Jump to content


zek

Članovi
 • Posts

  3,900
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by zek

 1. Zvučninci od kompa su ti aktivni - imaju u sebi pojačalo, pa ih ne možeš vezati na AVR kao pasivne zvučnike. Jedino što moćeš da uradiš da sa izlaza za slušalice na AVR-u priklučiš te zvučnike. edit: Preteče me Delija dok sam kuckao.
 2. Chicken Research Paper.pdf
 3. Možda zato što ima mnogo jednobojnih žica pa se elektroni zbune kuda da idu ...
 4. Može ventilatir i u kućište da stane koliko se čini sa slike. Recimo na gornju ploču da izvlači topao vazduh.
 5. Ove gornje samo pogusti sa po jednim redom između postojećih ali po dijagonali i neka ostanu fi4, a sa donje strane možeš da proširiš i dodaš koliko treba da bolje ”vuče”.
 6. E još kad bi znao pravilno da napiše glavnu reč ....
 7. Ovo ne bi smelo da se dešava, mora da su procureli eletroliti - to treba odmah promeniti da ceo uređaj ne završi u belom dimu. Ni to pregrevanje nije dobro, treba sve detaljno pretresti i namestiti radne struje kako je po šemi.
 8. Zavisi kako nameravaš da povežeš komp i TV sa risiverom - analognom vezom ili digitalnom, odnosno koje vrste konekcije imaju ti uređaji.
 9. @Mirkons87 Samo napomena da nije to samo da se stavi neki drugi gramofon, treba videti da li može da se obezbedi odgovarajuće oslanjanje celog gramofona i povezivanje na napajanje kao i ugradnja predpojačala za zvučnicu i povezivanje na pojačalski deo - ako većinu stvari ne možeš sam da uradiš, onda se verovatno ne isplati išta budžit.
 10. A da napišeš šta je bio uzrok i kako si rešio ...
 11. To važi i za sve preporuke koje neko postavi - ono što je neko negde čuo ne znači da će isto tako zvučati i kod tebe u 50m2.
 12. SAmo za pušače ...
×
×
 • Create New...