ZoSo Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 https://www.blic.rs/vesti/drustvo/radnici-glavnog-postanskog-centra-u-zemunu-i-dalje-u-strajku-na-hiljade-posiljki/ffwf5e7?_gl=1*7ikae6*_ga*YW1wLTR6QXNWeGpybFdwVlBCS3BMc2dCWmtER1I3dUpCYWRpaFV6SEptcU5oRk9lZGRULWZScWRiVkp0RkxhNE5tTjE. Jadne moje ploce Link to comment Share on other sites More sharing options...
savudin Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 Poslao paket u ponedeljak za okolinu Kragujevca. Istog dana stigao u BG i tu stojao do jutros, kada vidim da je otpremljen na odredišnu poštu. To sve po praćenju na sajtu, naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nackom Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 Evo kako to kod mene izgleda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanp Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 Ponovo ne mogu da verujem. Naručio sam, ponovo, 4 RCA konektora od firme Farnell iz Lidsa u Engleskoj. Ovog puta 2 bela i dva crvena. Bele nisu imali pa su crvene poslali isti dan, 27. 03. 2019. Naručio sam zatim i dva crna. Danas 29.03.2019. su mi stigla !!! dva crvena Amphenol činča!!! AKS om,Blesplatni šiping. Neverovatno!!! Besprekorno su zapakovani sa gomilom najlona i puc puc najlona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanp Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 Kad odete na sajt dočeka vas ovakav ekran dobrodošlice. E sad ja sam izgleda tipičan Balkanac ma koliko se trudio............. Sve se nešto osvrćem da mi neko ne traži pare naknadno........ Da li ima veze sa Brexitom?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 Meni je stigao jedan paket nešto pre 20 min. Drugom još ni traga ni glasa. Važno je da ide, ali izgleda kilavo. Koliko saznajem, pod prisilom raznih ucena i otkaza su dovukli radnike iz unutrašnjosti u centar da razvrstavaju pošiljke. Iz tog razloga je protok paketa ozbiljno usporen. Na moju sreću načelnik pošte u Savskoj ulici ne dozvoljava obustavu rada u svojoj poslovnici pa se nevoljni poštar na moranje dovukao do Dobrinjske. Ajde da se prekrstim i za onaj drugi (skuplji i u napred plaćen), pa da vidimo šta će da se desi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miletrosak1959 Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 39 minuta ranije, Father said: Meni je stigao jedan paket nešto pre 20 min. Drugom još ni traga ni glasa. Važno je da ide, ali izgleda kilavo. Koliko saznajem, pod prisilom raznih ucena i otkaza su dovukli radnike iz unutrašnjosti u centar da razvrstavaju pošiljke. Iz tog razloga je protok paketa ozbiljno usporen. Na moju sreću načelnik pošte u Savskoj ulici ne dozvoljava obustavu rada u svojoj poslovnici pa se nevoljni poštar na moranje dovukao do Dobrinjske. Ajde da se prekrstim i za onaj drugi (skuplji i u napred plaćen), pa da vidimo šta će da se desi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spachek Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 Tacan je podatak da dovlace radnike poste iz unutrasnjosti posto beogradjani nece, navodno bi trebala da krene isporuka paketa, ali sam siguran da ce to ici kilavoSent from my SM-A520F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
miletrosak1959 Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 6 minuta ranije, Spachek said: Sent from my SM-A520F using Tapatalk NECE KRENUTI DOK..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NShappy Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 Hm! Pošiljke iz Kine sada počinju ozbiljno kasne. Sada ako još poručioci počnu da pokreću dispute i traže povraćaj novca (za pošiljke koje će jednom stići), mož' lako da se desi da prodavci iz Kine stave Srbiju na crnu slitu, te da počne "doesn't ship to Serbia" Prošle godine sam poručio kompresor za gume na 12V, koji se zaglavio na carini jedno 3 nedelje A i do carine je nešto dugo putovao, ali u roku. Kinez dig'o paniku, stiže mi nova poruka svaki dan, i nikako da ukapira da možemo samo da čekamo, ništa više, i da neće dobiti negativnu niti ću pokretati dispute, iako je vreme isporuke isteklo. Ista ta trgovina iz Kine od tada za Srbiju radi isporuku samo preko DHL-a, što je naravno neisplativo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexx Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 Krenule su isporuke, juče mi je stigao paketić iz Kine posle tačno mesec dana od porudžbine, što nije tako strašno, kao i neki ugovori od Telekoma poslati u prošli utorak, što jeste strašno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 Zaboravih da izvestim da sam i ja dobio onaj drugi paket. Nisam dobio poruku o prispeću, ali se poštar samo pojavio na prijavnici firme. Inače bolje ikad nego nikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
