vdzele

Članovi
 • Content Count

  1,073
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About vdzele

 • Rank
  Audiofil

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,965 profile views
 1. U najmanju ruku je upitna dobra namera ovakvog komentara. U četvrtom komentaru se daje negativan komentar na jedan vrlo skup uređaj. Pa da sam i na hiljade uređaja slušao ja bi kao novajlija na forumu preskočio ovakve stvari. Ovo uopšte nije u redu.
 2. Ja recimo najviše sliušam dok stojim ili se krećem.
 3. Da, tako je to kad se oko nekih jednostavnih stvari nameće akademski rečnik, onda se često izgubi konkretnost u praksi. To sam X puta viđao u udžbenicima. Pragmatični angli bi rekli - get to the point.
 4. Milosave dao sam oglas za slične - kupaste sa jednim ležajem. Pa ako te interesuje....
 5. - Proširite zvučnu sliku. - Utegnite bas tako da ne morate da menjate zvučnike ili radite akustiku sobe. - Dobićete mnogo bolji zvučni balans. - Instrumenti u srednjem spektru će se raširiti tako da neće biti gužve pri bržim ritmovima, Cena: 1300 dinara Obično idu tri ovakva komada za jedan uređaj, to je 3900 dinara.
 6. Samo je za ovu scenu break dance-a bila dosta bolja pesma u filmu
 7. Greska ipak je ovo ispod The Art of Noise - Peter Gunn
 8. Po meni su softveri najveće ubice muzike. Njihovom upotrebom javljaju se razne devijacije koje nikad ranije nisu bile.
 9. Ovo je preporuka za one koji vole disco-house muziku. Jedan od retkih dobrih albuma u poslednje vrema za ovaj žanr. https://www.discogs.com/Purple-Disco-Machine-Soulmatic/master/1255667
 10. Mrzi me da kopam po internetu, pa možda neko ima već sačuvan link za optimizaciju Windows 7 na računaru. Ovaj koji sam našao mi nije baš nešto https://www.sweetwater.com/sweetcare/articles/pc-optimization-guide-for-windows-7/
 11. Neko je već napisao o tome da treba potrefiti da dva i više uređaja rade kao jedna skladna celina (po staro-srpskom poznatije kao sinergija). Moramo priznati da je to dosta dugotrajan proces. Ako se želi sklad u zvučnom predstavljanju, kako su onda relevantni ti testovi menjanja dac-ova na istom istom sistem. Dac koji je domaćin, i čiji odabir je domaćin uskladili sa ostatkom, se menja sa strancem za koji nemamo pojma šta mu sve odgovara u datom sistemu. Domaćin je odabrao dac da odgovara njemu i pri tom je ceo sistem uskladio sebi, to znači da je diskutabilno koliko taj zvuk može da prija svima. Unošenjem drugog daca može da se desi da ne prija nikom, jer je poremetio sklad domaćinu, dok je drugima neskladan jer su navikli da ga slušaju u drugačijem ambijentu. Nije mi baš jasna ova rasprava.
 12. @ab - Da li sad moraš da imaš dva usb kabla podjednako istog kvaliteta?
 13. Ja sam slušao taj Iego kabal sa slike u mom sistemu, kao strujni kabal - pokazao se kao neadekvatan. Nešto čisto sumnjam da će raditi dobro i kao IC.
 14. Stime da razlike kod originalnih izdanja nisu tako krupne kao kad ih poredimo sa piratima