Jump to content

Zexx

Članovi
 • Posts

  4,152
 • Joined

 • Days Won

  53

Everything posted by Zexx

 1. TI 1792A je Delta Sigma DAC, prilično je velika verovatnoća da se oversampling koristi, al' ne vidim nikakav problem u tome.
 2. Headroom je potreban, samo ne baš ovoliki, i 1 decibel je puna kapa.
 3. Zexx

  Šta se sluša ?

  Astrud se našla u jednom trenutku svog života na pravom mestu u pravo vreme i snimila kultnu numeru "Girl from Ipanema", pa je karijeru pekarke zamenila muzičkom. Ali da se ne lažemo, pevanje je totalno amatersko, ravno, bez snage u glasu, dinamike i vibrata, često sa falševima, ali valjda zato što je tako krhko i dečije naivno je toliko i zanimljivo.
 4. Ako staviš običan ALPS bez izvoda za loudness, verovatno pojačalo neće raditi isto na manjim nivoima glasnoće.
 5. Molim rodbinu da se oprosti s pokojnikom...
 6. Pitanje se odnosilo na životno postignuće u bilo kojoj oblasti, barem sam ja tako razumeo, a razumeo sam i gotovo degutantnu količinu sujete koja izbija iz pitanja... Nekome se ne svidi tvoj umetnički ili bilo koji drugi rad, so what???
 7. Not much... https://www.rts.rs/page/radio/sr/story/24/radio-beograd-2/4792947/aleksandar-kujucev.html
 8. Nije propao onaj što se kockao nego onaj što se vadio, džabe ti sad naknadna pamet i kačenje screenshot-ova...
 9. @giZ_Mo nemoj slučajno da se zahebeš da napišeš neku smislenu rečenicu dužu od proste, džabe što si nabio 22800 postova kad ti je doprinos nula k'o kuća...
 10. Dobro bre @Nixie, jbm mu miša, dokle više...
 11. U ovom sistemu sa Wilsonima i D'Agostino spravama, mislim da je najveći problem vlasnika - šištanje... https://vukajlija.com/siste-mi-jajca
 12. Zexx

  Zanimljive slike

  Autorska prava za te dizajnerske komade nisu u javnom domenu, od januara 2017. nije više dozvoljeno kopiranje i proizvodnja replika bez licence.
 13. Zexx

  Zanimljive slike

  Odlična je ta stolica, ali ova mi se svidela još više, takođe eksponat u MoMA...
 14. Zexx

  Zanimljive slike

  Sadašnja verzija koristi Santos Palisander furnir jer je furnir od brazilskog ružinog drveta koji se koristio u originalu odavno zabranjen za izvoz, big deal.
 15. Zexx

  Zanimljive slike

  Kog drveta, školjka stolice i taburea je od šperploče?!
 16. E sad sam stvarno sve čuo, Dire Straits na harmonici...
 17. Kada je cyber bezbednost u pitanju, moja preporuka je da se ne "čačka", nego da to uradi neko ko zna šta radi, a ako te baš zanima pfSense, podigni virtual appliance pa se na njemu igraj do mile volje.
 18. SBB ruter ne može da se prebaci u bridge mod ako paket na koji si pretplaćen nije neki od paketa iz biznis ponude. Dodatno, ako pravi probleme u normalnom režimu, verovatno će praviti i kao bridge, možda je sam uređaj problematičan. Taj Aruba switch je dobar, ali kako @nkrgovic reče, nema PoE, pa onda gledaj ovu verziju: https://www.linkplus.rs/artikal/net-hp-aruba-instant-on-1930-24g-4sfpsfp--switch Pomenuti MikroTIK je odličan uređaj iako nije baš namenjen za prosečnog kućnog korisnika, ali ako se dobro sećam, pomenuo si da imaš svog "majstora" za mreže pa to onda ne bi trebalo da bude showstopper.
 19. Ili Soća ili Koštunica, nema treće.
 20. 60 grama efektivna masa, bokte maz'o...
 21. Willi nedvosmisleno razrešio dilemu pokretaču teme još juče, a vi i dalje palamudite...
 22. https://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/36918-postanite-donator-foruma-i-ostvarite-pogodnosti/
×
×
 • Create New...