Ružić Slavoljub

Članovi
 • Content Count

  1,139
 • Joined

 • Last visited

About Ružić Slavoljub

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 08/26/1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zrenjanin

Recent Profile Visitors

2,751 profile views
 1. Ja se izvinjavam što u ovoj temi pitam tako nešto ali nisam našao temu gde da postavim ovo pitanje. Što se tiče legalnosti i dali je to moralno, o tome možemo naširoko i nadugačko.
 2. Ja nisam registrovan i nikad mi nisu tražili da imam nalog.Danas otišao na sajt i kad sam ukucao pretragu on traži da se ulogujem.
 3. Na onom ruskom sajtu gde se "skida" muzika traze da se registrujem da bih pretrazivao.Od kad je to ? Koliko je pametno-rizicno registrovati se pa onda skidati materijal ?
 4. Odlično. Volim da čitam Vaše tekstove.
 5. Deliji bolje turiti prst u oko nego dirati Sub.
 6. Ne,nisi me razumeo. Neću da se odreknem omiljene muzike samo zato što snimak ne zvuči savršeno.
 7. Ja nisam nikad čuo razliku između ta dva formata. Meni i Wav i Flac zvuče jednako dobro. Pa šta i da jedan 10 % zvuči bolje od drugog ? Zar ne treba da slušam neku svoju omiljenu muziku zato što nije u odgovarajućem formatu?
 8. Ne znam da napravim screen shot. Koga zanima dali sam lažov,nek ode na moj profil. Hvala na saradnji.
 9. Ne izmišljam. Čim sam se registrovao,imao sam "1 Warning ......" 09.04. 2014. sam pitao moderatora zašto sam dobio kazneni poen a on mi je odgovorio nejasno i uopšteno. Mislim da tada još uvek nisam imao ni jedan post. Ono što me je kaznio Infidel,to je nešto drugo i mnogo kasnije. U principu,nije ni važno. Zanemarimo ovu moju muku. Razumem ja Vas moderatore i cenim Vaš rad. Ne možete Vi nama svima da udovoljite. Uvek će se naći neko ne zadovoljan. Kad smo ne zadovoljni,mi kritikujemo,kad smo zadovoljni,mi hvalimo ( barem ja ). Bitno je da nema grubosti i faulova ,da se niko ne naljuti. Ajde živeli.....
 10. Sve u redu druže. Sima je kao retka vrsta orhideje. Redak,poseban i naravno,zaštićen. Živ nam bio !
 11. Ja kupio tiganj za 50 % a otvarač za konzerve spušten sa 850 na 200 dindži !
 12. Ja sam taj "warning" dobio čim dam se registrovao a nisam imao ni jedan post ! Na pitanje "zašto",odgovor je bio da "sistem tako radi.
 13. Našim ljudima treba dati podršku. Lepo je što iz jedne male Srbije ima toliko divnih i talentovanih konstruktora. Možemo i trebamo biti ponosni na njih. Nisam trenutno dovoljno finansijski jak da kupujem nove uređaje ali da jesam,pre bih otišao do nekog domaćeg konstruktora i kupio muzikalije nego što bih ih pazario iz "belog sveta". Sklopio bih sistem od Šolajinog amp-a,Sinišinih kutija i Igorovog gramofona. 100 %