Jump to content


RADE

Donator foruma
 • Posts

  1,802
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About RADE

 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  italija
 • Interests
  ajfaj

Recent Profile Visitors

4,672 profile views

RADE's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Conversation Starter
 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare

Recent Badges

 1. Ti visokotonci se veoma lagano testiraju tako da se pusti neki instrument koji pokriva i mid bas i visokotonac...onako bez ikakvog filtera.....neće ništa crći. I onda se lagano sluša šta radi jedan a šta drugi.....po raznim pitanjima. Ako se tu slože, sve ostalo je manje više nebitno. Tu sam po malo skeptičan po pitanju raznih Fonteka ili kako se već zovu.....mada ih nikada nisam slušao niti imam želju.
 2. Ma jasno, ti bi da zatvoriš rupu. 😂 Sa godinama polako popuštaju i kriterijumi.
 3. Moreli su odlična zamena za sve lažne Dynaudie, a ponekad i za originalne.😀 Nekada davno sam imao neku kopiju Dinovih kineskih visokotonaca.....u originalu izgleda stvarno .....i to je tako sve dok ne otvori usta 😂
 4. RADE

  Maurizio Cucco

  Ми генерално имамо проблем са ајфистима и ајендистима док рецимо музичари у току од ома схвате шта стоји испред њих. Много тога реално нема код музике уживо али ето, ко зна како доспева на носаче звука. Рецимо одете на тамбураше и слушате музику и нема нигде баса и ником не смета....али та иста песма ако иде преко система власници у року од ома укапирају да нема баса.....и готово, почиње специјална операција што рече друг Владимир.
 5. RADE

  Maurizio Cucco

  Ма није у праву јер се иза приче крију неке друге ствари.....рецимо прецизност. Лик ми је показао један елоксиран хладњак који има једну линију ....рецимо површина није хомогена. И ја му кажем да ја видим једну линију и да таква површина не долази у обзир. Наводно грешка је у поступку.....мислим ОК све то али то нема везе са психијатрима него са поступком. У реду, видео сам и неке предње маске за појачиваче поприлично добро одрађене тако да је ствар у постављеним оквирима шта је добро а шта је лоше. Углавном ја сам контакт добио од људи са машинског факултета из Бг-а за које он ради тако да то у принципу и није тако лоше....добро и тај хладњак, ако се не види може да прође чак и ако се види јер је линија са равне стране а она увек иде унутра.
 6. RADE

  Maurizio Cucco

  Пријатељу, паре сам слао у Русију, тако да ми се чини да су те две банке једине у европи који могу да одраде пос'о. Рецимо вестерн унион пошаље паре али у еврима, и Руси то уредно врате јер примају само рубље 😂......тако да сви ти системи су безвезе. Колико сам неписмен говори и чињеница да сам овде у италији ишао код Кинеза да их питам да они одавде пошаљу неком чичи - тетки и слично а онда тетка да пошаље Русу.....углавном Кинез се усро и три дана није долазио у продавницу 😂
 7. RADE

  Maurizio Cucco

  иначе, тренутно један од најбољих звучећих потенциометра ради на принципу који ја користим и препоручујем свима.....то значи да потенциометар има један фиксни отпор у реду и онда све остало у паралели. То даље значи да и даље важи РК 50, па онда оно горе па 10 празних места па све остало.......ако ћемо да причамо о квалитету звука......а може и о нечем другом.
 8. RADE

