_Naum

Članovi
 • Content Count

  210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About _Naum

 • Rank
  Iskusan član

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. _Naum

  Intel NUC kit

  Ne budite lenji, ako vec niste probajte https://ropieee.org/xl/
 2. ^^ mislim da ovo nije pogodna tema za "a zasto MQA"...
 3. Kod mene ista verzija 2.26.1 dopusta samo da se ulogujem preko facebooka. I onda radi. Nije moguce standardno logovanje. Nesto nije u redu.
 4. Da, evo i meni Bubble radi normalno. Mconnect nece. A treba mi mconnect jer on podrzava MQA. Izgleda je @Aibo u pravu - da je do Mconnecta. Samo mi cudno sto ne radi nativna Tidal app na androidu.
 5. Od danas prvi veci problem sa Tidalom u dve godine.. Dosao sa posla i da pustim malo muzike, kad ono, mconnect aplikacija trazi da se logujem na Tidal. Medjutim ne moze. Probam Tidal aplikaciju na andoridu, nece. Pobrisem cache, data, force stop, opet nece. Ne nudi cak ni opciju da nanovo unesem username i pass. Instaliram na zeninom mobilnom Tidal aplikaciju, tu ponudi da unesem user i pass ali javlja gresku "login failed due to an unidentified network error. Please try again..". Probao i sa VPN_om na oba mobilna, ne vredi. Celo vreme na desktopu aplikacija radi normalo. Ima li neko sa ovim problemima kod logovanja na androidu?
 6. Na drugom oglasu (SLCF ECC82 + Qube Ice Power Combo) gde preamp ide u kompletu sa snagašem je čovek stavio cenu..
 7. Taj ProJect pun potencijal pokaže tek sa kvalitetnijim eksternim napajanjem. Proizvođač preporučuje https://www.project-audio.com/en/product/power-box-rs-uni-1-way/ ..
 8. Odlično! Koje napajanje za E30 koristiš?
 9. Ođe https://www.allo.com/sparky-eu/shanti.html
 10. _Naum

  Intel NUC kit

  ^^ Nema na čemu. Odlično! Ja ako se nekad odlučim za Shanti (zavisi koji novi DAC će da bude), verovatno ću preko njih.
 11. _Naum

  Intel NUC kit

  Verovatno prave porudzbine na 2, 3 meseca, a sad ih je sve korona stanje poremetilo. Vidim da se Usbridge sig i na audiophonicsu ceka. Ja sam jesenas imao srece da ih kontaktiram bas kada su pravili porudzbinu.
 12. ^^ pretpostavljam da mislis na offline mode. On postoji na android app_u, verovatno i na IOSu. Na desktop aplikaciji ga nema. A ne verujem da bilo koja od "spoljnih" aplikacija koja podrzava Tidal servis poseduje mogucnost offline moda..
 13. _Naum

  Intel NUC kit

  Ljudi iz Slovenije sa https://www.audioscape.eu/ uvoze Allo, naravno, verovatno nemaju sve na stanju. Al bio sam u kontaktu sa njima, raspolozeni su za dogovore oko porucivanja, i zanimljivo, oko isporuke za Srb (a da nije posta).. Ja sam svoj USbridge zamalo kupio preko njih, al mi se potrefilo da prijatelj dolazi is USA..
 14. Da, tako nesto sam i ja pretpostavio, s obzirom da cesto prilikom pretrage naidjem na dva identicna albuma (isti broj pesama, isto trajanje pesama, samo recimo razlicit datum izdavanja..) Dakle nije strasno, al nezgodno kada opet treba pretrazivati i dodavati u favourites..
 15. I meni se dasavalo isto/slicno za Tidal. Cesto ono sto mi je u favourite bude posivljeno, bez mogucnosti da se reprodukuje. A ne bi se naslo u toj sekciji da nije "radilo".. Nisam istrazivao zbog cega, al bih voleo da znam.