Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
2 sati ranije, Nixie said:

Lepa sprava, retro look, jesu li tonske kontrole po posebnoj želji?

Tonske kontrole se po potrebi mogu uključiti ili isključiti. Zgodna stvar su i dva izlaza.

• 2 years later...
Posted

E pa bravo !

Ja sam juce pricao jedno pola sata sa autorom i na kraju poslao mi je sliku zadnjeg amp-a koji je napravio.

Nisam ga pitao za objavljivanje pa zato nisam napisao ko je, velim si oni koji znaju prepoznace a slika se nasla ovde jer to smatram njegovi sadasnji radovi zasluzuju.

Posted

Прописно. ?

Ако се ради о локалном аутори, што не би писали више информација и фотографија? Ако не могу да га имам, бар да се дивим. :)

Posted

Lokalni autor - nisam ga pitao za dozvolu objavljivanja slike pa zato ne govorim ko je.

Tokom prosle godine Super-Fi je imao na slusanju njegov SE sa inter-stage trafoima a potom je nesto stiglo u BG ili blizinu i neki clanovi foruma koji su isli na slusanje bejahu zadovoljni.

Izlazni trafoi su u potpunosti do najmanjeg detalja njegov dizajn sada, proizvode se prema specifikaciji u inostranstvu.

Amorfna jezgra samo zaboravih kakvog tipa tacno - Nikl je mislim dodatak za vrh kod njegovih SE trafoa.

Mislim da je bilo pomena ranijeg SE ampa kod Super-Fi-ja u temi i jos negde, mozda ovde ili u alternativnoj Saving the world from the ordinary temi.

Sa slike se takodje vidi da se nije stedelo u napajanju - dve ispravljacice, najverovatnije paralelno vezane, lice na 5U4-GB / 5R4-GYA ali iz ugla slike nisam zaista siguarn - tako se radi kad su zahtevi veci, pravilno se dimenzionise napajanje bez stednje.

Recimo stednja je kad se pravi EL34 PP i stavi jedna GZ34 - zapravo treba dve staviti ili uraditi mono-blokove.

Zao mi je sto ne mogu dati vise podataka.

Posted

Onda mora da je ovaj drugi. default_smile.png

Da se ne bi igrali dalje, ja ću biti slobodan da postavim još par fotografija ovog masivnog lepotana od pojačala.

Behold, Pointe 2A3

0cdfc1483a38bea4d56b8eca80fd685d.jpg
b6e2e1cbf340ee91449998af6e2c5e74.jpg
299863acb0f14de43d6f3f671e954ede.jpg

Unikat. Srećom ostaje u Srbiji.

Posted
3 sati ranije, laky said:

Šteta, ne mogu da prežalim zvuk njegovog 10y DHT pojačala.

O Pointe pojačalima takođe najbolje mišljenje, pogotovo o njegovom prvom, opštenarodnom PP EL84.

Sve ovo posle njega je takođe dobro ali daleko od VW Golf 1 koncepta.

IMG_20240926_103520.jpg