vladat1

Članovi
 • Content Count

  602
 • Joined

 • Last visited

About vladat1

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 08/08/1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  VLADA.T1

Recent Profile Visitors

1,337 profile views
 1. vladat1

  Šta se gleda?

  meni se dopao taj film
 2. Pa jeste. Neće da buši beton nego drvo, šper ploču, plegsiglas. Neki tanji lim.
 3. Za prvi deo pitanja nemam odgovor, ali za drugi što se tiče bušenja. Bolje da si kupio kod nas ovakav set burgija. To su neke Češke. U gvođari koštaju oko 400 dinara. Ima 4 veličine. Ovo što si ti kupio mi seluje mnogo debelo za fino sečenje.
 4. Pre 30-40 godina su se kalajem spajali - varili oluci na krovu. Meni je u radionici ostala još jedna šipka. Da li valja nisam siguran. Čuvam je iz sentimentalnih razloga. Moj ćale je vario naše oluke sa tim. Kada prođe ova kriza poslaću ti parče da probaš. Te šipke su debele kao prst. Onaj gde se nosi burma Nemaoj da me pogrešno razumeš. Moja porodica stvarno poštuje preporuku o samoizolaciji.
 5. Engleska poslovica kaže "Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari" ja štekam pare za d50s. Na duže staze se i te kako isplati.
 6. vladat1

  Slobodna tema

  @srdjan_c ja se delimično slažam. Tačno je sve to što si napisao, mada mislim da ima veći broj pozitivnih ljudi, pravih ljubitelja muzike i gospode. Na ovom forumu sam svašta naučio.
 7. Hvala Ljubo, taman da pročitam neke brojeve koje sam propustio
 8. vladat1

  Slobodna tema

  Priznajm samo "smešne pljuge" (Mućke - Rodni)
 9. vladat1

  Slobodna tema

  u pravu si. Ja se polako pripremam za dužu izolaciju.
 10. vladat1

  Slobodna tema

  U svakom slučaju naša zemlja se vrhunski neogovorno ponaša. Čuo sam od prijatelja lekara da kasnimo za Talijanima oko 2 nedelje.
 11. vladat1

  Slobodna tema

  @perodeformero nemoj Ružića da mi diraš
 12. vladat1

  Ana Popovic

  Svaka reč ti je na mestu. Ja odavno pratim njen rad i mogu da kažem da je album Trilogy sasvim zreo. Evo i male anegote. Zbog tog albuma sam u trenutku poželeo da kupim neki jači cd plejer. Na moju žalost brzo sam se vratio na zemlju i uplatio Spotify O Srbijo
 13. Apsolutno se slažem sa članom @vdzele. Pre par godina sam probao par ogoljenih i "optimizovanih " vezija win 10 i nisam naišao na bilo koji boljitak, samo na probleme. Te verzije su dosta pucale. Sada sam na legalnoj desetki. Sa druge strane velika razlika se uoči korišćenjem i podešavanjem Foobar2000. Postoje specijalizovane verzije Linuxa baš za tu namenu, ali ih na žalost nisam nikada isprobao (AudioPhile Linux). Mada koliko sam pročitao i tu se sve svodi na player. https://opensource.com/article/19/2/audio-players-linux Pre ove priče na kvalitet audio snimka, a kasnije i na DAC
 14. Kоја је вредност пота?
 15. Zek ovo retro je prelepo, a nije ni teško da se napravi.