zbrujic

Članovi
 • Content Count

  3,674
 • Joined

 • Days Won

  6

About zbrujic

 • Rank
  Hey, you out there?

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Recent Profile Visitors

10,656 profile views
 1. zbrujic

  Šta se sluša ?

  Sam Amidon - I see the sign (2010) Folk u XXI veku. Još intereantnija verzija naslovne trake - ovde.
 2. Svakako ne preporučujem prelazak na mts tv. Mnogo je razloga. Ali, njihov "optički" internet, bar u NS, jako dobro radi (istina, nisam imao problema ni s sbb-ovim), a i sbb-ov eon tv "van mreže", pa je ovo dobra kombinacija. Mana ove kombinacije je bezvezno uslovljavanje od strane mts-a, da je fiksna telefonska linija obavezna.
 3. Na žalost, čak ni to. Znam za porudžbinu posle moje koja je kompletirana, a među naslovima je bilo i onih koji meni nisu stigli.
 4. Koliko sam iz prepiske shvatio, preostale naslove neću ni dobiti.
 5. U vezi s Mascom akcijom od 1. februara... Pošto su mi, od osam poručenih, stigle samo tri ploče, pitam se je li to bilo pravilo ili sam samo ja tako loše prošao. Pritom, poručio sam ih na samom početku akcije (možda oko 11h, 1. februara). Kako ste vi prošli?
 6. zbrujic

  Na gramofonu..

  Uh, baš sam se naljutio koliko ploča "nigde ne vodi". Možda nije moj/njegov dan.
 7. zbrujic

  Na gramofonu..

  Thanks anyway.
 8. zbrujic

  Na gramofonu..

  Udavi laswell...
 9. zbrujic

  Na gramofonu..

  Bili su u Arcadia-i skoro? Nije, nisam još preslušao poslednjih par emisija (zbog neredovnog ažuriranja ). Padoše mi na pamet, pretpostavljam, dalekom asocijacijom na neke od @prophet -ovih predloga poslednjih dana. Nego, kad anubis već neće da kaže, može li neko drugi da otkrije izvođača, album... sa kog je ova 40-minutna poema (pronašao sam da je reč o ovoj poemi: http://www.vavilon.ru/texts/svarovsky1.html), koja počinje posle osmog minuta:
 10. Kod mene, na Samsung TV, radi (source, on/off, volume up/down, menu, back...). Zapravo, samo source (mi) je i bitan. On/Off (HDMI-CEC) i bez toga istovremeno pali/gasi i TV i box.
 11. zbrujic

  Šta se sluša ?

  Pitchfork nas juče podseća na jedno od najčudnijih remek-dela u istoriji popularne muzike - The KLF - Chill Out (1990) Dobar tekst, iako je priča o organizaciji/pokretu još mnogo duža i interesantnija. Slušati noću.