Jump to content

vladat1

Članovi
 • Posts

  676
 • Joined

 • Last visited

About vladat1

 • Birthday 08/08/1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  VLADA.T1

Recent Profile Visitors

1,804 profile views

vladat1's Achievements

 1. Da li jedan album mogu da zamenim za gabu piva, a drugi za Suvi vrat ?
 2. Mogu da pohvalim Bukija kao veoma korektnu osobu i mog zemljaka. Samo transport je veliki probelm. Trebalo bi da se dođe lično.
 3. vladat1

  Novi DAC

  Ne bih se složio sa tim. Daje sasvim korektan zvuk.
 4. Kasno su mi se učitale poruke, može da se izbriše post
 5. i ja sam to baš hteo da pitam
 6. Ja mogu da se javno zahvalim @chika_milan u, što mi je prodao njegov Thorens 290. Gramofon radi sjajno, bez ikakvog ulaganja. Pomogao mi je i oko podešavanja. Čak mi je i poklonio moju prvu ploču - Deep Purple. Sve u svemu može ovde na forumu, s vremena na vreme, da se pronađe dobar gramofon. Tako da se slažem sa komentarom @R_R
 7. vladat1

  Novi DAC

  Ja bih lično za sebe išao na Loxjie D30. Za te pare nema bolje.
 8. Ne mogu da ga nateram da radi u suraund modu. Može samo ili prva dva zvučnika, centar i vufer, ili samo četri zvulnika i vufer.
 9. Može, kod nas je uvek na popustu ljudski život i patnja. Kod našeg dobrog domaćina Palme
 10. Zdravo drugari, da završim ovu priču. Kupljen je Magnat br 13. Upoređivao sam ga direktno sa Canton LE. Canton je precizniji, veći i tiši. Magnat je glasniji i ima veći bas. Teg je prevagnuo na Magnat zbog jer je ceo sistem Magnatov.
 11. Prodat je crni Magnat
 12. Dobro, a osim Magnata centra br 13, šta mislite o Canton LE 105 CM https://www.kupujemprodajem.com//audio/zvucnici/canton-le-105-cm/oglas/115768581 Heco Victa Center 100 https://www.kupujemprodajem.com//audio/zvucnici/heco-victa-center-100/oglas/115762348 Nikad ih nisam slušao, na netu sam našao na različita mišljenja. Po specifikacima su slični sa Navedenim Magnatom, a meni nekako deluju bolje napravljeni. Da li vam se čini da je ovaj Canton LE 105 CM malo oštećen kod zvučnika ili je to samo tako ?
 13. Boja mi nije bitna. Konkretno ovaj čovek iz Novog Sada mi ide na živce zbog "w". Deluje mi nepismeno Što se Magnata tiče, ovi koje imam imaju dosta basa. Ovaj centar bi trebalo malo da upotpuni sliku. Zato sam i pitao za mišljenje.
×
×
 • Create New...