Mingus,Mingus Posted January 27 Author Report Share Posted January 27 Od prvog janura Posta ima novu uslugu.CC paket.Ja sam jedan poslao a ocekujem da mi jedan stigne. Cena slanja je 200din do 3kg. Salje se na isto mesto gde i post ekspres i ista sluzba isporucuje.Isporuka je za 3-4 dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted January 27 Report Share Posted January 27 I pre 1.januara to bilo. Često stigne sutradan, isto kao postexpress. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesone Posted January 27 Report Share Posted January 27 Vi sto zivite u velikim gradovima, imate problema sa isporukama. Naravno, velika je guzva. Secam se da mi je @Delija pricao za NS, da mora sam da ide do poste. Vrsac nema tih problema, post expres isporucuje do 11h, ostale sluzbe max do 14h. Bar kod mene. I sve je u apsolutnom redu. Bez greske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted January 27 Report Share Posted January 27 To je bilo za vreme korone. Bas je bilo zeznuto. Sad je ok, mada im fale ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Naum Posted January 27 Report Share Posted January 27 Nije problem kad kasni malo. Mene recimo nervira kad za paketic od 50 grama platim aks_u 585 din. Zato sto kaze Spachek prvo pitam kojom sluzbom salju, pa ako je neka od lopovskih, jednostavno ne kupim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spachek Posted January 27 Report Share Posted January 27 Da se nadovezem na ono moje 'ne kupim', imam par drugara koji nekim svojim poslovima voze svuda po Srbiji, pa ako im je usput pokupe mi umesto aks-a, bex-a...Ovo mi dodje kao rezervna varijanta ako mi je bas stalo do toga sto kupujem, ne uvek i ne pod obavezno.Sent from my SM-A715F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts