Jump to content

Ružić Slavoljub

Članovi
 • Posts

  1,231
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Ružić Slavoljub

 1. Kaže ovako - "Šta bi $$$$$ uradio da dobije korona virus ? Pa,prvo bi pokušao da je proda kao sekunde, onda bi pokušao da je zameni (opet za sekunde), onda bi joj rekao "slušaj bre,ti korono i probao bi da je nalupa kao bivšu ženu. "
 2. Dobio si neku uplatu iz Katara ???
 3. Sve mi jedno. Ja ne vidim šta pišu DOSmanlije. Čitam komentare samo razumnih i obrazovanih. Nemoj da me braniš. Pojedinim članovima ja dam da me diraju (dole) koliko im volja.
 4. Nisam. Nisam imao nikakvog dodira sa bilo kojom firmom iz te nekadašnje "skupine" ,sem Videotona. I sad imam neke njihove male kutije u 5.1 sistemu. Držim ih više zbog nostalgije. Čak sam i živeo tamo jedno kraće vreme - možda zbog toga. Nisam znao da su imali šemu sa EMT-om.
 5. Izgubila mi se ova tema. Jedva je pronađoh. Hteo sam da javim šta bi sa gramofonom. Pošto sam se posle dužeg zagledanja i razmišljanja ipak fokusirao na gumeni točak, pretpostavio sam da se stvrdnula guma na njemu. Podmazao sam je glicerinom u dva navrata i ostavio po nedelju dana da odstoji i guma omekša. Problem rešen i Lenco ponovo radi kao pravi Švajcarac. Hvala svima na pomoći.
 6. Za obradu fotografija koristim "lit photo" program. Imaš ga na Play prodavnici. Što se tiče kabla,da me ne razumeš pogrešno,priključak samo liči na S Video ali to nije to jer S Video prenosi samo video signal. Pokušaj da obradiš (smamjiš) slike pa da vidimo ima li šta drugo što bi pomoglo.
 7. Pod obavezno bih stavio jer taj radio ima tu snagu samo na reklami. Pri jačem "gasu" radio će ulaziti u opterećenje pa će ili oštetiti zvučnike ili se isključivati. Koja snaga ? Pa,ne znam. Oko 500 W min. Ja bih to stavio. Pitajmo nekog iskusnijeg.
 8. Slike moraš da smanjiš (rezoluciju) i onda ih nalepiš jedino mora biti manja od 0.5 MB. Ne znam koji program za obradu fotografija koristiš ali obično postoji opcija "resize". Tu se umanji rezolucija fotografije,pa "save" i onda je ovde zakačiš na "spajalicu". Ja ih ponekad toliko smamjim da tri uđu u 0.5 MB. I vidi se u postu kvalitetno. Što se tiče kabla za povezivanje,ja vidim samo ovu sliku gde su izlazi za zv. kutije i gde stoji "S video". Ako se sećam dobro,tako se zove taj priključak. Davno beše kad sam poslednji put imao takav TV. Jbg,ne znam kako bi mogao da ih povežeš. Pretpostavljam da može.Ako može,sigurno na forumu neko zna. Javiće se i pomoćiće.
 9. Zavisi koliko glasno slušaš. Svi ovi što ti predlažem,mogu jako lepo da napune tu sobu zvukom. Ako će se praviti žurke i pijanci odvrtati pojačalo,onda ti treba nešto drugo.
 10. MARANTZ PM 64 MK II ONKYO 8870 HK 6650 SANSUI AU X 501
 11. Imaš JBL LX 66 BOSE 501 MAGNAT ALL RIBON 10 JBL LX 55 CANTON KARAT 300 I to po par komada od svakog. Zaista velik izbor. Neki su jeftiniji pa možeš da razliku love kupiš ili napraviš stalke pošto ti nisam predložio samo podnostojeće.
 12. Postoji 7-8 članova koji se ne ponašaju pristojno a neki moderatori to tolerišu i eto nama prostote,bezobrazluka i uvreda. I obično je moderator na njihovoj strani. Brani siledžije i divljake a ljude koje treba da zaštite,savetuju da se izčlane sa foruma. Ja sam takođe ne zadovoljan ali koga briga. Delimično sam rešio problem ignore listom.
 13. To da ima na srpskom,ja bih da i 200 €
 14. A,majmuna,Bog da g sačuva. Ovaj će jednog dana da pogine kakva je budala.
 15. Vrhunska,nema dileme ali je na japanskom. Zato tako reagujem.
 16. Hahaha,očisti "editor". Stalno ti duplira postove. Ako nemaš diskove,idi na DAC.
 17. Meeni deluje da bi ga trebalo nositi u servis na centriranje. Kako radi drugi ? Imaš dve kutije ?
 18. Te kutije sviraju onako kako mogu. Možeš popraviti zvuk zamenom pojačala i izvora ali nemoj očekivati mnogo od njih. Probaj Denona ali mislim da je bolje rešenje ići na HK. Na primer kod nas sada već skoro legendarni HK 6500 ili nešto slično i dovoljmo snažno. Alternativno (ja sam ga skoro otkrio i meni je još bolji od 6500 ) Sharp Optonica sm 7100. Jako ozbiljno urađen amp koji bi trebao da utegne bas i da ti ukroti visoke. Ujedno je i jeftiniji od HK. Nisam ga slušao sa JBL i ovo pišem kao "trebalo bi...". Dakle probaj ako si u mogućnosti. Od cdp-a HK i to model HD 720 jako je jeftin a svira jako lepo ili eventuallno 740. I obavezno ovo što je zek napomenuo,kvalitetan snimak je jako bitan !!!
 19. Puno za jednu slikovnicu ali ako to tebe ispunjava i čini srećnim - ok. p.s. Ja sam NAK fan. Za mene postoji samo 1 dek ........NAKAMICHI.........
 20. Zaista deluje kao nameštaljka...
×
×
 • Create New...