Jump to content

TurboMaximus

Članovi
 • Content Count

  2,619
 • Joined

 • Last visited

About TurboMaximus

 • Rank
  Audiofil

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Recent Profile Visitors

3,555 profile views
 1. Standardno ispravni mozgovi nisu dobri u istoj meri, ali su dobri na isti način. Ne govorimo ni o neispravnim uređajima.
 2. Psihosenzorni sistem "meri" istovremeno 350 korelisanih (https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Корелација) promenljivih. U stvari, preciznije bi bilo reći da su odzivi na promenljive korelisani. Dodatno, slušni sistem je projektovano nelinearno zainteresovan za pojedinačne korelacijske grupe. Priroda reakcije psihosenzornog sistema je objektivnost koju bi objektivna merenja trebalo da uvaže, što znači da se merni podaci moraju i interpretirati kontekstno. Kako je kontekst dosta zamagljen, interpretiranje je nepouzdano. Da pojednostavim, uređaj treba da je dobar u onome u čemu je i mozak dob
 3. Lale me danas uhvatio kod tašte. Ima neke veze? Da, onaj zvuk je bio najbolji, valjda Filips lampe. Puca se. URAAA!!!!!!!! ODE JOŠ JEDNAAAA!!!!!
 4. Prosto je, razvoj situacije prevazišao je njegovu spremnost da apsorbuje i otišao je na pravo mesto. Gigatroni zato i postoje. Nije razumeo on nas, nismo razumeli mi njega, a ne razumemo se baš ni ovde, međusobno.
 5. @Delija Zato što su zvučnici jeftini, a stalci uopšte, kod nas su preskupi. No, dinar uložen u dobre stalke više vredi od dinara uloženog u zvučnike.
 6. Dobro, ali dajmo čoveku šansu. Deset kvadrata nije, samo po sebi, beznadežno malo.
 7. ONKYO 9010 integralac, uz generalno odličan zvuk, ima iznenađujuće dobar dak, a tu je i MM fono ulaz. Nov je bio 250. Polovan je, dakle, manje.
 8. Od svojih komponenti iz raznih instalacija, odabrao bih: FiiO K5Pro dak PreSonus Eris 3.5 + IsoAcoustics stalci Pioneer DVD3?? kao CD transport
 9. Daj konkretnije prostornu situaciju, odgovor zavisi od toga. Fotka?
 10. https://www.avforums.com/news/transparent-sound-aims-for-longevity-with-upgradeable-see-through-speaker.16691 Generalno, svaki beli zvučnik je kandidat za vasionski fensi (u odgovarajućem enterijeru), što bi pojednostavilo potragu. https://www.google.com/search?q=speakers+white&rlz=1C1AVFC_enRS898RS898&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwihurSlirLtAhVisYsKHTEAAg4Q_AUoAXoECBQQAw&biw=1920&bih=969#imgrc=VvXj6B7YVjD89M
×
×
 • Create New...