Jump to content

Oknarb

Članovi
 • Content Count

  547
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Oknarb

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 05/20/1963

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Backa Topola

Recent Profile Visitors

4,380 profile views
 1. Zaboravih telefon 060 7118480.
 2. Prodajem komplet odlicno očuvan( sa sanic 4 kablom, daljinskim i originalnim pakovanjem). Serijski brojevi su 351... i 348... Cena 1500€
 3. Pozdrav, da li je neko od republikanaca imao kontakt sa Witch Hat Audio kablovima? Konkretno me zanimaju zvučnički kablovi Phantom speaker cable i N2 loudspeaker cable.
 4. potvrđujem za Igora
 5. Oknarb

  Kakav oglas!?

  Nisam znao da smo na ti, nema veze. Nemam nikakvu nameru da nekom " rušim prodaju"! Može da traži koliko god hoće, njegovo pojačalo. Imam svoje mišljenje i to i iznosim. Ne vidim zašto si ti u tome ugrožen. Što se tiče Naima ne znam kako si došao do tog zaključka. Bitno da si ti zadovoljan sa svojim pojačalom. To je moj izbor i sa takvim izborom već se družim niz godina.
 6. Oknarb

  Kakav oglas!?

  Samo da povučem paralelu u to vreme je Super Nait imao sličnu cenu a sada je neka prosečna cena oko 1500- 1600E. Toliko o ceni.
 7. Oknarb

  Kakav oglas!?

  Moguće ipak je prošlo 10+ godina kada sam ga slušao.
 8. Oknarb

  Kakav oglas!?

  Lično video i slušao u One hi - fi-u. Nije bio nešto skuplji, a tada je radio Dejan koji je sada u M KABLU.
 9. Oknarb

  Kakav oglas!?

  Toliko je koštalo kao novo kad se prodavalo u One Hi Fi.
 10. Odneseš u Korato ili ih nazoveš za informacije, nekoć su ih prodavali,
 11. 5i sviraju veoma lepo tako da se taj zvuk uvuče pod kožu. Između modela postoji razlika. ( Nisam imao prilike da duže slušam 5si) U oglasima često završe jer se napreduje i često se pređe na viši nivo( XS)
 12. Poštovani vidim da ne želite da objavite moj komentar u ovom oglasu pod pretpostavkom da reklamiram proizvod. Nemam oglase i nisam u apsolutno nikakvoj vezi sa drugim oglašivačima. Ovo sam samo napisao u dobroj nameri jer se sugeriše od strane drugih članova da se kupi određeno pojačalo a isti model koji je noviji i muzikalniji postoji na oglasima za iste novce! Zato i želim da se obiše od njih komentar ili da se moj objavi. Branko
×
×
 • Create New...