Jump to content

sergio025

Članovi
 • Posts

  70
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

564 profile views

sergio025's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • One Year In
 • Conversation Starter Rare
 • Collaborator Rare
 • First Post
 • Week One Done

Recent Badges

 1. sergio025

  Amp za Kef

  stariji sansui odlicno rade sa kef-om. audiolab naim cyrus quad ....samo je pitanje koliko se love zeli potrositi.
 2. sve ide iz porodice,kako vaspitavas svoje dete, tako ce se isto to dete i ponasati kada bude odrastao covek.nema tu puno mudrosti,jelte!!! evo,uzmite samo par primera ko se kako ponasa na forumu,odmah se uoce osnovni propusti u odrastanju i vaspitanju: ego, sujeta, nekulturni komentari, ....isto mu to dodje kao kad bacis punu kesu djubreta pored kontejnera, kad odvrnes muziku u vreme odmora,a zivis u zgradi, i itd.
 3. ako moze cena zaacoustic zen satori?

   

  hvala,poz

  1. vlada24

   vlada24

   Za sada nisam formirao cene za separatne komponente. Bitno mi je da prodam ceo sistem zajedno, ako ne uspem u dogledno vreme prodavaću odvojeno.

   Pozdrav

 4. ...nesto sa dostakvelitetnih i pravih wata....brat od tetke je imao canton carat m60 i vozio ih sa preradjenim quad-om 405.2,preamp je bila neka lampa u diy izvedbi,i to je sviralo u prostoriji sa oko 35 kvadrata, sound odlican!!! elem, drugar ima iste takve i gazi ih sa nekim solaja ampom,male snage,nesto oko3wata ako secam dobro, sound isto prihvatljiv.
 5. mislim da nije ovaj problem nastao zbog nerazivjene digitalije....cak sta vise,dapace,smatram da je digitalija bila na dobrom nivou kvaliteta,ali su mozda majstori tona ,tj remastera,isli namernonatakav kvalitet.....ovaj takoreci problem treba sagledati u duhu tog vremena.
 6. ok,nisam onda ispratio....
 7. zasto se uvek ciljaju high end proizvodi,bilo bi mozda korisnije da se sidje klasu dole pa da se obrade sprave koje su mahom dostupnije siroj publici....
 8. sergio025

  EXPOSURE

  ...TDL Studio 0.5 ili 1.0,poslusajte ove kutije s obzirom da ste culi TDL RTL3 sto je kud i kamo slabiji model od modela Studio. Nisu za dzabe u KultNom Statusu kod audiofila !!!!!! just a think about them
 9. sergio025

  Formula 1

  ferari,jedan,jedini,najveci.....bravo momci,bravo tim.
 10. daaa,raspevan ,cio i veseo zvuk.....
 11. ja moj Naim 5 ne gasim,samo na mute kad ne slussam,a sve lepse i lepse svirucka....
 12. Postovani,

  Ima jednu molbu,ako moze da se objavi na nasem forumu apel za jos jednu humanitarnu pomoc.

   

  hvala unapred!!!!

   

  pedja.JPG

 13. nesto iz game proizvoda Viewsonic,imam 2 monitora(autocad,coreldraw crtanje je opusteno i prijatno raditi na ovim monitorima) ,odlicni su.
×
×
 • Create New...