patason Posted February 28, 2021 Author Report Share Posted February 28, 2021 nema pota, to je power tj standby dugme na push i selektor okretanjem. a preamp je isto to samo sa dva dugmeta, levo power i selektor, desno volume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted February 28, 2021 Report Share Posted February 28, 2021 О, сада ми је јасно. Нарочито што није уобичајено да је регулација јачине на излазу. хвала на овој информацији. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted February 28, 2021 Report Share Posted February 28, 2021 Извињавам се, јел има неко број телефона нишлије што ради елоксажу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanB. Posted February 28, 2021 Report Share Posted February 28, 2021 Sjajan uredjaj,dizajn i kvalitet izrade na vrhunskom nivou,bravo Gorane.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 За оне који се можда питају шта има у кутији са пампуром, сајџиско апотекарски рад Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 Mogao si da zakacis i neku sliku gde se vidi i pampur Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 9 minuta ranije, Delija said: Mogao si da zakacis i neku sliku gde se vidi i pampur Била је, него сам откасапио тај део Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixie Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 Ситни му ти трафои жути за напајање. Ваљда су за напајање? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanp Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 Ma izgleda bezobrazno lepo (ko milion dolara) sa ovim naradžastim mlaznikom. Nažalost mogu samo slike da gledam............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
somilenko Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 Ситни му ти трафои жути за напајање. Ваљда су за напајање?Čoper je, nisu sitni, nije linearno napajanje...Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 54 minuta ranije, Nixie said: Ситни му ти трафои жути за напајање. Ваљда су за напајање? E то је једино ибеј роба: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixie Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 26 minuta ranije, somilenko said: nije linearno napajanje... Trebalo je da pretpostavim, čim na trafou piše DC24V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 Izrada Dac-a,zapravo delovi u nabavci su 3-4puta skuplji od predhodnog.Najveci deo vuce kuciste ali i sve ostalo je znacajno skuplje.Napajanje i analogni deo su sa posebnom paznjom radjeni.Sa preampom će odnos ulozenih delova biti jos veci.Sve je zaista u vrlo visokoj klasi.Namerno izbegavam detalje.Ja nisam deo firme. Ponuđen sam drugarski kao neko ko ima sistem gde su redje promene i gde su se i u ranijim fazama probali uredjaji da to poslusamo i zajedno,a da potom ostane da ga sam poslusam i uporedim A/B sa svojim.U medjuvremenu su kod mene u sistem stigli Esl zvucnici dopunjeni Raal ribonima i oni vrlo,vrlo jasno pokazuju ako nesto štrci i nije kako ne treba.Za razliku od ranijeg sistema ovaj je vrlo je potpuno neutralan i ne pristrasan prema izvoru zvuka.Ne reaguje na goste kao uljeze sto jeste bila jasna osobina proslog.Moj Linn Dac je tu vec vise od 10g kao neka stalna postavka uz isti Linn Karik CD transport i znam vrlo dobro kakve su razlike pokazivali neki drugi digitalni izvori,pa dobro dodjem verovatno kao neki(beta ) tester uz naravno jos par kolega sa foruma.Gidjga je operisan od sujete i voli da čuje, i ne samo čuje misljenje drugog. Elem,ovog puta zaista nisam cuo nista sto mi je strcalo,sustalo,smetalo,zvucalo "digitalno" ili ne daj boze bilo zamorno.Prvo vece sam slusao do pola 2 uvece,znaci 5 sati u kontinuitetu(Poceo u 20h)Sledeci dan proveo sam rekordan broj sati sa ukljucenim dakom,bar 10h.3 sata prepodne,mala pauza za rucak,celo popodne,uvece...Predvece jedno 2 sata dosta glasno sa Gidjgom...nismo uopste osetili koliko je glasno, tako da moram Gidjgi da prijavim da su one poruke kad je telefon zasvetleo bile od komsija. Dakle test slusljivosti je prosao sa 10/10. Malo vise detalja kasnije. P.S.Screenshot sa telefona komsinicine poruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubisgrau Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 Neko je u Srbiji razvio DAC od nule? Paste da ne poverujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thecoki Posted March 1, 2021 Report Share Posted March 1, 2021 Imaš svoju