Jump to content


vladat1

Članovi
 • Posts

  681
 • Joined

 • Last visited

About vladat1

 • Birthday 08/08/1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  VLADA.T1

Recent Profile Visitors

1,876 profile views

vladat1's Achievements

 1. Ljudi koristite spoiler [sp oiler]Text you want to hide[/spoiler] Između s i o izbrišite razmak
 2. U pravu si. Slično je bilo i sa AMD grafikama koje su namenjene gejmerima, a završile kod rudara.
 3. Naleteh pre neki dan na Elac BS 63. Ovi zvučnici su odlični za zadnje satelite. Imaju dosta snage, i previše basa (ja sam ga isključio na pojačalu). Za podršku nekim prednjim boljim kutijama su izmišljeni. Još uvek ih testiram raznim kombinacijama kablova. Pijatno su me iznenadili.
 4. Šta znam, ja volim njihove stare albume, i poneku novu pesmu. Znaju da naprave odličnu pesmu, a onda je zajebu. Recimo sa pesmom Domovina i samim krajem pesme (grupa Behari, ako se dobro sećem). Dobra kombinacija za naše prostore je i Kupi nas Ali sa Sasjom. Od ove pevačice sam probao nešto malo da poslušam, ali mi se nije dalo, dopalo. Nije mi legla. Jeste preterivanje dati 100€ za gramofonsku ploču, mada ko ima da plati to je o.k. (bez obzira u kom je stanju ploča). Neko nema ni za zvučnike od 100€. Takav je život, takve su karte.
 5. Taman kada sam ja dao predlog, da lepo odeš na kućnu posetu kod Kokana, poneseš Pivo, zamoliš ga da pusti neku tamburicu na svom Hi Fi sistemu, i na kraju da se lepo pomirite 😇
 6. Pozz Ljubo, baš sam ja to hteo da napišem. Kod nas u Jagodini su uništili oko 80% biciklističkih staza iz 80 tih godna prošlog veka. Navano za ovih 40 i nešto godina nikome nije palo na pamet da ih obnovi, a kamo li proširi. To je jeres !
 7. Da li jedan album mogu da zamenim za gabu piva, a drugi za Suvi vrat ?
 8. Mogu da pohvalim Bukija kao veoma korektnu osobu i mog zemljaka. Samo transport je veliki probelm. Trebalo bi da se dođe lično.
 9. vladat1

  Novi DAC

  Ne bih se složio sa tim. Daje sasvim korektan zvuk.
 10. Kasno su mi se učitale poruke, može da se izbriše post
 11. i ja sam to baš hteo da pitam
 12. Ja mogu da se javno zahvalim @chika_milan u, što mi je prodao njegov Thorens 290. Gramofon radi sjajno, bez ikakvog ulaganja. Pomogao mi je i oko podešavanja. Čak mi je i poklonio moju prvu ploču - Deep Purple. Sve u svemu može ovde na forumu, s vremena na vreme, da se pronađe dobar gramofon. Tako da se slažem sa komentarom @R_R
 13. vladat1

  Novi DAC

  Ja bih lično za sebe išao na Loxjie D30. Za te pare nema bolje.
 14. Ne mogu da ga nateram da radi u suraund modu. Može samo ili prva dva zvučnika, centar i vufer, ili samo četri zvulnika i vufer.
 15. Može, kod nas je uvek na popustu ljudski život i patnja. Kod našeg dobrog domaćina Palme
×
×
 • Create New...