brijac Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 Posto imas klince, koza je zakon. Ovo je fotka kada mi je dosla kozna ugaona jos u toku renovacija. Najmladji je dosao 5min nakon montiranja, sa flomasterima i odradio svoje. Nista lakse obrisao nisam A ugodjaj sedenja, sama estetika prostorije, i miris koze, drugim culima daje vecu dozu i sigurno utice i na psihoakustiku. Posto je renovirano sve, ne mogu ti reci direktan uticaj, i na zidovima je reljefna tehnika pa i to utice na refleksije. Setup je trenutno polusetup, i misljenje je da je trebble dominantniji nego ranije. Treba draperija da mi stigne za prozore pozadi, to ce biti balansero. Ali kazem ti, sveukupni senzorni boost drasticnije menja celokupni multimedia dozivljaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar75 Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 5 sati ranije, Delija said: 🙃... Kad sam sinteticki tepih zamenio prirodnim zvuk je vrlo cujno napredovao. Ocekujem slicno i sa garniturom, ali uz malu bojazan da soba ne postane previse "ziva". Ako te je oteo @TurboMaximustrepni dva puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Evo i ovde kože... 🙃 https://www.theabsolutesound.com/articles/is-building-a-listening-room-from-scratch-worth-the-effort/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dražo Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 On 11/11/2022 at 2:55 PM, brijac said: Posto imas klince, koza je zakon. Ovo je fotka kada mi je dosla kozna ugaona jos u toku renovacija. Najmladji je dosao 5min nakon montiranja, sa flomasterima i odradio svoje. Nista lakse obrisao nisam A ugodjaj sedenja, sama estetika prostorije, i miris koze, drugim culima daje vecu dozu i sigurno utice i na psihoakustiku. Posto je renovirano sve, ne mogu ti reci direktan uticaj, i na zidovima je reljefna tehnika pa i to utice na refleksije. Setup je trenutno polusetup, i misljenje je da je trebble dominantniji nego ranije. Treba draperija da mi stigne za prozore pozadi, to ce biti balansero. Ali kazem ti, sveukupni senzorni boost drasticnije menja celokupni multimedia dozivljaj. Moja je ista, samo jedno sedno mesto manje, i teleca (braon) koza Fenix De Moro (5mm debljine). Model "Gondola". Uz nju, HI-FI sistem postaje HI-END! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brijac Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Prao da ti kazem, znam samo da je neka italijanska koza, brend i ostale detalje ne, po preporuci sam izabrao ljude koji su izradili i njima prepustio izbor materijala samo sa mojom zeljom boje. Celokupan dozivljaj je bitniji nego fokusiranje na jednu singularnu stvar, ne zivimo u jednoj dimenziji, niti percipiramo sve jednim culom. No, mnogi fanatisu drugim stvarima, da bitnije promicu vrlo lako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BokiTokiVoki Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 12 sati ranije, Delija said: Evo i ovde kože... 🙃 https://www.theabsolutesound.com/articles/is-building-a-listening-room-from-scratch-worth-the-effort/ Moram da napravim ovakvu tretiranu prostoriju....biće....jednom...kad tad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patason Posted November 14, 2022 Report Share Posted November 14, 2022 Ako je garnitura kozna zidovi se tapaciraju u stof, pa da budemo pravi ludaci 😭 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Тодор НС Posted March 3 Report Share Posted March 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondek Posted March 4 Report Share Posted March 4 E stvarno cudno da prazna soba s plocicama odjekuje🙄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted March 4 Report Share Posted March 4 као и за све, мамац за пражњење џепова оних који довољно не размотре логику. просечан стамбени простор се може "утоплити по мери човека" пожљиво одабраним практичним и употребљивим ентеријером. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted March 19 Report Share Posted March 19 Da rezimiram u vezi kožne garniture - kod mene, u mojoj sobi i u mom sistemu je efekat pozitivan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted March 19 Report Share Posted March 19 избацио би је да је другачије 😇 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Posted March 19 Report Share Posted March 19 Vrlo verovatno bih. Imam i kevu i tazbinu - ne bi se mnogo bunili da je udome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ab Posted March 19 Report Share Posted March 19 скидам капу 🤠🥸 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbit Posted March 23 Report Share Posted March 23 On 11/12/2022 at 12:51 PM, Delija said: Evo i ovde kože... 🙃 https://www.theabsolutesound.com/articles/is-building-a-listening-room-from-scratch-worth-the-effort/ Treba mi ovoliki tepih! Ne zbog akustike - nego zbog estetike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts