Jump to content

patason

Članovi
 • Content Count

  1,630
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

About patason

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 07/28/1970

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  zemun

Recent Profile Visitors

5,737 profile views
 1. filc, filc kakvi bre tockici
 2. i sto je korektno nisu naplacivali kad rezultat nije bio kako se ocekivalo, mada bi ja radije da su dva peglanja naplatili a da su uspeli.....na nekima smo i to probali i opet sareno.
 3. u one hi fi ju su mi ispravljali nekoliko ploca sa sarenolikim ucinkom, neka dobro, neka onako malo bolje a neka ni da je takne. verovatno ima mnogo faktora, kvalitet vinila, iskustvo i znanje operatora i sl, ali moje nenaucno iskustvo je da se tanje ploce bolje ispravlajju od debelih. na njih i klampovi i ringovi daju bolje rezultate.
 4. a mora da radi fen, ja mislio samo ustekan u strujni kondicioner
 5. takvi kao ti su usrali ovaj forum kada sam imao znanja koliko ti ja sam 5 godina citao ovaj forum bez i jednog posta, a ti i takvi harate ovde i oterali ste sve koji puno znaju i od kojih moze da se uci takvim ponasanjem i davanjem za pravo sebi da lupetate i diskutujete o stvarima za koje ste diletanti. razlika izmedju mene tada i tebe je sto sam ja znao koliko ne znam a ti nisi svestan. i ovaj forum vec godinama nema ni jednu temu koju neko moze da upropasti, sama po sebi je nebulozna....a i ako je neka i imala potencijal da valja takvi kao ti su je upropastili
 6. si se konsultovao sa covekom koji pravi RAAL oko toga, jer svaki tvoj post sija kvalitetnim sjajem plavih kineskih dioda.
 7. jasno je, bio je streamer a sad je preradjen u gramofon....i to losiji gramofon nego sto je bio streamer
 8. ako pise preradjeno onda moze da bude i losije i bolje, a ako pise upgraded onda moze da bude samo bolje. daleko ces ti da doguras u hi fi , talenat demonstriras iz dana u dan. mozda i streamer moze da ti preporuci covek koji pravi RAAL a nije Aca ribon.
 9. i macola operatera koji je zavrsio kurs u naimu
 10. jos jedan ovakav i klub sto ti ne treba cujem da sve sam radi i to odlicno
 11. ja ti garantujem da ni jedan ovlasceni serviser hi fija u Srbiji nikad nije isao na bilo kakvu obuku. i ponavljam ti proizvodjace boli tuki, to je problem distributera, a kad se proizvodjacu javi vise nezadovoljnih kupaca i pozali se, opomenu ili oduzmu zastupnistvo i teraju dalje. na ttrzistima gde se prodaje visestruko vise svima je u interesu da sve fercera (ne treba im sitna zarada na par neispravnih uredjaja) i da se uzimaju pare.kod nas serviseri imaju ocajan tretman od strane distributera, recimo traze da se popravlajju drajveri (u garanciji) a zamenske koje su dobili o
 12. za naim da, ali serviseru ne verujem da prija kad mu kazu da prcka.
 13. i ovlasceni serviser ne prcka vec servisira
 14. nisi razumeo, boli naim djoka.....kaze bivsi ovlasceni (ovlastio ga plejer a ne naim) serviser.
×
×
 • Create New...