Jump to content


vladaelo

Članovi
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vladaelo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

  1. Na prodaju zvucna kartica EMU 0404 PCI-e. Ispravna. Slike i sve ostalo ima na netu. Moze i slanje postom. Cena: 35 eura
  2. Hvala na svemu. Zadovoljan sam ovim mojim externim rezacem i VERBATIM AZO CRYSTAL diskovima. Mozda nije BIT PERFECT, ali ja sam zadovoljan. Svira mi lepo. Nemam ja vremena da jurim BIT PERFECT, ko ima neka ga juri. Veliki pozdrav svima.
  3. Ceo dan juce i prekljuce izgubih da nadjem da kupim CDRW i nema nigde a zivim u BG-u. Ranije je moglo da se kupi i u trafici a sada nema. Imao sam ideju da rezem FLACOVE kao CDDA i slusam ih na starom CD PLAYER-u (od 50 evra) koji daje bolji zvuk (meni), nego DAC MAGIC (koji kosta 200+evra). O jednostavnosti koriscenja da i ne govorim. Zaista nemam vremena da lutam po gradu i trazim prazne CD-ove, imam decu i to vreme sigurno mogu da potrosim na drugi nacin. Kupio sam ono sto sam nasao VERBATIM CD-R AZO CRYSTAL i snimam brzinom 8X i sta mi Bog da.
  4. Kao sto Delija rece, vredi, samo PC mora prvo da se optimizuje za audio (BIOS + WIN). Zvuk moze da se meri sa nekim jeftinijim DAC-om.
  5. Evo imam ja doticnu karticu i prodajem je za 3000 din ako nekom treba. Napomena: nemam onaj nastavak koji se kaci na 9 pinski konektor. Ispravna, do skoro sam je koristio.
  6. Hm. Sve zavisi od toga sta ce moj stari NAD cd player da procita.
  7. Hvala To je konkretan i dobar savet i moram ga isprobati... samo prvo da vidim da li moze nesto biti sa CDRW.
  8. Neka su skuplji. Originalni CD nema ispod 500 din nigde (a i skuplje, zavisi sta) CDRW moze da kosta 60 din na stapu. Nema mi druge nego da probam sam. CDRW cu snimiti 2x, finalizovati i uporediti sa originalom, na sluskama.
  9. Sad nisam pametan. Kolega GARSON kaze da su novi PLEXTORI shit? A kako bi islo audio sa CDRW? On moze da se reze sa 2x brzinom. Da li je neko probao?
  10. Hvala Viidecu sta se nudi danas od PLEXTORA a imas li predlog za medij i brzinu rezanja?
  11. Dobro. A sta ti predlazes? Nemoj samo da predlozis neki rezac koji je bio u upotrebi pre 30 godina...to sada ne moze da se nadje a pitanje je da li bi nova aplikacija za rezanje radila sa tim. Daj (ako znas) neki novi rezac koji ima da se kupi.
  12. Koristim ovaj dole SAMSUNG SE084D To je eksterni USB rezac i reze lepo i audio diskove a preko programa EXPRESS BURN moze da se reze i 4x.
  13. Znaci nisu za rezanje na kompjuterskim rezacima! Hvala na informaciji. Sta onda uzeti a da ima kod nas i da se postigne kvalitet? (Znam da na ebayu ima sve, ali bih hteo da izbegnem carine)
  14. Da, kvalitet se trazi. Mogu li MEDIA RANGE Music CD ili VERBATIM CD-R Music da se porede sa JVC Taiyo Yuden? Mogu se nabaviti kod nas. Jeste da su nesto skuplji ali ako bi dobio kvalitet, kupio bih.
  15. Hm, meni zvuce dobro i obicni data diskovi kada ih rezem 24x, ali kada ih uporedim sa originalom, ima razlike. Inace, koristim program EXPRESS BURN koji dozvoljava sve brzine rezanja, bez obzira na rezac. Te IMATION nisam probao a nosim se mislju da u VIP VIRTICOM-u kupim MEDIA RANGE music CD-R. Na stapu su i pise da je brzin rezanja do 12x. Kosta 30 din/kom. Racunam da je malo deblji srebrni sloj, te da cu ga rezati 4x.
×
×
  • Create New...