Jump to content


_Naum

Članovi
 • Posts

  279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by _Naum

 1. Ne možemo svi na isti faks.. obožavam ljude sa fakultetom
 2. Izbegao si ti simptome, a ne virus. Al ako misliš da jesi i virus, neka, lepo je to
 3. Zanimljivo je gledati kako neki i dalje veruju da mogu da izbegnu kontakt sa virusom.. Ili na neki način da smanje tu mogućnost.. Pričam o periodu dužem od godinu, i o nepenzionisanim..
 4. Mislim da je on vise puta svima nama objasnio sta je to a.s. Ovo ostalo su samo sale
 5. Za tu lovu moze i audiofilski da se pazari
 6. Nemojte ljudi opet u istu prepirku oko iste stvari 'iljaditi put.. Dosadno je, ruzno.. I deca se smeju
 7. Kako lepa tema.. Ko bi rekao da ce za dan, dva biti zakljucana
 8. Obicno se kabl drzi spojen konstantno..
 9. Proradice to, neka je sitnica u pitanju, tako je obicno. Sve je vise povoljnih strimera, koji ce skroz zameniti te rpi Allo varijante. Pogledajte samo malo bolje recimo Ifi zen Stream. AKo je 70% od onoga sto pricaju tacno, bice totalni best buy. Jos kad se nakaci na neko cisto napajanje, mmm..
 10. Vidim na slikama litvanski Audio Solutions zvucnik (cini mi se Figaro M), dal je neko to slusao?
 11. @bkrmar Prica se jer se ne veruje ovome sto je @aibo napisao: "... Finalno znam ako uklonim sve te stvari koje očigledno nikako ne mogu da utiču na zvuk (po nekoj od struja), sistem zvuči duplo lošije što može da čuje i nagluv..." Mozda nije bas mislio 50% ali nije sigurno ni 5% kao sto kazes, jer sam cuo i kod sebe i kod njega tih 5 + dvocifren broj procenata..
 12. Slusaoc vozi bolid, takca kontakta je volan i sediste Salu na stranu kontakt vozaca i podloge je preko celog bolida kao sistema. Sve je bitno! Kako ce da radi zvucnik sa kablovima od 15e i strimerom od 16e...
 13. ^^ Sluh se lako prevari.. Dovoljno je da ti dobri poznavaoci tamatike odaberu kablove..
 14. Strujni Oyaide tunami V2 102SSC, 3×5,5mm2, 1.8m, neterminisan. 100€. Duleund DCA12GA 600Vdc (Polycast), 8m (4 x 2m), 60€. 063/8233328 Zeljko
 15. I kod mene isti Asus, nikada nije štucnuo.
 16. A zasto kao u firmi samo ne zamenis sbb ruter sa sbb cisco modemom, i dodas neki svoj ruter? Tako sam ja uradio..
 17. Ovo je već davno razjašnjeno, nećemo valjda opet?
 18. To nije logično. Ili jeste dok ne dokažete suprotno?
 19. Najbolje je pozvati Andreja i sa njim se dogovoriti. Ja sam medju prvim kupcima kabla sa novim konektorima, pa je tu bilo i popusta.. Zavisi i od broja provodnika po polaritetu. Andrej kaze da nema pottrebe stavljati vise od jedne zice, dok je recimo Draža pričao da što ih je više stavio to je bilo bolje, čini mi se da je spominjao i četiri po fazi.. U svakom slucaju daleko više gušta od višestruko skupljih kablova dobijate..
 20. Copper harmoni je i po meni bulja, teska. Ovaj gore pomenuti MPS bakar'rodijum dosta bolji od njega. (testirani na istom kablu)
×
×
 • Create New...