Jump to content

sergio025

Novi članovi
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

76 profile views

sergio025's Achievements

 1. Nema na cemu . Imate na kp sajtu oglas VBS Audio,slobodno nazovite doticnog gospodina i sve ce vam lepo objasniti. Nema tajni.
 2. Ne. To se sve dogovori sa Andrejem.
 3. Kako ko voli i moze. Moj post je bio cisto inforamtivnog karaktera. Ja planiram da probam VBS zicu,za pocetak interkonekt.Imam Neotech,pa ce biti interesantno uporediti.
 4. Zvao Andreja pre otprilike mesec i pol dana,cena za tanku zicu od nekih 0,2mm / 0,3mmje bila 15 e po 1metru.Zvucnicki kablovi su od 300e-800e u zavisnosti od konstrukcije,za duzinu od 2x2,5m. To je info koji sam dobio. Neotech u Kanibalu je oko 340 dinara. Matematika kaze da je VBS zica 5 puta skuplja.
 5. Lepo se odmah rano izjutra smaze vruc burek sa sve jogurtom,dok je napolju min 36stepeni, lakse se svare forumske price...... ...ovde gosn Marko Noveski dodje kao neki guru!!!
 6. .moj ujak Parabolis napunio 45 godinazivota....
 7. ....gledam cene Andrejevih proizvoda,tesko da spadaju u klasu jeftinijih,cak sta vise dapace.......hocu reci da ni ovakav apgrejd nije ni malo jevtin....bez uvrede, ali i vasa reklama na forumu znacajno doprinosi hajpu.
 8. ...drugar je terao kef 103.4 sa slicnim nad-om.
 9. ...cista diskrimanicija.... only for white people -diskriminacija je nejednako postupanje prema jednakima i jednako postupanje prema nejednakima.-
 10. audiolab+kef 103.4 i eto zabave
 11. Kef 103.4 razmilsite o ovom modelu, reference serija.ozbiljan komad haj faja.a tako i svira.
×
×
 • Create New...