_Naum

Članovi
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

About _Naum

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. _Naum

  HDD Player

  Na ovo sto je rekao @VU metar bih dodao i https://www.allo.com/sparky/usbridge-signature-player.html sa https://www.allo.com/sparky/shanti.html napajanjem. Uklapa se u cenu, a verovatno je u rangu cak i sa skupljim sa pomenute liste.
 2. @brijac Uzeo sam te iste banane samo rodijum. I zlatni suko. Sad mi zao sto nisam i rodim suko (jer mi uticnica rodijum).
 3. Ubedili ste me, skupljam za 1.8m
 4. Prodavac kaze da je 1.8m idealno, da fabricki terminisu na tu duzinu, kao i da je citao da postoje razlike izmedju recimo 1.6m i 1.8m.. Skupo za probu
 5. Da li je neko imao priliku da slusa Oyaide Tunami V2. Sada moze i ovde da se nabavi? Na audiophonicsu ima lepe preporuke, cak neki navode da im je bolji od FurutechaTCS31.
 6. Ovi su samo u Bukurestu, al imaju pickUp lokacije u Temisvaru. To je super. Samo je poneta da se zaobidje carina i porez.
 7. @Branislav81 da , o toj radnji govorim. Al kad bi samo bio neko ko moze da donese kao sto rade iz Madjarske. Madjari kupuju u Rumuniji a mi kod njih..
 8. Da ne otvaram novu temu. Da li neko zna nekoga ko donosi tehniku iz Rumunije, kao sto ima dosta njih koji to rade iz Madjarske? (Jedna radnja me kopka strasno.. Mnoge stvari su povoljnije nego polovne ovde, a sada su cene otisle jos dole; vec su aktuelne black friday cene)
 9. Ove sa ovog linka imaju vise review_a (vise su proverene): https://www.aliexpress.com/item/32961264748.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.ea702e0erkF9Lk
 10. Taj Rotel tvoj ima USB ulaz, tako da moze i ALlo USBRidge signature player, ne treba ti Katana (ona je i player i DAC, a DAC vec imas)..
 11. Dal je ok koristiti ove kalkulatore za drveni difuzor: http://www.mh-audio.nl/Acoustics.html#top "Skyline diffusor - colum width and max colum lenght" mi se posebno svidja jer mogu da podesim max visinu (da ne bude recimo 30cm). (Zvucim kao mali Perica sada :-))
 12. @patason, @Nixie hvala na savetima. @SUROKVL u pravu si, iskustvo je najvažnije. Vidimo se. Hvala Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 13. Da li neko moze da preporuci tipl za drvo ili sl. sa masinskim navojem M8 iznutra, treba mi za policu, stalak. Ne svidja mi se trio matica (valjda se tako zove) a ni unit matica. Trio: matica bi bila ok, da mogu da nadjem ureznicu za nju. Ovako mi deluje nesigurno da je natezem "na suvo" u nekom cvrstom dervetu (bukva, jasen, hrast..), pitanje je i da li ce pratiti pravac rupe. Unit: mi opet deluje nakako traljavo za ugradnju, jer treba da je nakucavam (ili da pravim proreze za njene siljke). Nesto kao ovi tiplovi sa linka bi bilo ok https://www.kupujemprodajem.com/Audio/Zvucnici-Oprema-i-delovi/Dynavox-spajkovi-siljci-hrom-mesing-45516758-oglas.htm?filter_id=110419535 al nisu mi potrebni siljci pa mi ovo malo skupo samo zbog tiplova da kupujem. Ovo sa slike bi extra leglo sa epoxidom. P.s. vidim sada da sam promasio temu.
 14. _Naum

  HiFi igrarija

  @zflazar Hvala. To je @Father preporucio za teflon i termobuzir. Video sam i ja da nisam ispratio boje, al posle je bilo kasno
 15. _Naum

  HiFi igrarija

  @Filipescu Hvala! Najvise me motivisao tvoj prvi post ove teme..