote, ovih dana puno se sluša Dulijev opus. Uglavnom njegova, vrlo zavodljiva, "Twilight Singers" faza, idealna za noćne sate. Kakvih tu sjajnih stvari ima: Forty Dollars (hitčina!), King Only, Papillon, St Gregory, The Conversation, Martin Eden - da ne nabrajam dalje. A ovog konkretnog jutra, slušaju se Gutter Twins-i, tj. Duli i Mark Lanegan. Lepa, tamna i pomalo dramatična svirka, kao to nebo nad barakama, na omotu albuma. Btw, koncert je bio vrlo dobar, na momente sjajan, mada nije baš moralo da se sedi jbg. Mogli su iz velike sale da sklone stolice, pa da đuskamo kao ljudi.
  14. Nema Spotify, ali ima Deezer, koji se regularno može koristiti iz Srbije, na isti način kao što nam je Paypal sada dostupan. Telenor ima sa njima sklopljen dil, pa korisnici ovog mobilnog operatera mogu i preko njega da uplaćuju ili besplatno koriste Deezer. Cena je oko 490 dinara za mesec, ili za dž ako se ima Play+ ugovor. Ja imam besplatan Deezer račun, otvorio sam ga preko PC-ja i koristim ga za svakodnevno slušanje muzike na poslu. Ništa ne plaćam. Kvalitet zvuka nije neki (pošto je u pitanju free nalog), ali može da se preživi. Baza pesama je odlična i veća nego kod Spotify-ja, jer je Deezer "regional sensible", tako da se na njemu mogu naći diskografije mnogih domaćih bendova, što nije slučaj sa Spotify-jem. Takođe, Deezer nudi mogućnost strimovanja FLAC fajlova. Naravno, u tom slučaju se plaća pretplata. (Mislim da je 15 eura.) Sve u svemu, preporuka.
×
×
  • Create New...