Thecoki

Članovi
 • Content Count

  660
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Thecoki

 1. Bravo, eto ideje možemo mi da mu dočekujemo sumnjive mušterije.
 2. Javi Simi da se pelcuje obavezno
 3. @nesoneNe bi znao kasti ,ceo predhodni mesec sam u karantinu.Čim preteknem javljam situvaciju
 4. Ima toga kolko oćeš Ja stanujem pored železničke pruge ,sve vidim sve znam.Šalji trebovanje dok još ima robe
 5. Pogotovo kada se podebljaju kablovi i produbi bas
 6. Jeste off ali.... Ja sam slušao u salonu drugar je hteo da kupi M10 sa MA broze 500 razočarao se pogotovo sa MA.Poredienje je bilo sa Hegelom H120 ,Nad je dalekoooo iza.
 7. Definitvno da u rangu 1500e Strimer/dac je best buy CA 851N
 8. @garsonBaš tako ,dosta ljudi je korisnik Topping-a,isto tako sam se iznenadio odabirom Matrix-a u vrlo dobrim sistemima.
 9. Više puta sam pročitao iskustva korisnika Matrix Audio uredjaja,vidim da nude dosta toga.Izlaze iz ovih 1500e tako da nisu konkurenti u ovoj temi. Možda se neko susreo sa istim? https://www.matrix-digi.com/en/
 10. @InSidesSvaka čast ,kao i uvek sve detaljno. Lično se u potpunosti slažem sa Vašim stavom (predlogom) ,sigurno bi forum dobio drugu dimenziju da većina postupa tako. Mnogo predloga i u ovoj temi sam je pokretač odbacio jer je negde pročitao drugačije recenzije,čemu onda tema ovde? Svi znamo da su ovde saveti besplatni ali isto tako i obezvredjeni(ne mislim u materijalnom smislu) pogotovo što je mnogo puta pomenuto da većina predlaže uredjaje na osnovu tudje recenzije a ne na osnovu ličnog iskustva. Biće još ovakvih tema nema tu šta ,ali će opet ostati zabeleženo nečije znanje koje je nesebično podeljeno da pomogne nekome ko će znati to da ceni.
 11. Verujem da bi se znalo uveliko
 12. Može,sve imaš u ovoj temi.Šta ti je tačno nedoumica? Rme već poseduješ?
 13. @Srecko @Klops Hvala momci na lepim željama,hvala bogu pa je najgore prošlo.Sada još 14 dana karantina do negativnog testa pa opet na staro. Što je kolega Klpos pomenuo sada sam po ceo dan slobodan pa mogu da rado podelim nešto sa vama. Čuvajte se svi da ova pošast prodje pa da se gledamo na sajmu!!!
 14. Razlika jeste u snazi ali i u zvuku 803 je top model te serije.To što 803 ipak ima bolju kontrolu donjem spektru i vise snage po meni ne vredi 300e više. Pošto tebi prija zvuk Maranza zanimljiv je i Maranz nr1200 stereo risiver.Ja sam ga imao,bio je jako bagovit jer je to bio uredjaj tek pusten u prodaju da li su sredili nešto sada sa novim azuriranjem to ne znam.On je negde u ceni Yamahe 803 . Po meni best-buy koji sam slušao za te novce je Yamaha nr602. Razmisli i o onom Onkyo ja bih to poslušao deluje interesantno.