_Naum

Članovi
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

About _Naum

 • Rank
  Iskusan član

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. _Naum

  Slobodna tema

  @srdjan_c Ni ti kolega nisi pozvan da širiš strah! Mislim da je sasvim dovoljno upozoravajućih vesti. I vrapci već znaju da je situacija ozbiljna i da nam svima preti "scenario Italije"..
 2. _Naum

  Slobodna tema

  https://www.danas.rs/svet/riciardi-korona-je-stvarni-uzrok-smrti-kod-malog-broja-ljudi-u-italiji/?fbclid=IwAR3NoeQ85LQisbxNMqqvx4XG1NINMW6vkfp31MLbowXoLziSWIBh5QL_0GQ https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971219303285?fbclid=IwAR0MdEmbJnZoObCOcd0CCveLHeDhX23UcQcfmyqZjbi_3sUc7GvGh3DvAII Ne rade testiranja na prisustvo i drugih virusa, poput influence A, B, H1N1, samo na koronu, jer nema se vremena.. Ne mogu da znaju pouzdano da li su imali i neki drugi virus u organizmu, koji je mogao napraviti gore posledice od korone.. Imas koronu = umro si od korone.. Ne rade se ni u jednom slucaju seroloske pretrage na druge viruse, baktterije, ostale patogene koji takodje mogu dovesti do respiratornog distres sindroma.. Nacija nam nije u problemu... Al bice. Ne zbog virusa direktno!
 3. _Naum

  Slobodna tema

  Što se hvatate za Italiju samo, postoje i druge države. https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries Ajde da prvo neko nađe podatak o broju umrlih od gripa u Italiji prošle godine..
 4. I meni se Audirvana svidja kao player. ALi mislim da kada sa AUdirvane izabereš da strimuje na Volumio player, da tada taj Volumio nije native Tidal tj. da Audirvana šalje stream na Volumio. Neka me neko ispravi ako grešim..
 5. Može i Hola Free VPN za Chrome https://chrome.google.com/webstore/detail/hola-free-vpn-proxy-unblo/gkojfkhlekighikafcpjkiklfbnlmeio?hl=en @misko1989 možeš li molim te malo detaljnije objasniti oko Audirvane i Volumia. Native, koliko sam shvatio znači da sam plejer sa Tidal servera "pušta" fajlove, recimo Bluesound Node je Tidal native. Nebitno odakle se kontroliše, dal je to phone ili desktop.. Volumio jeste Tidal native al samo u verziji koja nije besplatna (My Volumio). Kako sada tu Audirvanu uklapaš?
 6. Nisam detaljno istrazio, jer vec imam nalog, al mozda znaci nekome: https://www.whathifi.com/news/get-four-months-of-any-tidal-plan-for-just-pound4-with-this-streaming-deal-of-the-year
 7. Apsolutno se slazem da bi preporuka trebala biti da se prvo proba sa zajecarcem (neko je i rekao gde jos moze da se nabavi), pa tek kasnije ako se nije zadovoljno pucati lovu na furukaVe i sl..
 8. @ab opet se sve svodi na subjektivni dozivljaj. Ko kaze da taj furutek ne bi potukao Zajecarca u nekom drugom sistemu. Ili bi u tvom sistemu nekome vise legao furutek...
 9. _Naum

  Slobodna tema

  Taj aluminijum je dobar za Alchajmera
 10. _Naum

  Slobodna tema

  Samo šerujem info.. Ništa ne zaključujem P.S. U kom trenutku se u Italiji počelo sa testovima i koliko testova se radi/uradilo, a kada i koliko u Nemačkoj. Rekli smo negde već da je još rano za statistiku..
 11. _Naum

  Slobodna tema

  https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/coronavirus-top-medic-warns-anyone-21708701
 12. Hvala Aibo što nesebično delis dragoceno iskustvo! Poželim da napravim od Neotech upocc žice punog preseka takav kabl. Al to bi koštalo mnogo. Mozda jedino da se smanje troškovi tako što se za ground uzme neka povoljnija žica; ne znam dal bi to i koliko negativno moglo da utiče..
 13. Naravno da ne.. Na drugom kablu isti konektori, mnogo bolji..
 14. Kad sam već ovde, da pitam. Da li je neko imao/probao/"pleo" kabl od Neotech SOCT pune žice? Generalno me zanimaju iskustva sa strujnim od kablova punog preseka..