Trouble

Članovi
 • Content Count

  540
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Trouble

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 04/25/1975

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Bos.Brod (BIH)

Recent Profile Visitors

4,078 profile views
 1. Trouble

  Streaming servisi,Tidal,Spotify,Qobuz

  u svakom slucaju nesto se radi na implementacij,kao i dosada "koliko para toliko muzike".
 2. Trouble

  Streaming servisi,Tidal,Spotify,Qobuz

  Prije par dana bio je update Tidala i nesto je odrađeno povodom MQA fajlova koji su sada dostupni za slusanje i preko andriod telefonske aplikacije,uredno se prikazuje ikonica Master prilikom reprodukcije.Za ocekivati je da ce se nesto poceti desavati i sa strimerima.
 3. Trouble

  Streaming servisi,Tidal,Spotify,Qobuz

  Chromecast (i video i audio ) podrzavaju Tidal i to direktno iz tidalove android aplikacije.
 4. Trouble

  sistem by trouble

  visina 63 cm,orah drvo i celicne ploce,inox siljci.
 5. Trouble

  sistem by trouble

  Da,manji odjek sigurno,sto su zvucnici blize zidu vise se primjecuje.Sa udaljavanjem zvucnika od zida raste i povrsina koju bi trebalo pokriti spuzvom.
 6. Trouble

  sistem by trouble

  Dalje ulaganje u "hardwer" bez akusticnog sredjivanja mislim da je besmisleno,to je to,mozda koji kabal,bolji preamp...a zvucnici definitivno ne.Zanemarujemo uticaj prostora,po specifikaciji rijetko ko razmislja da stavi Kef ls50 u 35m2 a to moze da ispadne vrlo dobro. Ovako na uho,koristeci ton generator,ne primjecujem neke velike razlike u glasnoći pojedinih frekvencija,prilicno su ujednačene.Test ton od 40Hz se čuje bez problema i to je kraj,sve ispod toga je naglo odrezano.Stalci su procistili zvuk s obzirom da su zvucnici dodatno odmaknuti od zida.
 7. Trouble

  sistem by trouble

  Ne da je dobro nego odlicno.
 8. Trouble

  sistem by trouble

  KEF najzad na "nogama".Majstorski rad jednog drugara.
 9. Trouble

  Streaming servisi,Tidal,Spotify,Qobuz

  Imam par mjesta na vec placenom Tidal family nalogu kupljenom sa ebay-a ako neko zeli da isproba kako sve radi prije nego uplati za "regularan" nalog. Nalog bi trebalo da vrijedi jos tri mjeseca al ko zna...ako kome treba neka se javi u PP.
 10. Trouble

  Streaming servisi,Tidal,Spotify,Qobuz

  I meni je bilo cudno da moze vise uredjaja na jedan nalog al je tako.Mozda je samo kod mene tako,nisam nikada dobio poruku da drugi uredjaj koristi Tidal.
 11. Trouble

  Streaming servisi,Tidal,Spotify,Qobuz

  https://ebay.com/usr/fran3k link za kupovinu tidal naloga,sad provjerio i jos radi. Tidal nalog za sada moze da se dijeli na nekoliko uredjaja s tim da osnovne postavke ostaju svima iste,npr."fejvorit" liste svi vide, dok se albumi skinuti za offline slusanje nalaze samo u jednom uredjaju i ostali korisnici ih ne vide.Nekoliko korisnika moze bez problema da koristi jedan obicni nalog,ne mora biti "family".Mi porodicno koristimo jedan obicni nalog na 5,6..uredjaja.Pod obicni mislim na hi fi , flac nalog.
 12. Trouble

  Streaming servisi,Tidal,Spotify,Qobuz

  za android https://tidal.en.uptodown.com/android/old samo treba dopustit instalaciju van "play prodavnice". Pored regularnog naloga koji koristim prije par dana sam probe radi uzeo sa ebaya premium nalog za par dolara i radi.Ko hoce da proba najlakse je tako,instalacija starije verzije i nalog sa ebaya.
 13. Trouble

  Telefon kao on-the-go audio player

  U budzet varijantama Redmi note 4 odlicno svira.Kod mene u kombinaciji sa AKG K370,nisam cuo bolje.