Jump to content


sergio025

Članovi
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,542 profile views

sergio025's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Year In
  • Conversation Starter
  • Collaborator
  • First Post
  • Week One Done

Recent Badges

  1. izuzetan covek,umetnik,pisac.Nas Djordje Balasevic !!!!
  2. zato su i amerima trn u oku, popiskili su se kinezi na americkog sneska
  3. imate na kp sajtu pod "Rucno radjeni uredjaji" -Audiofun je prodavac,pouzdan,posten i nadasve pravi audifil,prodaje odlican lampas 807 monoblokove....probajte da dogovorite probu.
  4. ....dobio od kuma pre neki dan,kaze da mu nije nesto Ballantines.... ....ha, moj odgovor je bio,za dobru svinju,nema loseg pomija.... davaj,davaj tavaris....
  5. tool fantastican bend slusam ih od 1995 godine vrh
  6. sergio025

    Amp za Kef

    kazu da je to jeres no,ja nehajem za pravila,jer ona su tu da bi se krsila
  7. sergio025

    Amp za Kef

    svaki dobar amp jos bolje zvuci sa kvalitetnim kablovima,sve je stvar ukusa.meni su legli ansuz kablovi jer volim prezentnu rezoluciju,cvrst bas....inace,kablove sam vec posedova tako da cisto znate.ipak je naim petica pocetni model u njihovoj ponudi i ne treba ocekivati previse,za ulozeni novac,odlican 5 je dobio u mom setapu.
  8. sergio025

    Amp za Kef

    i meni je taj amp zvucao lose,prva proba tog naim-a 5 mi je bila sa orig Naim interkonektom i zvucnickim Naca 5 kabelima,strujni takodzer kabel koji sam dobio sa pojacalom.zvuk tamnijeg karaktera losim detaljima,bass solidan sredina povucena.....sve je to tako bilo dok nisam krenuo sa zamenom kablova,uglvnm,da skratim pricu, acoustic zen satori kao zvucnicki + monokr bakar neotech i ansuz main x kao interkonekt kablovi, zvukotvoren,sa izuzetno puno detalja.
  9. sergio025

    Amp za Kef

    i jos jedna bitna informacija,zvuk kef-a 104/2,sto bi rekli audiofili, vuce na tamniju stranu,pa i taj podatak treba uzetu u obzir prilikom izbora pojacalla.nije sve u snazi i velicini trafoa,Naim 5 ima neki mali prdavi trafo( alone-standing toroidal power transformer 125VA brought by Talema;) ,snaga pojacala 30 wata,a zvuk kao od 300w.uvlaci u slusanje.....izbor kablova jetakodzer od kljucne vaznosti. .... i itd ......
  10. sergio025

    Amp za Kef

    ja sam vam napisao sta odlicno radi sa kef-om 104.2 slusao vise puta,znaci iskustvo,cuo-video-otisao.... naim odlicno svira sa kef-om-takodzer problem sa ferofluidom je lako resiv,skrtncu za sad ne bih dirao mada,ja bihzaobisao taj model 104.2,izuzetno zahtevan za pogon pre bih model103.4 refernce seria manji zvcnik,ali ubitacno dobro svira
  11. sergio025

    Amp za Kef

    stariji sansui odlicno rade sa kef-om. audiolab naim cyrus quad ....samo je pitanje koliko se love zeli potrositi.
  12. sve ide iz porodice,kako vaspitavas svoje dete, tako ce se isto to dete i ponasati kada bude odrastao covek.nema tu puno mudrosti,jelte!!! evo,uzmite samo par primera ko se kako ponasa na forumu,odmah se uoce osnovni propusti u odrastanju i vaspitanju: ego, sujeta, nekulturni komentari, ....isto mu to dodje kao kad bacis punu kesu djubreta pored kontejnera, kad odvrnes muziku u vreme odmora,a zivis u zgradi, i itd.
  13. ako moze cena zaacoustic zen satori?

     

    hvala,poz

    1. vlada24

      vlada24

      Za sada nisam formirao cene za separatne komponente. Bitno mi je da prodam ceo sistem zajedno, ako ne uspem u dogledno vreme prodavaću odvojeno.

      Pozdrav

  14. ...nesto sa dostakvelitetnih i pravih wata....brat od tetke je imao canton carat m60 i vozio ih sa preradjenim quad-om 405.2,preamp je bila neka lampa u diy izvedbi,i to je sviralo u prostoriji sa oko 35 kvadrata, sound odlican!!! elem, drugar ima iste takve i gazi ih sa nekim solaja ampom,male snage,nesto oko3wata ako secam dobro, sound isto prihvatljiv.
×
×
  • Create New...