violent femmes Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 Ja treba da dobijem plocu iz Kragujevca.Na postinom siteu na trackingu stoji da je jos u Kragujevackoj posti.Ni manje ni vise nego od 25.03. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 Robu koju sam naručio od kineskog prodavca još 26.02. čekam još uvek, samo ne znam da li je do naših jer na tracking history nema promene još od 02.03. Dakle mesec dana bez promene. Istina, krajnji rok za isporuku je 22.04. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajo Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 Radi PostExpres po redu vožnje Moj poštar kaže da će da rade sve dok ne vide da li su ih slagali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 Sledeći put neka najave, da se i mi pridužimo protestu, tako što nećemo da šaljemo ništa u tom trenutku borbe za više ciljeve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spachek Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 Navodno, nece primati pakete u naredna 3 dana dok ne razguse sa nagomilanim paketima, ovo bi trebalo da vazi za Beograd i okolinuSent from my SM-A520F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
perodeformero Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 2 sati ranije, Vlajo said: Radi PostExpres po redu vožnje Moj poštar kaže da će da rade sve dok ne vide da li su ih slagali Znači neće još dugo da radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HMrules Posted April 7, 2019 Report Share Posted April 7, 2019 Kakva je sada situacija sa Post Expressom, da li ponovo rade normalno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willi Studer Posted April 7, 2019 Report Share Posted April 7, 2019 U Beogradu rade. Pošiljka stikla u roku od 1 dana juče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajo Posted April 7, 2019 Report Share Posted April 7, 2019 Rade normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted April 7, 2019 Report Share Posted April 7, 2019 AKS najgori. Opet sam se uverio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajo Posted April 7, 2019 Report Share Posted April 7, 2019 Bex ih prati, nagli pad kvaliteta usluge od prošle godine, u rangu sa Aksom sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted April 13, 2019 Report Share Posted April 13, 2019 Hteo da zovem poštu da se žalim na pet nestalih paketa sa Alija. Na broj za primedbe ne mogah da pozovem sa SBB fixnog. Probam sa mts mobilnog. Ne može. Govorni automat nešto drobi o tome da servis nije dostupan sa mreže sa koje zovem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted April 13, 2019 Report Share Posted April 13, 2019 Moram opet o Aksu. Prošli petak ceo dan čekam paket. Popodne odem na neke obaveze a ostavim usprugu da čeka. Ništa ne dolazi. Imam u 17:30 propušten poziv sa nepoznatog broja. Ukapiram da je od kurira i hoću da ga zovem i da mu se iznaobjašnjavam da je isporuka na adresu a ne na mobilni ali se uplašim da mi ne ošteti robu. U subotu zove, ljuti se što se nisam javio i traži da siđem da preuzmem. Kažem da sam nepokretan i da dodje gore. Nevoljno dolazi, gunđa, preti da ću sledeći put da čekam pet dana na isporuku. Htedo da mu ispravim grbinu štakom al prećutah. U sredu me zove pošiljilac, pita za pare. Kažem da sam platio u subotu još. Zove AKS, ne javljaju se. U četvrtak mu kažu da je rok isporuke do petka (po ugovoru). Evo subota, još čeka pare jadan. Šta reći? Ološ. Ne znam kako još uspevaju da navataju mušterije. Ja samo Postexpressom odsad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now