Jump to content


Bata.Kole

Novi članovi
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bata.Kole's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Gledajući zvučnike za NAD natrčah na T+A Criterion T100... Oduvek sam bio slab na transmision line zvučnike pa sad moram menjam pitanje: koje pojačalo za Criterion T100? Lepo radi i na mom malom NAD-u ali nekako bas mi je "taman" na pola puta do maksimuma.
  2. Ono što nalazim od njih je pre u rangu 350-400e... ok, nisam u nekoj žurbi pa mogu lagano pratim da li će se nešto pojaviti ali nisam baš optimist po tom pitanju. Neki drugi predlog?
  3. Trebao bih ovih nedelja da prebacim moju muziku u novi prostor pa sam razmišljao da uzmem neke podnostojeće zvučnike za koje bih obezbedio NAD 2200 (a moje stari Nad ostane kao predpojačalo). Što se prostora tiče trebalo bi da sve ispoštuje trougao stranica oko 2,5m. Recimo da se najčešće sluša pop/rock mada... takodje je situacija sa izvorom zvuka šarenolika. Što se finansija tiče neka namera mi je 200-250e.
  4. Trebao bi uskoro da malo poradim na mojoj opremi pa mi je potreban savet. Ideja mi je da sebi sredim sobu za slušanje muzike (nekih 22-23 m2). U tom cilju bih uzeo neke veće zvučne kutije pa bi mi trebao savet za odabir mada još nisam siguran da li bih moj trenutni NAD ostavio kao predpojačalo za, recimo NAD 2200, ili bi mu dodao NAD 2140 za bi-amp. Trenutno lepo radi sa B&W DM550 ali mi fali malo volumena. Što se tiče izvora zvuka i žanrova dosta je šarenoliko. Tjuner, internet radio, network player, CD... A od žanrova najviše pop/rock mada i sve ostalo osim tehno/house muzike.
×
×
  • Create New...