Jump to content

vladat1

Članovi
 • Content Count

  663
 • Joined

 • Last visited

About vladat1

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 08/08/1979

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  VLADA.T1

Recent Profile Visitors

1,746 profile views
 1. Dobro, a osim Magnata centra br 13, šta mislite o Canton LE 105 CM https://www.kupujemprodajem.com//audio/zvucnici/canton-le-105-cm/oglas/115768581 Heco Victa Center 100 https://www.kupujemprodajem.com//audio/zvucnici/heco-victa-center-100/oglas/115762348 Nikad ih nisam slušao, na netu sam našao na različita mišljenja. Po specifikacima su slični sa Navedenim Magnatom, a meni nekako deluju bolje napravljeni. Da li vam se čini da je ovaj Canton LE 105 CM malo oštećen kod zvučnika ili je to samo tako ?
 2. Boja mi nije bitna. Konkretno ovaj čovek iz Novog Sada mi ide na živce zbog "w". Deluje mi nepismeno Što se Magnata tiče, ovi koje imam imaju dosta basa. Ovaj centar bi trebalo malo da upotpuni sliku. Zato sam i pitao za mišljenje.
 3. Hvala Dragane na predlozima. Generalno je problem što ni jedan ne mogu da probam, pa moram da kupim napamet.
 4. Nije Vlado, nego samo želim da vidim koje su mi opcije. Šta bih moglo od se uklopi od Željka ? https://zero.kpizlog.rs/
 5. Da li ima neko još neki predlog ?
 6. Šta mi preporučujete za centar ?
 7. Zdravo drugari, treba mi preporuka za centralni zvučnik. Evo šta imam AVR , četri zvučnika i subvufer Technics SA-DX940
 8. Koliko te koštala poštarina na Amazon Prine ? Ja sam do sada uvek kupovao sa https://www.juno.co.uk/labels/Music+On+Vinyl/.
 9. Meni pak deluje više da Balkan nije ciljna grupa ovog proizvoda osim neke limitirane serije. Ubi nas finansijski Korona.
 10. Ispada da danas treba da budeš srećan ako nešto možeš uopšte da kupiš
 11. Ne, ja sam iz Jagodne i ovde u blizini nisam mogao da nađem kvalitetnog majstora.
 12. Ne preporučujem da radiš sam re cap. Tako moraš mnogo dobro da se raspitaš kod kog majstora da daš, da ti ne pokvare "majstori na glasu" pojačalo kao meni.
×
×
 • Create New...