Jump to content


skrstic

Članovi
 • Posts

  574
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by skrstic

 1. Manje priče više rada. Puštaj to čudo.
 2. Prvo da vidim ima li lokalno.
 3. Kupio nih pomenute DAC čipove može korišćene.
 4. Ćuti bre i njih će da "unapredi".
 5. Da znaš. Pitam pre neki dan suprugu hoće preko zvučnika ili TVa. Naravno nju bole briga. TV je i bio.
 6. Nemaš šta drugo pa ajd funfaricu da dr...daš? Koliko je zamena kondova i termo paste potrebna? Radilo dugo na max? Odmori malo, smislićeš nešto drugo za lemilicu.
 7. Ko ti kriv što si watadžija.
 8. Hoće ali kršten AVC je puno $$$. Nisam siguran da ostatak prati. Šant pot je jeftino a dobro poboljšanje.
 9. Nije ovde reč da li mi je dobro ili nije već o kostantnom pluvanju svega sto je fomaće. Dosta. O čemu pričaš? Kakva frka? Da li sam pomenuo KOVID19? Svašta. Da ne bude nešto drugo pošto vas dvojica pokušavate da smislite ne znam šta.
 10. Poštovana gospodo ako vam u Srbiji nije dobro vi odite tamo gde mislite da je bolje i ne vraćajte se i ne spominjite više Sbiju. Prestanite više sa samopljuvanjem. Odselite se i budite stranci.
 11. Što ste pederi i zajebavate. I to bez mene.
 12. Odlični su D... ali meni veliki više leže. Da je prostora da još više prodišu pevali bi još lepše. Ovako razumem Miću i problem s prostorom. Svi (skoro svi) ga imamo. Što se tiče babuški nemaju 20W ali guraju Dynaudio sa takvom lakoćom. Bogami i lepo zvuč ta kombinacija. Lepše bez zobela, videćemo v.2. kako će biti.
 13. Bili, u sredu, u ponovnu posetu Milosav/Grozni, Zoltan/ZFLazar i moja malenkost kod Ecija. Razlog DHT preamp sa 49 lampom. Kako je ganjao bavuške a one ove grdosije ... uh. Koja lakoća uživanja. Kako lako pevaju tiho a onda pravi doživljaj koncerta pa još i odmumlaš refren. Milina. Ko može nek ode da čuje. Ovo je stvarno za temu extraordinary. Ja muziku nisam palo do jutros. Ne ide. Jedina zamerka sistemu je što nije kod mene.
 14. Da li je ovo utisak slušanja preko njihovih aplikacija ili si koristio nešto drugo? Koristim tidal i ako slušam preko njihove aplikacije čujno je lošije nego AP+mclnnectLite kombinacija.
 15. Moram malo tube jeresa da ubacim, ako imaš neke 5V punjače ili nešto slično probaj njima da napajaš DC/DC regulatore za grejanje. Ako treba dodaj na izlazu kond da počisti malo. Tako si oslobodio baterije. Meni za 4p1l nisu trebali a probao sam sa Panasonic OSCON 330uF jer su se, kad je regulatore @Nixie pretresao na osciloskopu, najbolje pokazali. Jedno pitanje 2.000mA ili 20.000mA su p.b?
 16. Da li je neko poslušao dolby atmos na Tidalu? Par numera preko slušalica s telefona i svidelo mi se.
×
×
 • Create New...