TurboMaximus

Članovi
 • Content Count

  2,558
 • Joined

 • Last visited

About TurboMaximus

 • Rank
  Audiofil

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Recent Profile Visitors

3,086 profile views
 1. Ovo pitam za mali sistem, koji samo želim da upristojim prelaskom sa integtuše (na radnom kompjuteru) na dak: Da li i za W10 važi ono ograničenje 16/48?
 2. @Father, smara me natezanje sa softverom. Desktop kućišta su mehanički problematična (mada je moje Chieftec pristojno), veličina, buka. Sve je to u dobroj meri rešivo, ali time ne želim da se bavim. Prosto.
 3. @InSides, imam preporuku za snakeoil + neki plejer. Pretpostavljam da to može da se instalira?
 4. Znam, ali pretpostavljam, već optimizovan i rasterećen od ******. Nisam previše pismen po tom pitanju i sve ideje idu u razmatranje.
 5. @Dražo Imam i ja slobodan komp, ali me takav koncept strašno odbija. Kao čistiji (teorijski) mi deluje direktna reprodukcija s harda ubodenog u npr. strimer. Lomim se i dalje jer me striming s neta savršeno ne interesuje, a upravo zbog tog modnog detalja strimeri su preskupi. Razmisli o svoti koju želiš da uložiš u dak ili šta god bude. U svrhe istrtraživanja bih se radije odlučio za nešto staro 5-6 godina. Moja dosadašnja iskustva s konverterima su veoma protivrečna.
 6. @Dražo, u sličnim sam razmišljanjima, za oba sistema. Da li si se za laptop kao izvor opredelio zato što ga imaš ili iz nekog jačeg razloga?
 7. Ne uvaljujte čoveka u bacanje para.
 8. @NL. Da znaš kakav fri trenutno uglavnom slušam, ne bi me ništa pitao. Ali, prija mi da presečem ECM-om, što se upravo ovih dana događa. Kad bih se generalnije opredeljivao, izdanja iz sedamdesetih bi svakako zavredela prioritet. Da napomenem i da je JAPO filijala ECM-a. Takođe i WATT (Carla Bley).
 9. Ukoliko na mene ciljaš, nije preporuka nego razmišljanje.
 10. Ima jedan interesantan uređaj, ARCAM CDs50. CD/SACD/strimer. Mada nešto nema zvaničnih recenzija, po forumima bezrezervno hvale CD reprodukciju. Ima prilično ulaza i izlaza i izgleda da su otresli softverske buve kojih je u startu bilo dosta.
 11. Najviše muzike otkrio sam posle pedesete i ubrzava se.
 12. Ne kažem da je rupa velika, ali u mojoj, lokalnoj situacija, tačno ona koju ne želim. Ponoviću, zanimljiv uređaj.
 13. U napajanju harda iz strimera, No, nije bitno, očito su to tretirali kao perifernu opcju.
 14. S tim bih bio miran da je problem u formatiranju.