bogdan63

Članovi
 • Content Count

  271
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About bogdan63

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 12/04/1963

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  NS

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kod Rel-a se brujenje rešava tako što se otkači crni kabel sa terminala za zvučnik i izoluje izolir trakom, ili se priključi na šasiju pojačala. Naravno, ako je u pitanju high level konekcija.
 2. Ovaj tip očigledno ne zna šta prodaje. Gde li je pročitao HSR? https://www.kupujemprodajem.com/Audio/Pojacala/HSR-pojacalo-89364615-oglas.htm?filter_id=108
 3. Dok se na drugim mestima raspravljaju ,,čiji je veći,,, i menjaju uređaje tražeći sveti gral, članovi ove sekte uživaju u muzici. Neki naprave poneki izlet, ali se često vrate u staro jato
 4. Ovo su ,,ozbiljne zverke,,. Verujem da se ni na stranim forumima ne mogu često videti uporedni testovi dekova na ovom nivou.
 5. Ovog puta bez gramofona
 6. Gramofonko pretpojačalo Naim Stageline N (MM), perfektno stanje. Cena 280 E.
 7. Kako si krenuo, počećeš i u fioke da mi zaviruješ
 8. Da skratim priču (koja je eto trajala oko mesec dana), mogao bih da sve definišem na sledeći način: uticaj sub-a na zvuk sistema je prilično mali (tako je podešen) ali daje neki svoj pečat na celokupnu zvučnu sliku, pre svega na najniže tonove, dajući čvrstinu i dubinu u bas području. Sub je sakriven, tako da je supruga, posle prvobitnog šoka, ubrzo prestala da gunđa.
 9. Tokom tog perioda sam oslobodio veliki deo sobe da bih mogao bez problema da ga ,,vozam,, po sobi. Posle nekoliko dana testiranja, potvrdilo se (na sreću) ono što je savetovao proizvođač, a to je pozicioniranje u ugao sobe uz orijentaciju po dužoj dijagonali. Ali tu nije kraj ,,mukama,,. Već prilikom prvih testiranja, bilo mi je jasno da drugi deo uputstva proizvođača koji se odnosi na podešavanje potenciometara na sub-u u mojoj sobi neće biti izvodljiv. Tako da sam već pri pozicioniranju sub-a morao da znatno odstupim od preporuke proizvođača od 15 (+-3) klikova na potenciometrima za Crossover i Level podešavanja.
 10. Nakon skoro mesec dana postavki i podešavanja, nakon mnogo truda i frustracija, Rel S3 Sho je zauzeo svoje mesto u sistemu.
 11. Mislim da ima dovoljno foruma koji se bave gedžetima. Bilo bi dobro da se vratimo hi-fi temama.
 12. bogdan63

  Poklanjam

  Hitachi risiver M2.NEISPRAVAN! Možda nekom treba neki deo. Canon Lide 30 skener. Ne radi na mom računaru (mislim da su poslednji drajveri za XP) Mrzi me da šaljem, samo lično preuzimanje u prethodno dogovorenom terminu.