Jump to content

_Naum

Članovi
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About _Naum

 • Rank
  Iskusan član

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @ab eno na hificollective audioNote, HarmonicTechnology, Cardas, Neotech imaju litz zice.. I uglavnom je taj film poliuretan lak..
 2. Dosadilo! Samo da se vidi za koju drzavu je Tidal oca familije.. Jer rekose da je valjda najbolji Usa.
 3. "Mali zeleni", zanimljiva sorta, preporuka uz jaču klopu.. mnooogo bolje od proseka za 999din.
 4. Qobuz +1.. Edit: Ipak ću sačekati da mi isteknu još 3 preostala meseca (ebay varijanta), pa ako ostane neko mesto tu sam
 5. Ovde mozes naci odlicno ulje, i u malim bocicama. https://magicfloor.rs/rubio-monocoat-ulja/
 6. Da uradili su update, sredili "Play Next", al izgleda samo to.. Najvise smara ucitavanje samo 50 pesama iz liste. Da pojasnim, ako u favorites tracks imate recimo 300 pesama, pre je radilo kada kliknete na jednu ucita se cela lista od 300. A sada samo prvih 50 pesama. Da bi ucitali svih 300 morate skrolovati do dna liste i onda je pustiti. Blagi uzas..
 7. Probao. Al kako mi dac podrzava MQA i imam dosta mqa pesama u favorites, vise sam koristio Mconnect. I Mconnect je pre ovog update_a bio pristojan za upotrebu. Hteo sam da proverim dal neko ko koristi mconnect ima slicne utiske.. P.S. Molim bez ulaska u polemiku o MQA.
 8. Poslednja verzija Mconnect_a je mnooogo lošija nego prethodna/e.. Kao prvo novi Tidal api koji koriste je daleko sporiji nego pre, čeka se i po više od 5 sekundi da učita pesme albuma. Opcija "Queue - Play Next" radi isto kao i "Queue -at the next", tj. ne radi. Pretraga renderera je kod mene mnogo loša, tek iz x-tog puta prepozna RopieeeXL (pre je to radilo odlično). Skoro svakog dana mi traži logovanje na Tidal, ovo je možda do Tidala.. Sve u svemu, sada je baš mučno koristiti ovu app..
 9. Odnosi se na IC, na zvučničke i na PC (Power cord).. Sve su to varijante Helixa sa već dobro poznate strane http://www.image99.net/blog/files/category-diy-cables.html .
 10. Ti što ga hvale, uglavnom prelaze na Helix varijante. Samo što je duelund 600v malo više elastičan, pa slabo zadržava oblik. https://forum.audiogon.com/discussions/duelund-conversion-to-diy-helix-geometry-cabling#1980517
 11. ^^ nego kako nego polako, ne kupuje se dac/streamer svaki dan
 12. Još jedna preporuka za Allo Usbridge Sig + dobro napajanje. ( @srdjan_c drago mi je da ti se sviđa. Poručio sam i Shanti, će da vidimo dal je dobro kao sto pričaju..) @petarst Nije po meni dobra ideja kombinvati CXN sa RME dac_om. CXN je zamišljen kao kombo i tada nudi najviše. Ne verujem da bi napredak sa RME_om u odnosu na CXN dac bio velik. Ti dacovi su na sličnom nivou. Sa druge strane ako se ide na dac više klase, onda onaj DAC u CXN će da bude višak, tj. tada je bolje uzeti čist srimer sa boljim DAC_om.
×
×
 • Create New...