miletrosak1959

Novi članovi
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About miletrosak1959

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. miletrosak1959

  Koji CD za rezanje

  Dal je neko imao priliku da koristi MEDIARANGE GERMANY CD-R AUDIO CD-R 52X I ako je imao kakvi su mu utisci i neko poredjenje u odnosu na druge firme ,JVC,VERBATIM FOR AUDIO,TDK. Hvala.
 2. miletrosak1959

  DENON DCD 1510AE

  DENON DCD 1510AE radi fenomenalno.Neverovatno je ali uredjaj jednostavno nije bio usviran i posle dve nedelje zvuk se promenio .Fenomenalna sprava a verovato se dobro upario sa DENON PMA 2000R.
 3. Pozdrav.Koja je duzina kabla ODJIN i STA KONKRETNO ZNACI KOPIJA.

  Sta je tu IZKOPIRANO A STA NE ,TJ.RAZLIKA IZMEDJU ORIGINALA.Hvala

   

  1. Show previous comments  2 more
  2. petarst

   petarst

   Imam nesto:

    
   OCC unit crystal copper Silver-plated is a twisted balance type cable with OCC copper conductor. In addition to Polyethylene insulation as a dielectric. 8N unit crystal copper features both unique solid OCC copper materials & fine OCC copper strands twisted with the individual Teflon insulation, and Air PE tube structure. This design minimizes the capacitance between conductors to approach accuracy in sound and maximized performance.

  3. miletrosak1959

   miletrosak1959

   To je vec nesto pod uslovom da je sa kineskog sajta koji prodaje kopiju jer se podaci dosta podudaraju sa original podacima.

  4. petarst

   petarst

   Da viborg audio je u pitanju, pa sa njima nikada niste nacisto, mada je kabl odlican, a ima i drugih, bas odlicnih kablova koji su jeftiniji od ovoga, ovaj im je najskuplji.

    

 4. miletrosak1959

  DENON DCD 1510AE

  Ipak sam dao sansu DENONU.Mislim da nisam pogresio jer je on izgleda jako malo radio a i menja mu se zvuk nabolje.Sa bakarnim kablom nema nista od suvoce basa a popravlja se i sa srebrnim.Posle nekog vremena bi trebalo da sve legne na svoje mesto.
 5. miletrosak1959

  DENON DCD 1510AE

  Imam integralno pojacalo DENON 2000R tako da sam odustao od tog DENON CD PLAYERA,a vidim da se i DENON sa novim modelima vretio BURR BROWNU.Hvala na pomoci.
 6. miletrosak1959

  DENON DCD 1510AE

  CA640 svira BOLJE od CA840.to je provereno.A ovaj DENON svira nekako drugacije ,kao da je sve pomereno ka visem spektru na ustrb nizeg. Neko mi je rekao da je taj procesor napravljen za inplementaciju sa cevima i da zato tako radi.
 7. miletrosak1959

  DENON DCD 1510AE

  32-bit AK4399 chip by a Japanese company Asahi Kasei. je u ovom DENONU.
 8. miletrosak1959

  DENON DCD 1510AE

  Vec dugo ,od kad se pojavio imam CA 640C sa WOLFSONOM i verovatno sam se navikao na taj zvuk slusajuci ga dugi niz godina.Mogu da probam FTA Oneulli ,njega imam takodje.
 9. miletrosak1959

  DENON DCD 1510AE

  Pozdrav. Po meni cd player ima suv zvuk,pogotovo je bas isposcen.Dal se moze to srediti strujnim kablom i interkonektom ili njegov procesor AKM IMA PROSTO TAKAV ZVUK.Strujni je trenutno pravljen od KIMBERA 8TC koji ima dosta pun zvuk a interkonekt je WAY CABLE SILVER 4
 10. Par godina imam DENON PMA 2000R i mnogo sam zadovoljan. Uspeva da rekreira sve sto je potrebno za realnu sliku zvuka koji je zabelezen na nekom zapisu.
 11. miletrosak1959

  Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Ecobox of Bulgaria were high on our list for a longer visit. Their curved open baffle speaker with multiple midrange drivers, ribbon tweeter and dipole woofer already intrigued us on paper. Now we could listen to their latest A Priori model. With analog by way of a nice Revox deck, Ecobox cables and Ecobox Red Haze monoblocks, the sound was very enjoyable. We especially liked the transient response and imaging. This company with a wide range of product—that even includes an interesting Schumann resonator—are definitely worth a closer look.
 12. miletrosak1959

  Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Po meni je ovo resenje daleko lepse i svrsishodnije za kucnu upotrebu.
 13. miletrosak1959

  Zvučnički kablovi kao zamjena za strujni?

  Kimber cable je na svom sajtu i u brosurama jos pre 20 godina preporucivao 8TC kao odlican strujni kabl.Tada nisu ni proizvodili posebne strujne kablove.
 14. miletrosak1959

  Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Pozdrav.Jedna mala opservacija,kako ste slusali velike kutije u sobi od 16 mm2 a NENAD sam kaze da su kutije odmaknute od zida 2m.Hvala