Jump to content

Willi Studer

Moderator
 • Content Count

  7,631
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About Willi Studer

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 07/19/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Regensdorf

Recent Profile Visitors

14,179 profile views
 1. Pristojno rešenje za male pare - teško. Ja bih za radni sto kupio ovo jer rade nenormalno: https://www.trianglehifi.com/en/produit/wireless-bluetooth-wifi-speaker-aio-twin/ Kao budžetsko stono rešenje, uvek bih uzeo neki JBL Charge ili drugi model.
 2. Drebang. Priznajem samo DIN45500 terminologiju.
 3. PC je otišao članu Spachek.
 4. Poklanjam PC: Intel Celeron G530 Gigabyte GA-H61M D2B3 16GB RAM Nvidia GeForce 210 1GB Silent Kingston SSD 128GB WiFi CoolerMaster 500W CoolerMaster midi tower crni Ispravan, revakcinisan. PC dobija član koji se prvi javi na PP. Jedini uslov je lično preuzimanje ili preko prijatelja. Ne šaljem poštom niti kurirskom službom.
 5. Dakle, modem je pglu. Kada se programirano ugasi, ne zna da uključi wifi kada se upali.
 6. Delija, hvala. To je baš advanced level ali smislio sam kompromis: spojio sam mreže u jednu, restartovao sve uređaje, vidim da se svi kače na 5GHz, pa neka zrači a noću će da se gasi.
 7. Hvala na odgovoru. Znači toeto.
 8. Dobio sam od provajdera ovaj modem/ruter i potrebna mi je pomoć. Isključio sam 2,4GHz mrežu i ostavio aktivnu samo 5GHz (vidim da stanovi oko mene drže uključene obe mreže tako da se broj wifi mreža udvostručio otkad komšiluk prelazi na optički internet). Podesio sam da se ruter isključuje u dva po ponoći, međutim kada se uključi ujutru u osam, upale se obe mreže. Pokušavam da pronađem način da 2,4GHz mreža ostane isključena, da ne bih morao da je ručno gasim svakog jutra jer je ne koristim. Da li neko zna način? Hvala unapred.
 9. FTA i Kanibal mogu napraviti kablove na željenu dužinu.
 10. Mislim da je 2000 suviše malo da bi se dobila kvalitetna slika, ako govorimo o HD formatu. Adobe Media Encoder je pravi alat za kompresiju, ako možeš da ga obezbediš.
 11. Ako nekoga interesuje, "PC pin" terminacija su fabrički isečeni i formirani izvodi sa kolenima koja drže distancu od ploče, tako da su ove komponente spremne za letovanje na ploču.
 12. I na Chordu, od Mojo do Huga, veoma se čuje razlika između različitih napajanja, i dobrih i loših.
 13. Šubert, klavirske sonate po izboru Alfreda Brendela (Decca, 2006) Evo me gde sam još od ručka zabagovan na prvom stavu sonate D960 na repeat. Bonus 1: živi snimak. Bonus 2: Bečlija izvodi Bečliju. Genijalna muzika.
 14. Aleksandar Sanja Ilić (1951-2021).
×
×
 • Create New...