Jump to content


Ružić Slavoljub

Članovi
  • Posts

    1,231
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About Ružić Slavoljub

  • Birthday 08/26/1971

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zrenjanin

Recent Profile Visitors

5,494 profile views

Ružić Slavoljub's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Kaže ovako - "Šta bi $$$$$ uradio da dobije korona virus ? Pa,prvo bi pokušao da je proda kao sekunde, onda bi pokušao da je zameni (opet za sekunde), onda bi joj rekao "slušaj bre,ti korono i probao bi da je nalupa kao bivšu ženu. "
  2. Dobio si neku uplatu iz Katara ???
  3. Sve mi jedno. Ja ne vidim šta pišu DOSmanlije. Čitam komentare samo razumnih i obrazovanih. Nemoj da me braniš. Pojedinim članovima ja dam da me diraju (dole) koliko im volja.
  4. Nisam. Nisam imao nikakvog dodira sa bilo kojom firmom iz te nekadašnje "skupine" ,sem Videotona. I sad imam neke njihove male kutije u 5.1 sistemu. Držim ih više zbog nostalgije. Čak sam i živeo tamo jedno kraće vreme - možda zbog toga. Nisam znao da su imali šemu sa EMT-om.
  5. Izgubila mi se ova tema. Jedva je pronađoh. Hteo sam da javim šta bi sa gramofonom. Pošto sam se posle dužeg zagledanja i razmišljanja ipak fokusirao na gumeni točak, pretpostavio sam da se stvrdnula guma na njemu. Podmazao sam je glicerinom u dva navrata i ostavio po nedelju dana da odstoji i guma omekša. Problem rešen i Lenco ponovo radi kao pravi Švajcarac. Hvala svima na pomoći.
  6. Za obradu fotografija koristim "lit photo" program. Imaš ga na Play prodavnici. Što se tiče kabla,da me ne razumeš pogrešno,priključak samo liči na S Video ali to nije to jer S Video prenosi samo video signal. Pokušaj da obradiš (smamjiš) slike pa da vidimo ima li šta drugo što bi pomoglo.
  7. Pod obavezno bih stavio jer taj radio ima tu snagu samo na reklami. Pri jačem "gasu" radio će ulaziti u opterećenje pa će ili oštetiti zvučnike ili se isključivati. Koja snaga ? Pa,ne znam. Oko 500 W min. Ja bih to stavio. Pitajmo nekog iskusnijeg.
  8. Slike moraš da smanjiš (rezoluciju) i onda ih nalepiš jedino mora biti manja od 0.5 MB. Ne znam koji program za obradu fotografija koristiš ali obično postoji opcija "resize". Tu se umanji rezolucija fotografije,pa "save" i onda je ovde zakačiš na "spajalicu". Ja ih ponekad toliko smamjim da tri uđu u 0.5 MB. I vidi se u postu kvalitetno. Što se tiče kabla za povezivanje,ja vidim samo ovu sliku gde su izlazi za zv. kutije i gde stoji "S video". Ako se sećam dobro,tako se zove taj priključak. Davno beše kad sam poslednji put imao takav TV. Jbg,ne znam kako bi mogao da ih povežeš. Pretpostavljam da može.Ako može,sigurno na forumu neko zna. Javiće se i pomoćiće.
  9. Zavisi koliko glasno slušaš. Svi ovi što ti predlažem,mogu jako lepo da napune tu sobu zvukom. Ako će se praviti žurke i pijanci odvrtati pojačalo,onda ti treba nešto drugo.
  10. MARANTZ PM 64 MK II ONKYO 8870 HK 6650 SANSUI AU X 501
  11. Imaš JBL LX 66 BOSE 501 MAGNAT ALL RIBON 10 JBL LX 55 CANTON KARAT 300 I to po par komada od svakog. Zaista velik izbor. Neki su jeftiniji pa možeš da razliku love kupiš ili napraviš stalke pošto ti nisam predložio samo podnostojeće.
×
×
  • Create New...