Willi Studer

Moderator
 • Content Count

  7,141
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Willi Studer

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 07/19/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Regensdorf

Recent Profile Visitors

10,691 profile views
 1. Čudi me da ne uspevaju. Ima japanskih audiofila koji koriste te rezače kao gramofone.
 2. Za ovu fabriku znam ali mi je čudan podatak naveden u prvom tekstu da štampanje omota ne može da se radi kod nas. Ja znam da naše štamparije mogu da naprave doslovno sve što se radi u svetu a izrada omota nije nikakav naročito zahtevan posao.
 3. Počistio sam sto, nemojte više da se svađate. Hvala na saradnji. BTW, repovi u "Mraku" nisu bili spečurkama isuvim mesom. Što se tiče Pirota, dok sam imao klijenta tamo, testirao sam nekoliko restorana, uključujući i nabrojane "Dukat", "Kraljev čardak" i "Desetku". Mislim da je ova druga kafana najbolja. Skrama (maramica) je sačuvana tradicija koja svako jelo apgrejduje za 20% a sve manje je ima, valjda nije po HCCP-u, i tu su vešalice i džigerice fenomenalne, mada mi se dešavalo svuda da dobijem po nešto odleđeno, na primer vešalicu sa baricom vode ispod. Međutim, za dve godine nigdeu Pirotu nisam uspeo da pojedem jagnjeće pečenje. Umesto toga, tihe žalbe kelnera da se jaganjci sve manje gaje na okolnim planinama jer se seljacima ne isplati. Pred polazak sam kupovao vrlo dobar kačkavalj u Poljoprivrednoj školi.
 4. E, da, abdžekšn, u "Zlatnom grbu". Straašno!
 5. Ko nije jeo teleće repove u "Mraku" nije ni bio u Nišu.
 6. Onaj koji ima najbolje glave od njih, a obrnutim redom, od četvorke ka jedinici.
 7. Bato, ne možemo da povučemo šemu sa tvog kompjutera. Mislim, možemo ali to se zove hakovanje. Baterije služe za memoriju i možda časovnik. Ima šema da se nađe na internetu. Kontaktiraj Goxa pošto se on javio s odgovorm, sigurno e ti to srediti.
 8. Jeste ali pre PLL kola je pet LC filtera na red sa varaktor diodama i promenjivim kondenzatorima za propusni opseg.
 9. Ako su razdešeni redni LC filteri u RF stepenu, nivo signala koji ulazi u prvi stepen pojačanja u samom RF stepenu i zatim u IF je niži.
 10. Pozdrav,

  čime da povežem Naim atom sa zvučnicima (BW685)? Nebih ni preskupe kablove al nebih ni neke koje ću za godinu da mijenjam.

 11. Ne, nisu u pitanju elektroliti nego promenljivi kondenzatori u LC filterima. Sa starim ili novim kondenzatorima, svejedno je potrebno podešavanje frekvencije ovih filtera.
 12. Taj tjuner ima dva 75-omska priključka različite osetljivosti. Ako je prijem slab, treba uključiti antenu na ulaz A (DX) i odabrati taj ulaz na selektoru LOC.DIST.
 13. Zar nije napon kroz provodnik jednak nuli?
 14. Usviravanje nije proporcionalno naponu signala. Zapravo, nismo sigurni čemu je proporcionalno.