zek

Članovi
 • Content Count

  3,209
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

1 Follower

About zek

 • Rank
  Audiofil

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  N.Bgd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Može li šema tog napajanja i malo detalja o specifikacijama, board layout ....
 2. Ako misliš na https://www.eccgeek.com/product/khadas-tone-board-vims-edition-hi-res-audio-xmos-es9038q2m-dac-dsd256-384khz-32-bit-stereo-mobile-audio-dac/, to je neki skam i ljudi ne dobijaju pločicu već moraju da traže povraćaj uplaćenog novca preko PayPala (nekoliko postova na sajtu audiosciencereview.com)
 3. Možeš li ti da smisleno sročiš šta imaš i šta želiš od toga da napraviš? Ovako pisanje ne vodi ničemu i niko ti ne može pomoći kad ne zna o čemu se u stvari radi.
 4. ..... i koji su sada utisci nakon promene kondenzatora?
 5. Ne znam zašto si izbacio RSO filter, ali 'ajde....imaš trožilni ulazni kabl, živi kraj i nulu veži na prekidač a uzemljenje veži negde na kućište.
 6. Verovatno si na nekom mom postu pritisnuo "Quote" pa izbrisao moj tekst i upisao svoj tekst. Zato ti tako i izgleda taj post kao da sam ja piso tvoj tekst.
 7. Citiranje nečijeg posta. (piše ti lepo ispod svakog posta - Quote)
 8. Ako si nov na ovom forumu, valjda si već negde bio na nekin drugim forumima..... isti je princip na svakom forumu.
 9. Nešto si loše quotovao jer ja nisam ono gore napisao.
 10. A da ti nacrtaš to što si uradio i daš neke podatke o zvučnicima koji su u kutiji, pa da dalje dumamo. Nije baš najjasnije gde si stavio u paralelu taj kond, obično kond ide u seriji pre visokotonca i ne ta vrednost.
 11. Da li je to ovo ako jeste, onda moraš imati ove flet kablove za spajanje tjunera sa pojačalom, CD plejera i kaset-deka sa pojačalom, zvučnike spajaš na zvučničke konektore sa pažnjom šta je plus (crveno) a šta minus (crno).
 12. Fali njemu štošta..... i verovatno nema ni ko da to popravi, a posebno što se ne isplati, da ne mračim, a gde da nađeš delove za taj plejer iz sredine prošlog veka.
 13. zek

  Smesne slike

  Pa iako nema, kaži ženi da ima i put pod noge.....