Jump to content

jaksa

Članovi
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About jaksa

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Glasam za opciju laptopa za muziku + Anydesk. Ionako imaš laptop za to a takvu kombinaciju sam koristio ranije i skroz je ok.
 2. I tako je tema dovedena do besmisla. Dobar gramofon po povoljnoj ceni je neki entry level pro-ject ili rega planar, gramofoni na "dasci". "Dobar DJ gramofon po povoljnoj ceni" je možda bolji naslov ove konkretne teme.
 3. jaksa

  Kakav oglas!?

  AUDIOLAB 8000S INTERGRATED AMPLIFIER Our Price £386.5
 4. jaksa

  Kakav oglas!?

  Da li KP reaguje na prijavu oglasa?
 5. Evo kako se uklapio sa piano finišom, one kablove moram da rešim još:
 6. Stigao Tangent EVO - E8 subwoofer. Problem deficita nižih tonova instant rešen - Yamaha ima i subwoofer output tako da nema potrebe za igranjem sa a i b zvučnicima. Tannoy zvučnici mogu da budu bez brige, neće biti menjani.
 7. Ima tema cela u početničkim pitanjima, RP2
 8. To je i mene zanimalo ali nisam rešio tu enigmu pa sam uzeo Regu.
 9. To nisam ni primetio. Inače imamo psića pa mi nije bilo jasno. Žena gledala TV dok ja premeravam okolo - i mršti se jer kad izvadim metar to se uvek završi nekom troškom
 10. Ne znam koji su - kum je ozbiljniji audiofil od mene i imao ih je u rezervi. Kaže da su neki nemački, na njima ne piše ništa. Kakav pas?
 11. Ok, hvala. Pošto je operacija ubacivanja subwoofera daleko jeftinija i jednostavnija od zamene zvučnika i risiver ima sub output, dajte konkretne predloge, najbolje sa KP. Vidim da ima par očuvanih modela u ponudi. Crni Tangent mi izgleda ok.
 12. Ima li smisla u ovaj sistem dodati subwoofer i tako nadomestiti nedostatak relativno malih mx2 kutija? Pošto Yamaxa rx497 ima izlaze za A i B zvučnike, pretpostavljam da se subwoofer veže na npr B i da se onda koristi A+B opcija?
 13. Ima ga kod nas, vidi gigatron npr.
×
×
 • Create New...