  Maurizio Cucco

  Значи овако, ја зовем из италије и сви лепо кажу да може да се пошаље.....и то тврде све док не покушате и стварно да пошаљете новац. Значи зовем редом банке из Босне и Србије и сви лажу ко онај.....па бре макар се то зна ко највише баронише у наше државе......углавном лажу. Истина је да само једна банка а има само две филијале то може да одради....и не само то што могу да одраде, него браћо што краду, па то је за причу......негде око трећине поплаше. Прича око ЦНЦ и осталог почиње када ја газди објашњавам шта ми треба.....и ту он као из топа, НЕЋУ да радим за вас што правите појачала, ВИ ВИДИТЕ И ОНО ЧЕГА НЕМА И ЧУЈЕТЕ ОНО ШТО НЕ ПОСТОЈИ...вама није потребна Мацура / цнц који на окрету алата погреши у хиљадити део милиметра.....вама треба психијатар 😂 Тако смо почели, како ћемо да завршимо још се не зна. Иначе човек ради и елоксирање тако да може бити нека врло интересантна сарадња са нашом ДИЈ заједницом. Контактирао сам и Леонарда и углавном како и сам каже, да има ограничене капацитете по питањању могућности саме машине тако да та сарадња тренутно није у плану. Што би италијанци рекли по питању компетитивности то изгледа отприлике овако: па рецимо да Мацура или како се већ зове уради комплетну страницу из пуног профила за неких....па то не смем да кажем 😀. За дизајн смо ангажовали главног бају у одељењу за Луис Витон и Полис......добиће литру ракије од крушке и има да црта два дана и две ноћи ако буде било потребно. Маурицијус ми је имао корону и убивен је начисто 😟
 9. RADE

  Maurizio Cucco

  Uglavnom transformatori od Trafomatika su stigli i ovim putem zahvaljujem svima koji su pomogli da se problem pozitivno reši. Takođe su preuzete i prigušnice od Fini namotaji tako da ćemo da probamo dve verzije preampa. Stigli su i transformatori od Eproma, ovaj put od 250 w i to je to. I dalje imam problem da uplatim Rusima za razvoj štampe...ništa ne funkcioniše 😀
 10. RADE

  Maurizio Cucco

  To je u stvari italijanska firma koja ima stvarno dobre stvari. Recimo taj konektor je urađen od mesinga, ali je kontak urađen od bakra , stim da je sve pozlaćeno.....kada napišem pozlaćeno to znači da kada ja rasturim pojačalo od pre deset godina i operem konektore a oni se sijaju kao pasja kesa, to znači da su bili i ostali pozlaćeni. Malo je bilo reči i o mrežnom kabelu, navodno je sramota da im više uvaljujem kablove od 1,2 evra po metru. 😂. Mada ja mislim, da ako im uklonim jedini kondezator na putu signala imaju da budu sretni i sa produžnim kabelom a ne da izvoljevaju neke ofc i posrebrene gluposti. Ožičenje, pazi, pa ja tu koristim bakarne žice iz vremena kada su bile bakarne a ne šta ti ja znam ovo ili ono. Uzmeš kabel 2x 4 mm 5 metara a on lagan kao perce, mislim, koje su to priče.
 11. RADE

  Maurizio Cucco

  Sada sam u fazonu alaminijumskih kutija i cevnih prempova tako da nećemo sada o tome. Mada, posle 5 sati razgovora za i protiv alaminijuma, ko šta može i ko šta ne može da uradi i odradi, došli smo do zaključka da je drvo i alumijum ipak najbolji. Međutim, nakon silnih sati pretrage ko šta radi i ko može da odradi posao, u meni se javila želja da ipak to uradim ali kako sam ja mislio / jer na kraju ja to i plaćam. Danas nam je bio u poseti i prodavac Thender-a čije konektore ćemo da koristimo. http://www.thender.it/index.php?page=product&id=6738 Intere
 12. RADE

  Maurizio Cucco

  pa tamo sam banovan posle antolgijske rasprave kada je onaj %/&((=)(=) pomešao svoje klon naloge pa više nije znao šta piše i sa kojeg piše 😂. Bilo je to vrlo interesantna rasprava kada mikorist sa jednog svog klon naloga kao administrator napisa jednu poruku koju je posle 10 sekundi obrisao......10 sekundi su večnost za nekoga kao ja 😂.
 13. RADE

  Maurizio Cucco

  Nije kući i nemaju pojma kada će biti...međutim neku drugi na drugoj strani sveta su bili prisutni. Zvao sam Rusiju i Aleksander se javio....i to je vrlo važno.
 14. RADE

  Maurizio Cucco

  pa pitao sam ga iako sam video da nije prisutan ovde više ne dana nego meseci.....onda sam za svaki slučaj pitao i Ljubu ....i onda na kraju pitam i ovde. To sve skupa znači da mi dalje treba broj telefona da pitam čoveka direkno.
 15. RADE

  Maurizio Cucco

  jel ima neko kontakt od Leonarda, telefon mail ili nešto slično 😀
×
×
 • Create New...