Jump to content


prophet

Članovi
 • Content Count

  5,697
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

About prophet

 • Rank
  OBK
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Mediterran

Recent Profile Visitors

9,219 profile views
 1. Kako se slušao reggae u Huddersfield-u
 2. Jedan od instrumenata je DOBRO.
 3. Ne govorim o zvučnicima već o zvučničkim jedinicama.
 4. Ne, divim se jer i danas to odlicno radi. Uglavnom bolje od danasnje produkcije drajvera. Vec napomenuh da mi se tadasnje implementacije ne dopadaju. Dakle kompletne zvucne kutije ne, sami drajveri da. Slazem se i napisah da bih uzeo nov visokotonac, sto i cinim. Tesko je naci stare ocuvane basove pa i njih uglavnom uzimam nove. Ali za mid ti stari su sjajni. Volim statike i planare ali me odbija to sto ne mogu da se koriste sa cevima manje do srednje snage. Horne obozavam. Iskreno postujem rad Tom Danley-a. Savrsenstvo izrade i zvuka. Kompletan zvucnik sa samo j
 5. Ne delim na staro i novo, brend ili DIY, zemlja porekla, itd. Dakle nema fetiša. Hvala Bogu prošlo me to ludovanje. Gledam samo sa aspekta kvaliteta zvuka, načina izrade i dizajna. Ne mogu da se ne divim konstruktorima Devialeta, Kii.... na isti način na koji se divim gorepobrojanim časnim starinama, pre svega.sa dizajnerske strane i uspešnosti implementacije novih tehnologija. Jako dobro. Omogućiće svakom noob-u da u kući ima solidan zvuk. Da li to zvuči bolje od cevi? - Ne zvuči. Ali svira dosta dobro.
 6. Jbg kad dobro sviraju. Što da ne. Sad što ti bode oči... tvoj problem.
 7. Umes ti i bolje. Dobro je što nisi pitao za druga Dzaba spinujes.
 8. Lepo je gledati kako roboti lepe a ljudi od oka centriraju drajvere:rolleyes: Za one sa jeftinijim ulaznicama, na videu nije prikazan najvazniji deo procesa, tacnije kako se dolazi do finalne verzije skretnice. Video je sam po sebi zasenjivanje prostote. Sa druge strane samo je navedeno da razvoj u proseku traje 18 meseci, da je potreban multidisciplinarni pristup. Sto je tacno i dobro. Nije ovde tehnologija skratila taj proces. I da, evaluacija ide na uvo, nazalost ponekih.
 9. Možeš i sam da proceniš, počinje na 3:43.
 10. Više bi vredelo da preneseš sopstvene utiske.
 11. Zato sto zivimo u zapadnom kulturnom i ekonomskom modelu. Njima dostupno, nama skupo.
×
×
 • Create New...