Jump to content

Delija

Donator foruma
 • Posts

  8,970
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Everything posted by Delija

 1. Naravno. Svaka soba i svaki sistem - prica za sebe. I svaki slusalac, takodje. To je bitno naglasiti. Kod mene, u odnosu na poziciju koja je meni optimalna nekome malo bolje legne zvuk kad pridje zvucnicima, a nekome kad se jos udalji.
 2. Upravo to Ovde sam malo detaljnije objasnio na sta tacno mislim - da se ne ponavljam,
 3. Ni kod mene "ne radi" jednakostranicni trougao, ali sam ipak proporcinalno blize - pisah cifre u temi o svom sistemu. Sa tvojim proporcijama ispadnem iz "balona" - muzika bude samo ispred mene. Slazem se za sajmove - moras znati sta tu uopste slusas / ocekujes. Portato su u BG-u zvucali vrlo solidno uz jednu veliku manu za mene - svirali su mi i pevali "patuljci". Ma koliko svoju poziciju / visinu namestao - nisam to uspeo da popravim. Verujem da je dobrim delom krivac prostor.
 4. Zahvaljujem na detaljnim podacima Delovalo mi je da su jos dalje od prednjeg zida, ali i ovo je sasvim fino.
 5. Rekao bih da je magija kojoj svi tezimo (ili bi trebalo da tezimo) - maksimalna transparencija i rezolucija, ali da to nije po cenu muzikalnosti, prirodnosti, fluidnosti, "mase" instrumenata... Ozbiljan zadatak @Sten Volim kad vidim zvucnike momacki udaljene od zidova - iako u ne bas velikoj prostoriji Jel moze malo informacija o rastojanjima do slusaoca, zidova (i od zvucnika i od slusaoca), izmedju zvucnika...? I priznacu da sam u "onoj" grupi koja misli da ovaj sistem ipak zasluzuje zvucnike malo vise klase. Ne da ovi nisu dobri - vise je kompliment za ostatak sistema
 6. Delija

  Šta se sluša ?

  Odlican album - ali ima boljih "stvari" na njemu. Recimo - sledeca.
 7. Na S3 su se gume lezista za maske bukvalno raspadale, a deluje da su od istog ili vrlo slicnog materijala kao vesanje.
 8. Pitaj u Koratu - ranije ne moglo da se naruci bukvalno sve od rezervnih delova.
 9. B&W fabricki imaju tockice
 10. Ako se cuje "u leru" kad se malo pojaca volume i pojacava se kako se povecava volume - to je normalno za jeftinije AVR-ove. I oni skuplji "suste" ali kad se bas jako podigne volume.
 11. Brum se ne cuje sa visokotonca
 12. To moze da znaci da se otvara i drzi otvorenim veliki broj konekcija koji "udavi" slabe rutere. Wireshark bi mogao da pomogne u analizi.
 13. Jel i tisina postala tisa i crnilo crnje?
 14. Nije taj. Malo slabiji. Pisao si ranije. https://www.asus.com/rs/Networking/RT-AC53/
 15. O da Odlican je bio DK, a i 3K u to vreme.
 16. Nomex? Ko je rekao Dynaudio?
×
×
 • Create New...