Jump to content


vladat1

Članovi
 • Posts

  680
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vladat1

 1. U pravu si. Slično je bilo i sa AMD grafikama koje su namenjene gejmerima, a završile kod rudara.
 2. Naleteh pre neki dan na Elac BS 63. Ovi zvučnici su odlični za zadnje satelite. Imaju dosta snage, i previše basa (ja sam ga isključio na pojačalu). Za podršku nekim prednjim boljim kutijama su izmišljeni. Još uvek ih testiram raznim kombinacijama kablova. Pijatno su me iznenadili.
 3. Šta znam, ja volim njihove stare albume, i poneku novu pesmu. Znaju da naprave odličnu pesmu, a onda je zajebu. Recimo sa pesmom Domovina i samim krajem pesme (grupa Behari, ako se dobro sećem). Dobra kombinacija za naše prostore je i Kupi nas Ali sa Sasjom. Od ove pevačice sam probao nešto malo da poslušam, ali mi se nije dalo, dopalo. Nije mi legla. Jeste preterivanje dati 100€ za gramofonsku ploču, mada ko ima da plati to je o.k. (bez obzira u kom je stanju ploča). Neko nema ni za zvučnike od 100€. Takav je život, takve su karte.
 4. Taman kada sam ja dao predlog, da lepo odeš na kućnu posetu kod Kokana, poneseš Pivo, zamoliš ga da pusti neku tamburicu na svom Hi Fi sistemu, i na kraju da se lepo pomirite 😇
 5. Pozz Ljubo, baš sam ja to hteo da napišem. Kod nas u Jagodini su uništili oko 80% biciklističkih staza iz 80 tih godna prošlog veka. Navano za ovih 40 i nešto godina nikome nije palo na pamet da ih obnovi, a kamo li proširi. To je jeres !
 6. Da li jedan album mogu da zamenim za gabu piva, a drugi za Suvi vrat ?
 7. Mogu da pohvalim Bukija kao veoma korektnu osobu i mog zemljaka. Samo transport je veliki probelm. Trebalo bi da se dođe lično.
 8. vladat1

  Novi DAC

  Ne bih se složio sa tim. Daje sasvim korektan zvuk.
 9. Kasno su mi se učitale poruke, može da se izbriše post
 10. i ja sam to baš hteo da pitam
 11. Ja mogu da se javno zahvalim @chika_milan u, što mi je prodao njegov Thorens 290. Gramofon radi sjajno, bez ikakvog ulaganja. Pomogao mi je i oko podešavanja. Čak mi je i poklonio moju prvu ploču - Deep Purple. Sve u svemu može ovde na forumu, s vremena na vreme, da se pronađe dobar gramofon. Tako da se slažem sa komentarom @R_R
 12. vladat1

  Novi DAC

  Ja bih lično za sebe išao na Loxjie D30. Za te pare nema bolje.
 13. Ne mogu da ga nateram da radi u suraund modu. Može samo ili prva dva zvučnika, centar i vufer, ili samo četri zvulnika i vufer.
 14. Može, kod nas je uvek na popustu ljudski život i patnja. Kod našeg dobrog domaćina Palme
 15. Zdravo drugari, da završim ovu priču. Kupljen je Magnat br 13. Upoređivao sam ga direktno sa Canton LE. Canton je precizniji, veći i tiši. Magnat je glasniji i ima veći bas. Teg je prevagnuo na Magnat zbog jer je ceo sistem Magnatov.
 16. Prodat je crni Magnat
 17. Dobro, a osim Magnata centra br 13, šta mislite o Canton LE 105 CM https://www.kupujemprodajem.com//audio/zvucnici/canton-le-105-cm/oglas/115768581 Heco Victa Center 100 https://www.kupujemprodajem.com//audio/zvucnici/heco-victa-center-100/oglas/115762348 Nikad ih nisam slušao, na netu sam našao na različita mišljenja. Po specifikacima su slični sa Navedenim Magnatom, a meni nekako deluju bolje napravljeni. Da li vam se čini da je ovaj Canton LE 105 CM malo oštećen kod zvučnika ili je to samo tako ?
 18. Boja mi nije bitna. Konkretno ovaj čovek iz Novog Sada mi ide na živce zbog "w". Deluje mi nepismeno Što se Magnata tiče, ovi koje imam imaju dosta basa. Ovaj centar bi trebalo malo da upotpuni sliku. Zato sam i pitao za mišljenje.
 19. Hvala Dragane na predlozima. Generalno je problem što ni jedan ne mogu da probam, pa moram da kupim napamet.
 20. oko 100€ Može i manje
 21. Nije Vlado, nego samo želim da vidim koje su mi opcije. Šta bih moglo od se uklopi od Željka ? https://zero.kpizlog.rs/
 22. Da li ima neko još neki predlog ?
×
×
 • Create New...