RADE

Članovi
 • Content Count

  1,425
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About RADE

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  italija
 • Interests
  ajfaj

Recent Profile Visitors

3,222 profile views
 1. Ја сам годинама ишао у Милано на сајам и оно што је било интересантно је то да је највећа гужва увек била код неких безвезних малих кутија које су добро дрмале. Увек тамо гужва и увек тамо најбољи звук.....мистерија. Са друге стране велики системи су били редовно очајни, можда због неких великих очекивања или нечег другог, али једноставно никада нису радили нешто посебно. Опет када дођу неки бољи услови или кућно слушање, ствари долазе на своје место. Генерално на сајмове се иде да се види, разговара и евентуално договори неко слушање у неким другим условима. ПС гледам ја ономад београдску хронику и видим ја фаца ми позната......не могу да се сетим где сам га приметио......појачам ја тон , кад оно наш администратор
 2. RADE

  Maurizio Cucco

  План је да доведем и неке људе који раде по музичким школама а успут и свирају неке инструменте. Такође можда дође и један диригент врло познатог оркестра на нивоу Србије. Идеја је да стручна страна овог спорта, тј музичари мало размене нека своја размишљања са конкуренцијом у вези репродукције ......погрешне. ПС иначе десило се нешто што се морало десити пре или касније. Један купац звучних кутија, који је успут инсистирао и на неким посебним бојама, одустао је од већ купљених и плаћених кутија. Мотив, није хтео да мења електронику јер је његово појачало радило без везе са кутијма...иначе је врло лоше радило. Вратио се на звук и кутије које је имао
 3. , да, мало смеха на ово кишно јутро је преко потребно.
 4. RADE

  Maurizio Cucco

  Па био сам недавно у Србији и тим поводом сам мало разговарао са ортацима о некој малој презентацији. Није још дефинитивно договорено, али се ради на томе да то буде некако са пролећа и биће у Ср.Митровици. Некако ми је најзгодније, због простора. Онако необавезно једно мало дружење. План је следећи: 1. један мали уводни говор са неким малим објашњењима. 2. неких пар кратких снимка који показују техничку исправност система уз прикладна објашњења 3. свако пушта музику коју познаје и воли....и то би било све.
 5. RADE

  Maurizio Cucco

  pa vidi se vreme, praktično kada je već bilo sve završeno i kada su svi krenuli na osveženje, Napravio sam par snimaka čisto radi ebiga i nisam obraćao pažnju na rasvetu jer sam sa telefonom već napravio hiljade snimaka i nije bilo problema. Tek kada sam došao kući video sam šta sam napravio. Nema šta da se provali kod kutija, jednostavno je tako ispalo, bez neke posebne namere.
 6. RADE

  Maurizio Cucco

  само си ми ти фалио
 7. RADE

  Maurizio Cucco

  шта бих ја без тебе
 8. RADE

  Maurizio Cucco

  На страну што не видим никог као потенцијалног купца, а то значи може презентација али у едукативне сврхе а то може да чека......ја нудим 300 ревија они траже вино па не можемо са таквим у европу.
 9. RADE

  Maurizio Cucco

  где запиње, па погледај коментаре, лудило мозга . И сада треба да трошим време и новац да би презентовао екипи која чак и не верује да тако нешто постоји......то ми је најбоље од свега.
 10. RADE

  Maurizio Cucco

  мени стварно није јасно зашто се мисли да ложим неког. Једног дана биће вам жао што сте се понашали овако......смејаћете се сами себи. За сада се само ја смејем.
 11. RADE

  Maurizio Cucco

  јел ти то тетка
 12. RADE

  Maurizio Cucco

  Кутије od Mauricijusa се зову Оркестар Уживо / ливе / и спрема се ПДФ и брошура. За који дан ће бити спремна верзија од мермера и колико сам чуо раде одлично. Моје појачало ће због продаје преко drugih морати да добије име, ЕУ сертификат и званичног произвођача. У припреми ми је мала кутија, нешто попут ЛС 3/5 , stim što će midbas biti od 16 cm a visokotonac možda i 32 mm ......у сваком случају рез иде преко 3,5кхз.