Jump to content


ZoSo

Članovi
  • Posts

    789
  • Joined

About ZoSo

  • Birthday 01/01/1970

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Behind The Iron Curtain

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ZoSo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Dedicated
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Može li objašnjenje u vezi kupovine preko discogsa i plaćanja paypalom. Kupio sam 2 nove ploce od prodavca preko discogsa. Dobio invoice za 64.23eur. Uradio check out i platio paypalom. Na mail mi uredno stiže račun od 64.23eur. Odem na intesa online aplikaciju da pogledam transakciju i vidim da mi je sa računa skinuto 69,15eur. U čemu je štos? Intesa ima neku proviziju ili je nešto drugo u pitanju? Inače paypal je povezan sa visa karticom koja je vezana za devizni račun.
  2. ZoSo

    Čišćenje ploča

    Pa to je onda jako povoljno. Kada sam ja hteo da ga kupim polovni su se kretali preko 100e.
  3. ZoSo

    Čišćenje ploča

    Zerostat pistolj odlicna stvar, ali dosta skupa.
  4. ZoSo

    Čišćenje ploča

    Interesantan video. Pokazuje učinak Zerostat pištolja.
  5. Evo upravo sam dosao iz poste i naravno prica ide ovako. Odakle vam to, ko vam je to rekao? Dodjite sutra prepodne kada je kontrolor tu pa cemo videti. A pre nedelju dana kada mi je paket vracen, zvao sam carinu i naravno niko se nije javljao.
  6. Slazem se sa tobom. Veliko mi je cimanje da pored svih obaveza idem sada u postu da pisem zahtev, nadam se da nisam zakasnio. Mada verovatno ce mi reci zakasnili ste rok za zahtev je 12h od trenutka vracanja posiljke ili ce vec izmisliti neku glupost. Sada imamo problem. Zamislite situaciju, kupite novu/polovnu plocu online i niste zadovoljni zelite da je vratite. Postom ne mozete zato sto ste kriminalac, koji trguje plocama, jedino ostaje neki kurir cija postarina premasuje iznos same ploce...
  7. Mene zanima, da li ja imam pravo na povracaj novca, posto su mi posiljku vratili?
  8. Sada mi je jasno, zasto je masa ljudi iz Srbije povukla svoje ploce sa discogsa..
  9. Moje pitanje sluzbeniku tj. kontroloru u posti je bilo: Na koji nacin ja sada da posaljem plocu coveku natrag, a da mi opet ne bude vracena? Pa, oni su vas prepoznali kao nekoga ko trguje sa plocama pa su vam vratili paket. Ali ja prvi put saljem plocu u inostranstvo. Ah, pa onda je mozda prodavac poznat carini pa misle da vi njemu prodajete ploce. Probajte da mu posaljete na drugu adresu, ali ne garantujemo da se opet nece desiti.
  10. Mozda zato sto si iz Beograda? Ja sam iz Kragujevca...
  11. Platio sam postarinu 10e, da posaljem paket van Srbije. Nakon tri dana, obavesten sam da sam dobio paket nazad sa carine i u posti su mi naplatili 10e da ga podignem. Objasnjenje je bilo da je to povratna postarina :).
  12. Evo ista prica tj. situacija. Posaljem natrag plocu koju sam kupio preko discogsa da zamenim za drugu. Uredno platim postarinu, u posti pogledaju sta je upakujem na njihove oci. I posle 3 dana vraca mi se nazad platim cak iznos pri preuzimanju, dakle ukupno 20e. U posti nemaju objasnjenje, do carine je. Roba je trgovackog karaktera. Inace prvi put u zivotu saljem plocu van Srbije, a kupovao sam dosta.
  13. Ali mislim da cemo ploce tek dobiti pocetkom marta. Tako su mi bar rekli kada sam pozvao telefonom.
×
×
  • Create New...