Jump to content


Iron man

Donator foruma
 • Posts

  7,932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  49

Everything posted by Iron man

 1. Pa ti reče ima 4 VU metra (skin) a ja na sajtu videh kao da ima više, pa sam mislio da je poseban program za vizualizaciju
 2. Jel VU metri neki plugin za (player?) aplikaciju (koju) ili posebna aplikacija?
 3. Nova pridošlica u kolekciju lampaša. Prelepi mali hoitelski lampaški zvučnik. Šta sad napraviti od njega? Neki strimer verovatno
 4. Odgovor iz LinkPlaya ...Tidal side disabled old login method. Update the firmware... Ima li problema na drugim strimerima oko logovanja na Tidal?
 5. Mašite temu. Ima mnogo drugih tema na forumu koje više odgovaraju ovome što trpate bez ikakve veze. Smešne slike izreka-grafit Vicevi ... @Dacho lepo otvorio temu o zanimljivim slikama HiFi opreme a vi turate u nju svaku glupost koju nadjete na netu.
 6. Baš zanimljive slike. Prave za audiofilski forum
 7. Ja se izvinjavam visprenom kolezi što sam u svojoj sklerotičnosti na Audiofilskom forumu objavio snimak izrade mastera vinila i postavio pitanje o opravdanosti šestarske ručke ako je izvorno korišćena tangencijalna. Mnogo sam pogrešio. Da sam objavio "humor" tipa jednog čitača knjiga u autobusu punom tabletima posvećenim ostalim putnicima, ili opet neki "humor" o tome kako praktikovati siguran sex, ili crtež šahovske table gde su figure kučići i mačići, ili pak karikaturu kako su političari lopovi .....ili neku drugu audiofilima zanimljivu sliku, onda bih verovatno pogodio temu. Molim uvaženog kolegu da me blokira da ga moji postovi nebi iritirali u budućnosti.
 8. Kad te to toliko nervira a ti me blokiraj i miran si
 9. Jok i ne znam da postoji tangencijalnih gramofona kolko hoćeš. promašili ste poentu. Zašto se (u hajendu) koristi drugačiji ( pogrešan ?) princip šestarske ručke, i zabija trn u zdravu petu uvodeći se u rešavanje problema koji nisu ni trebali da postoje ( antiskating, skating, umesto tangencijalnog idealnog ugla šestarski, "skoro svuda" pogrešan ugao, i brdo drugih problema.) Sve bi bilo idealno uz jedan mali jeftin motorčić. Toliko truda i usavršavanja da , paradoksalno, na kraju , "principski pogrešne" nabudžene šestarske ručke, zvuče bolje od prostih, jeftinih tangencijalnih. Šta bi bilo kad bi se u razvoj tangencijalnih ulužilo toliko truda u usavršavanje?
 10. Iron man

  Šta se sluša ?

  https://www.discogs.com/release/3977052-Rodrigo-Leão-O-Mundo-1993-2006 Ko je voleo Madredeus voleće i ovo. Odličan zvuk.
 11. To kao nešto utiče na cenu kod hajenda?!
 12. vinil.webm Ako se master reže tangencijalno, zašto hajend ručke niisu (isključivo) tangencijalne?
 13. Imate li problema sa loginom na Tidal? Preko programa za strimer (4stream, Wiim, iLive, Legacy player...) Neće da se loguje. Preko Tidal aplikacije, Mconnect lite i BoublleUpnp hoće.
 14. Pa ako imaš multiroom strimere, heterogene, mnogi podržavaju AirPlay protokol. iTunes na Windowsu "vidi" AirPlay strimere. Pogotovo je korisno ako imaš Win tablet koji želiš da koristiš kao User Interface
 15. @空也 Koji sw na PC (NUC) strani? (Tidal?) Koji upravljački program na Interfejs tablet strani? (Tablet pod Androidom? Ima li rešenja i za tablet pod Win?)
 16. @Arn Meni Tidal na PCu ne vidi strimere ( tj strimeri ne prodržavaju TidalConnect) pa ne mogu da uradim povezivanje. Ne vidi čak ni AirPlay strimere, koje bi trebali da vidi. S druge strane, Boubleupnp i Mconnect aplikacije na Androidu, vide strimere i rade s njima. Zato tražim aplikaciju za win analognu Boubleu i Mconnectu. @ivanp PC koji svira Tidal nije client nego server. Zato ga ne možeš da gađaš connectom sa drugog Tidala.
 17. Pitanje je da li postoji Win aplikacija slična Bubleupnpu i Mconnectu?
 18. Boubleupnp i mConnect lepo rade sa androida na upnp(airplay pa i volumio) playere. Šalju Tidal i flacove sa bilo kog PCa na mrežne plejere. Ima li neka adekvatna aplikacija ovima za Win?
 19. Ko ima SBB to "pije vodu" al ko nema....
×
×
 • Create New...