Thecoki

Članovi
 • Content Count

  575
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About Thecoki

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NEW NOW

Recent Profile Visitors

1,448 profile views
 1. Thecoki

  INNUOS

  Moja greška @Zexxje u pravu. Phoenix je napravljen za Zenith i Zen modele. Innuos_PhoenixUSB_webFlyer (1).pdf
 2. Thecoki

  INNUOS

  @abDa definitvno USB regenerator ima presudnu ulogu u poboljašnju zvuka.Živo me Interesuje kako će da radi kada se poveže sa PC-em. Nemam taj podatak za implementaciju ali saznaću.
 3. Thecoki

  INNUOS

  Većina zna da je Innuos od skoro prisutan na našem tržištu.Kompanija koja se bavi proizvodnjom servera-strimera pokupila je dosta dobrih kritika,međutim kod nas je još uvek nepoznanica. Kod ovlašćenog distributera (Mkabl) imao sam priliku da poslušam Innuos Zen mk3 i jedan od poslednjih proizvoda Innuosa Phoenix usb reclocker. Iako je Phoenix prvenstveno namenjen za njihove jače modele Zenith i Statment sa Zen-om daje neverovatna poboljšanja. Sistem koji je na kome se testirao Innuos : Atoll DAC 300 Pre-amp Atoll PR 400 AMP-Atoll AM400 Zvučnici Elipson Legasy 3220 Softwear :Roon & Ipeng Zen Mk3 kao transport radi odlično sa obe aplikacije mada ja lično dajem prednost na Roon zbog jednostavnosti i preglednosti.Zvučno nema neke uočljive razlike. Sistem je radio sasvim pristojno(nisam baš neko ko može da pojasni detalje tonova) sa Zen-om sve je bilo fino prijatno za slušanje. Kada smo spojili Zen sa Phoenix-om jednostavno bilo je neverovatno koliko se sve pojasnilo i scena je jednostavno popunila kompletu sobu.Numera za numerom koju smo puštali sa i bez Phoenix-a jednostavno nisu bile iste i to razlika toliko drastična da se pomisli da je promenjen ceo sistem a ne samo jedan dodatak u digitalnom tansportu. Milsim da je Innuos uradio jako dobar posao sa svojim prozvodima i da im treba pružiti šansu da se nadmeću sa poznatijim brendovima. Evo i par sličica
 4. Niko nije rekao da su za bacanje ili da su loši. Samo mislim da se sa toliko ulloženog novca neće dobiti drastično poboljšanje. Koristim jedan njihov proizvod, za svoju cenu trebali bi da pruže više.
 5. Ima li smisla stavljati te zvučnike na stalke koje koštaju 200e?
 6. Hvala svima! Sve potrebne informacije su tu.
 7. @FatherDa pokušam da pojasnim. WI-FI prijemna antena se nalazi na krovu kuće od nje ide LAN kabel dužine 15m kroz zidne bužire do sobe gde izlazi iz zida i spaja se na jednu kutijicu koja ima jedan ulazni i jedan izlazni LAN port(ta kutijica je spojena i na strujnu mrežu i napaja aktivnu antenu). Tako da nemam mogućnost da stavim LAN utičnicu u zid nego kabal moram direktno do te kutijice a iz nje pach do rutera. Tako da 15m LAN kabla sa strane antene ne treba konektor jel se spaja direkto a sa druge strane klasičan LAN muški konektor. Nadam se da sam pojasnio. Fotografisaću posle tu kutijicu da Vam pokažem.
 8. @FatherPotreban konektor sa jedne strane koji ide u jednu malu kutijicu k(koja je mislim napajanje za antenu jel se kači i struju)zatim iz te kutijice ide lan kabel do rutera ili svičera.
 9. Hvala,možda peporuka za konektore?
 10. @nkrgovicDa postavljaju se i pripadajuce dozne.
 11. Samo Huawei-ruter cca 50e ..