Jump to content


_Naum

Članovi
  • Posts

    337
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by _Naum

  1. ^^ lik ka Tidal.com, nista posebno. Znaci paket koji trenutno placamo, ostaje nam za dž narednih godinu dana.
  2. Stigao email od Sbb jutros: Poštovani, Želimo da Vas obavestimo da je, usled novog pravca poslovanja, TIDAL promenio i ciljnu grupu korisnika usluga i da od 1.4.2024. godine više neće biti deo SBB ponude. Kako bismo Vam omogućili korišćenje usluge što duže, osnovni TIDAL servis koji je sastavni deo Vašeg paketa, biće Vam dostupan bez dodatne naplate narednih godinu dana, tačnije do 31.3.2025. godine. Ukoliko želite veći TIDAL paket u odnosu na osnovni TIDAL servis, neophodno je da uslugu aktivirate direktno na njihovom sajtu putem linka prema uslovima TIDAL cenovnika. Vaš SBB
  3. Prodajem streamer Ifi Zen stream, Ifi IpowerX 15V, SAMO u kompletu. Cena 380€ , DDC Matrix X-SPDIF 2, cena 280€. Sve u kompletu 630€. Tel: 0638233328, Zeljko
  4. Imas decibel.co.rs, to je predstavnistvo za Srbiju. Jedino sto je placanje iskljucivo sa pravnog lica.
  5. Da, kako se toga ranije nisam setio.. Hvala
  6. Izbaci trosed/dvosed pa ubaci tri eamesa. Ja nisam jos sreo granituru u kojoj se lepo sedi, a da ledja ne zabole posle 15 minuta.
  7. A tek kad se podmetne toblerona ispod usb kabla..
  8. Pitaš a sve znaš. Zanima te r2r ali ne u kontekstu dal je bolji ili ne.. Zanimljivo
  9. Direktno smo poredili, ja i Aibo. Na njegovom kanalu postoje testovi i poređenja. SIstem takav da sa lakocom pokaže razlike. Zvučnici Spirit Wind (Jeff Bagby), AI predpojacalo, AI Ice power snagaš. Strimeri Ifi zen stream sa ifi iPower X, Pi2Aes Mercury sa Allo shanti napajanjem. A za Diy pošteno da ti kažem, šestoro ljudi sa foruma ima isti diy dac koji je neuporedivo bolji od bilo kog daka iznad navedenog..
  10. QUtest je dobar, ali samo dok se Musician Audio Pegasus ili Ladder Schumann ili Gustard R26 ne usviraju. Opet za tu cenu moze se sa diy mnoogo vise.
  11. Smesne slike, zanimljive slike, slike hi-end_a, sada automobili, satovi.. Dokle vise sa slikama?
  12. Hvala. Znaci nije zgodan za nas mlađe što ne volimo da ustajemo 🙃
  13. Dal je tacno da Leben nema daljinsku kontrolu?
  14. Nije problem kad kasni malo. Mene recimo nervira kad za paketic od 50 grama platim aks_u 585 din. Zato sto kaze Spachek prvo pitam kojom sluzbom salju, pa ako je neka od lopovskih, jednostavno ne kupim..
  15. ^^ ova rečenica je extra mamac za nove rasprave. Molim članove da je ignorišu
  16. Sten, nemaš problem kad ga nađeš. Al ga očigledno ga nisi našao čim ovde pitaš. Ili si nišao, (Maduro S), al ti skup, pa bi jedan jeftin al da bude isto tako neutralan?
  17. AKo su "ozbiljni ljudi" Amir i prijatelji sa asr_a onda ok..
  18. Na 99% Audiophics porudzbina ide carina i pdv, naravno ako je iznos sa postarinom > 50€. Jer francuzi ne propustaju da bas vidno zalepe fakturu na bas svaki paket. Sto se tice zice pravougaonog preseka, imao sam je u neotech zvucnickom (nemos3080) i odlican je taj kabl bio. Prijatelj je ozicio zvucnik sa njom i odlicna je.
  19. Morace sve nas koji citamo ovo da ubije, ako kaze koji je model 😁.. Ocigledno je ili previse dobar ili previse los. Pre ce biti ovo prvo 😅
  20. Znaci 3:0 (u tri sistema gde je probano bolje napajanje na ruteru, vlasnik je odmah sutradan porucio svoj primerak), s' tim da je kod mene Asus router. Kod mene se cuje ista takva razlika i na access pointu. Nego da se ne udaljavamo mnogo od teme, Dragan ce se naljutiti..
  21. Nismo se udaljili od teme, samo ti kazem da to napajanje mozes da probas i na routeru ako ti se ne svidja kako radi na strimeru.
  22. Po meni bolje uzeti 12v iPower X, ako ne primetite napredak u odnosu na stock psu (vrlo malo verovatno), uvek se moze isti iskoristiti za router (uglavnom su 12v) a tu je vec nemoguce ne osetiti poboljsanje u iole krštenom sistemu..
  23. Kod mene u stan za 15ak dana ulazi velika stof (ili sto kazes sintetika) garnitura umesto kozne. AKo ti se ne zuri sacekaj, javljam utiske. Ova kozna nista dobro ne radi sa zvukom. Ili je to zbog toga sto su zidovi jos goli (tek se uselio), bez slika, nekih panela (jel te), tj. generalno je malo absorbujucih povrsina. I merenja pokazuju to (visok RT).
  24. Šta Staccato nudi za taj novac? Nisam našao slike unutrašnjosti. A činjenice tipa "state of the art streaming" i "ultra low jitter" i ne znače baš puno. Da se razumemo, da ga čujem u svom sistemu i da mi se svidi više od trenutnog strimera, ne bih ni pitao šta je ispod šasije..
×
×
  • Create New...