temu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubisgrau Posted March 2, 2021 Report Share Posted March 2, 2021 he he znači da ne pitamo ovde šta su iznutrice ovog DAC-a? u međuvremenu sam se setio da AI ima izlazno pojačalo sa kupovnim modulima, pa sam shvatio svu besmislenost mog komentara/pitanja/opaske... uzivajte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thecoki Posted March 2, 2021 Report Share Posted March 2, 2021 Na nečiju žalost i hoćemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanB. Posted March 3, 2021 Report Share Posted March 3, 2021 On 2.3.2021. at 7:23, anubisgrau said: he he znači da ne pitamo ovde šta su iznutrice ovog DAC-a? u međuvremenu sam se setio da AI ima izlazno pojačalo sa kupovnim modulima, pa sam shvatio svu besmislenost mog komentara/pitanja/opaske... uzivajte. Poštovani, te iste module koriste i Bang&Olufsen, kao i Jeff Rowland, tako da ne vidim u čemu je problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanB. Posted March 3, 2021 Report Share Posted March 3, 2021 Ja ću se opet ponoviti,Gorane SVAKA ČAST I SAMO NAPRED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted March 3, 2021 Report Share Posted March 3, 2021 Придружујем се честиткама. @SrdjanB. напиши нам мало о чему је реч - било какве тех.податке. хвала Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanB. Posted March 3, 2021 Report Share Posted March 3, 2021 Reč je o digitalnom pojačalu,koje koje koristi Ice Power modul u osnovi.Na kraju sam konstruktor odlučuje,kako će krajnji proizvod da izgleda, čime će biti ožičen, koje konekcije itd.... Tehničke karakteristike postoje na netu. Mislim samo da mi kao jedna mala zemlja, treba da podržimo svoje konstruktore,a ne da im večito tražimo greške i propuste.Gorana znam već dugi niz godina,mogu samo reći jednu činjenicu, da sve što je postigao je uspeo zahvaljujući velikim zalaganjem i poštenim radom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zek Posted March 3, 2021 Report Share Posted March 3, 2021 1 sat ranije, SrdjanB. said: Reč je o digitalnom pojačalu IcePower nije digitalno pojačalo, nego pojačalo D klase (samo da ne bude zabune). Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted March 3, 2021 Report Share Posted March 3, 2021 24 minuta ranije, zek said: IcePower nije digitalno pojačalo, nego pojačalo D klase (samo da ne bude zabune). Или краће речено ради у "Д" класи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted March 3, 2021 Report Share Posted March 3, 2021 2 sati ranije, SrdjanB. said: Reč je o digitalnom pojačalu,koje koje koristi Ice Power modul u osnovi.Na kraju sam konstruktor odlučuje,kako će krajnji proizvod da izgleda, čime će biti ožičen, koje konekcije itd.... Tehničke karakteristike postoje na netu. Mislim samo da mi kao jedna mala zemlja, treba da podržimo svoje konstruktore,a ne da im večito tražimo greške i propuste.Gorana znam već dugi niz godina,mogu samo reći jednu činjenicu, da sve što je postigao je uspeo zahvaljujući velikim zalaganjem i poštenim radom. Ниси ме испратио, последње о чему се овде прича је дак. Мислио сам да знаш нешто од техничких података за тај дак, а не о IcePower 1200as модулима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted March 3, 2021 Report Share Posted March 3, 2021 Bice sve na sajtu sto se karakteristika tice kao i uvek.Barem Gidjga ne krije sta je unutra,svi dosada uredjaji su sa slikama bez poklopca,cak je i za sajam uradjen providni poklopac od klirita bio.Nema dakle mistifikacija.Ovo je gluva soba,deo foruma gde izvestimo kad smo nesto imali na slusanju.Mi smo forumasi,nismo ni zaposleni ni vlasnici,suvlasnici i sl.Taj primerak koji sam dobio jos nije ni zvanicno u prodaji,pa ni na sajtu.Pitao sam Gorana da li uopste smem da objavim sliku jer je jos nema zvanicno.On se slozio,ipak ovom nasem forumu moze da zahvali za deo publiciteta,ima dosta korisnika i mnogo onih koji su u svojoj kuci probali uredjaje.I prvi javni nastup na sajmu itekako ima veze sa forumom, pa eto nesto dobijemo od izvestaja i unapred "preko veze".Sto se iznutrica tice ne volim da detaljisem,nije mi ni struka, skuplji i kvalitetniji delovi su i to znacajno...rekao mi Goran da ga u nabavci Dac kosta 3-4 puta vise od starog modela.Ujedno ovi komentari dobro dodju, kakvi god da su pa cak i na nivou trolovanja.Stari smo mi mapeti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now