RADE Posted May 7, 2022 Report Posted May 7, 2022 4 sati ranije, sondek said: ..e i ti zoves na crveno slovo ovo je naj?jače Quote
prophet Posted July 6, 2022 Report Posted July 6, 2022 Cevni preamp sa 30-step TVC i daljinskim Quote
Nixie Posted July 6, 2022 Report Posted July 6, 2022 Lepa sprava, retro look, jesu li tonske kontrole po posebnoj želji? Quote
giZ_Mo Posted July 6, 2022 Report Posted July 6, 2022 4 sati ranije, prophet said: Cevni preamp sa 30-step TVC i daljinskim Јел то беше маде ин Украијна? Quote
prophet Posted July 6, 2022 Report Posted July 6, 2022 2 sati ranije, Nixie said: Lepa sprava, retro look, jesu li tonske kontrole po posebnoj želji? Tonske kontrole se po potrebi mogu uključiti ili isključiti. Zgodna stvar su i dva izlaza. Quote
prophet Posted July 6, 2022 Report Posted July 6, 2022 2 sati ranije, giZ_Mo said: Јел то беше маде ин Украијна? Da, nov proizvod je u pitanju: http://sound-design-atelier.com/products Quote
prophet Posted July 6, 2022 Report Posted July 6, 2022 Kad smo već kod Ukrajine, još jedna firma koja pored ostalog pravi DAC-ove sa cevnim izlaznim stepenom: http://www.abbasaudio.com/en/productlist-dacs/ Quote
giZ_Mo Posted July 6, 2022 Report Posted July 6, 2022 6 sati ranije, prophet said: Kad smo već kod Ukrajine, još jedna firma koja pored ostalog pravi DAC-ove sa cevnim izlaznim stepenom: http://www.abbasaudio.com/en/productlist-dacs/ Све ми се чини да тога још дуго неће бити на тржишту. Quote
gvlada Posted September 14, 2024 Report Posted September 14, 2024 https://www.headphonesty.com/2024/09/audiophiles-gone-soon/ Quote
vdzele Posted September 18, 2024 Report Posted September 18, 2024 na link iznad nadovezuje se ovaj Quote
Krca44 Posted September 23, 2024 Report Posted September 23, 2024 2A3 SE Parallel, Isterstage Transformer coupling, Custom Output Trafoi....etc. Quote
savudin Posted September 24, 2024 Report Posted September 24, 2024 Video sam ga lično sad za vikend i divio mu se... 2x8W. Quote
Krca44 Posted September 24, 2024 Report Posted September 24, 2024 E pa bravo ! Ja sam juce pricao jedno pola sata sa autorom i na kraju poslao mi je sliku zadnjeg amp-a koji je napravio. Nisam ga pitao za objavljivanje pa zato nisam napisao ko je, velim si oni koji znaju prepoznace a slika se nasla ovde jer to smatram njegovi sadasnji radovi zasluzuju. Quote
InSides Posted September 25, 2024 Report Posted September 25, 2024 Прописно. ? Ако се ради о локалном аутори, што не би писали више информација и фотографија? Ако не могу да га имам, бар да се дивим. Quote
Krca44 Posted September 25, 2024 Report Posted September 25, 2024 Lokalni autor - nisam ga pitao za dozvolu objavljivanja slike pa zato ne govorim ko je. Tokom prosle godine Super-Fi je imao na slusanju njegov SE sa inter-stage trafoima a potom je nesto stiglo u BG ili blizinu i neki clanovi foruma koji su isli na slusanje bejahu zadovoljni. Izlazni trafoi su u potpunosti do najmanjeg detalja njegov dizajn sada, proizvode se prema specifikaciji u inostranstvu. Amorfna jezgra samo zaboravih kakvog tipa tacno - Nikl je mislim dodatak za vrh kod njegovih SE trafoa. Mislim da je bilo pomena ranijeg SE ampa kod Super-Fi-ja u temi i jos negde, mozda ovde ili u alternativnoj Saving the world from the ordinary temi. Sa slike se takodje vidi da se nije stedelo u napajanju - dve ispravljacice, najverovatnije paralelno vezane, lice na 5U4-GB / 5R4-GYA ali iz ugla slike nisam zaista siguarn - tako se radi kad su zahtevi veci, pravilno se dimenzionise napajanje bez stednje. Recimo stednja je kad se pravi EL34 PP i stavi jedna GZ34 - zapravo treba dve staviti ili uraditi mono-blokove. Zao mi je sto ne mogu dati vise podataka. Quote
zflazar Posted September 25, 2024 Report Posted September 25, 2024 hajde Krco, gukni golube. T*t*ć ili Š*ndr*ć? ? Quote
laky Posted September 26, 2024 Report Posted September 26, 2024 6 sati ranije, zflazar said: taj prvi se nebavi vise proizvodnjom bar sam ja takve informacije dobio. Quote
savudin Posted September 26, 2024 Report Posted September 26, 2024 Onda mora da je ovaj drugi. Da se ne bi igrali dalje, ja ću biti slobodan da postavim još par fotografija ovog masivnog lepotana od pojačala.Behold, Pointe 2A3Unikat. Srećom ostaje u Srbiji. Quote
zflazar Posted September 26, 2024 Report Posted September 26, 2024 3 sati ranije, laky said: Šteta, ne mogu da prežalim zvuk njegovog 10y DHT pojačala. O Pointe pojačalima takođe najbolje mišljenje, pogotovo o njegovom prvom, opštenarodnom PP EL84. Sve ovo posle njega je takođe dobro ali daleko od VW Golf 1 koncepta. Quote
skrstic Posted September 26, 2024 Report Posted September 26, 2024 On 24. 9. 2024. at 9:40, savudin said: Video sam ga lično sad za vikend i divio mu se... 2x8W. 2x8W? Da nije greška? Quote
Recommended Posts