Jump to content


Willi Studer

Moderator
 • Content Count

  7,558
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Willi Studer

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 07/19/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Regensdorf

Recent Profile Visitors

13,231 profile views
 1. Po mom iskustvu, bas refleks zvučnici rade dobro samo tako kako su projektovani a to je s otvorenim tunelima. Jedino poboljšanje koje neće nešto i pokvariti je odaljavanje od zidova. Zatvaranje portova tim polupropusnim sunđerima menja režim rada jedinica za koji su projektovane. Dok gledate kako membrana sa sunđerom u portu skakuće, čujete i zaravnjenu sredinu i još promena u zvuku. Jeste da se sunđeri isporučuju uz zvučnike ali oni su ekstremna mera kada neko hoće samo da "ubije" bas i drugo ga ne zanima. Naravno da zbog odbijanja zadnji bas refleks ima veći uticaj na količinu basa u pr
 2. Da, nažalost. Izgubio je bitku s opakom bolešću sa kojom se borio od letos. Bio je primoran da otvori fundraiser da bi imao od čega da plati lečenje. Za mene je to bilo iznenađenje, da DJ sa toliko albuma iza sebe finansijski propadne posle nekoliko meseci bez nastupa zbog korone.
 3. Meni verzije 4.x zvučne neuporedivo bolje od ranijih.
 4. Uvek imate rešenje da se Amarra piggyback-uje na iTunes i da se iz ovog drugog upravlja muzikom. A ta cena onda nije previsoka za taj zvuk koji je kod mene pobedio druge softverske plejere. Ne znam kakva je situacija na PC platformama.
 5. Amara Luxe 4.x ima odličan zvuk ali i dalje katastrofalan UI. Dobra je samo za reprodukciju pojedinačnih albuma. Pokušajte da učitate celu kolekciju i Amarra će nasumično ispreskakati numere ili odbiti da ih učita, pomešati redosled numera na albumima i tako dalje. Sortiranje, plejliste i bilo kakvo uređivanje kolekcije jednostavno ne radi.
 6. Willi Studer

  Karajan

  Koji gramofon gleda Herbert?
 7. Engine, upravo je voda jedan od vitalnih sastojaka koji pravi razliku između piva i razlog zašto češko licencno pivo sa vodom s obale Novog Sada ne valja. Voleo sam Zaječarsko pivo, ono staro koje se pravilo u Zaječaru od vode iz Grljanskog jezera, a ne ovo u koje sipaju istu vodu kao u Staropramen. Nije pivo isto što i gazirani napitak pa da je svejedno s kojom vodom je.
 8. Bukvalno ne postoji marka, od mode preko tehnike do "After Eight" čokoladica, koja je preživela ulazak u grupaciju nepromenjena i neoštećena.
 9. I u Krušovicama i u Kozelu je kukuruzna krupica. Mislim da je Bernard najbolje češko pivo kod nas, ima ga i na slavinu.
 10. Pusti te floskule, objašnjeno ti je. Diskusiju završavamo ovde.
 11. Nisam nego promeni stav da bi ostao forumaš.
 12. Vidi, Delija, imaš problematičan stav za forum jer komentarišeš direktno ljude a ne ono što je napisano. Nije problem šta ti misliš o nekome nego to nikoga ne zanima, osim ako te baš ne pita.
×
×
 • Create New...