Jump to content

zbrujic

Članovi
 • Content Count

  3,741
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

About zbrujic

 • Rank
  Hey, you out there?

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Recent Profile Visitors

11,934 profile views
 1. Kažu da je naftna kriza iz prve polovine 70tih "stanjila" ploče i počela da puni strane s preko 20 minuta muzike.
 2. Htedoh da se bunim (protiv "svetogrđa"), ali vidim da su i u brošurama iz "onog" vremena obarali ove zvučnike. Čini mi se da je to jedini primer Rams-ovih "proreza" (i) vertikalne orijentacije.
 3. Nije. Prilično "unikatna" greška, rekao bih.
 4. Jeste, ima lag i jeste - glupo je, ali bolje je nego što je bilo. Ali ja imam radio-sat kojem se nezavisno podešava vreme na displeju i na projektoru Posle toga, anything goes.
 5. Hvala, @Chieftec Ipak, nisam shvatio ovo s tvojim "virtuelnim dugmetom". U kreiranju rutine treba da definišem trigger, action i, opciono, conditions. Zamolio bih te za primer: kako izgleda ta tvoja "prazna" rutina? If šta, then šta. No, svakako, kad god pokušam da stavim widget na hscreen, dobijem ovo (aplikacijom kontrolišem dva RM Pro divajsa):
 6. Nikad ovo nisam uspeo, uvek mi traži permission za shortcut (i nakon što dam sve "dozvole"). Može neki hint?
 7. Thanks. Probaću od bronze.
 8. Mogao sam da pretpostavim (ali, eto, nisam) da ćeš se javiti s predlogom koji uključuje tri materijala i fotkom koja će postideti svaki moj rezultat. Ovde nema drvenog armboarda. Ako bi se sve radilo od jednog materijala, da li bi aluminijum bio najbolje rešenje? Vidim da ih rade i od bronze, a i od mesinga. Od POM-a nalazim samo adaptere (umetke) za originalni collar, ali ne i cele "kragne". EDIT: mislim da je originalna kragna od čelika.
 9. Hteo bih da napravim collar za "drop-in" rešenje [Lenco 75 + Ortofon AS212], pa mi treba dva brza odgovora od upućenih. 1. Od kog materijala bi najbolje to bilo uraditi? 2. Koliko prečnik otvora treba da bude veći od prečnika Ortofonovog cilindra (ovaj je, valjda, tačno 20mm)? Pretpostavljam da je to nekoliko stotih delova mm. Hvala unapred.
 10. Kod mene na 126ci osovina ne viri dovoljno da je taj klamp uhvati
 11. Standardna. Nema seckanja, sve radi smooth. Opet ne znam ima li veze, moji eon boxevi su "van sbb mreže".
×
×
 • Create New...