Jump to content


mbit

Članovi
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

996 profile views

mbit's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated
  • Conversation Starter
  • Collaborator
  • First Post
  • One Year In

Recent Badges

  1. Zdravo, Prodajem moje licne uredjaje. Prvi sam i jedini vlasnik. Komponente sam kupio u Holandiji, Magna HiFi. Imam carinske deklaracije i fakture. Sve oglasene komponente su u savrsenom kozmetickom i funkcionalnom stanju. Dolaze sa svim pripadajucim elementima (kablovi, napajanja, kutije, brosure). Ovaj setup, je u stvari SOtM trifecta setup. Mozete naci mnogo reviewa na netu. Probao sam mnogo toga u ovom hobiju, i mogu reci, da je ovaj setup u rangu sa mnogo skupljim komponentama. Pogotovo uz kablove koji se prodaju uz njega, na ovom oglasu. Do danas je sve radilo u sistemu, a danas je zamenjeno necim drugim i spakovano da usreci novog vlasnika. Trifecta setup: SOtM sMS-200 Ultra Neo - streamer SOtM tX-USB Ultra - USB kondicioner SOtM sPS-500 - napajanje Da bi ovaj fantastican setup bio kompletan, uz njega prodajem odgovarajuce vrhunske kablove: Spisak kablova: USB kabl, FTA Sinope LAN kabl, FTA Metis 1m FTA DC kabl custom made za linearno napajanje - gold oyaide dc plugs, copper cable. FTA AC kabl, custom made za ovo napajanje - 1m Na linku ispod imate galeriju slika uredjaja i kablova koji se prodaju. SOtM galerija Prodaje se u kompletu, trifecta + kablovi. Cena za sve skupa je 1700e. Za sada se prodaje iskljucivo kao komplet. Ukoliko zelite, mozemo pregovarati i o prodaji SOtM audiofilskog switcha, dodatnog USB kabla (Sinope), Metis kabla (2m). Zamolio bih da inicijalni kontakt bude na PM. Posle cemo, ukoliko ste ozbiljan kupac razmeniti telefone. Srecna kupovina!
  2. I dalje aktuelno pitanje. Sada razmisljam o dve opcije 1. JBL HDI 3600 2. b&w 703 s3
  3. Prodato @Filip moze da se zatvori thread. Hvala.
  4. rezervisan komplet, za clana Филип
  5. Nove cene Pojacalo 500e Slusalice 500e
  6. Jos nista. Cekam da prodam pojacalo i slusalice. Ostatak setupa ostaje za hi-fi.
  7. Otvoren sam i za zamene, zvucnici, power amp sa balansiranim ulazima. Sigao je i originalni denon kabl od 3m, single ended, kraci kabl 3.5mm original Denon je u procesu carinjenja.
  8. Stigao je originalni Ag kabl za Denon AH-D9200, single ended. Bogovi Fedexa su se smilovali.
  9. Cena za kupovinu obe komponente je 1500e.
  10. Hvala puno na predlogu, mogu da obezbedim 1m od zida.
  11. Sve OK Hvala sto si citao
  12. Hvala, probacu. Instaliracu Minimserver na sotm pa cu javiti utiske.
  13. Postovanje, Prodajem head-fi poslastice U pitanju je moj licni head-fi setup. Prvi sam i jedini vlasnik svih komponenti koje su oglasene. Sve komponente su u besprekornom stanju. Svaka komponenta je brizljivo birana i pazena. I onome ko ih kupi ce doneti mnogo uzivanja u muzici. 1. Pojacalo za slusalice M2Tech Marley MK2. (1100e) Pojacalo sam kupio od zvanicnog M2Tech distributera za Srbiju, 2020 godine. Izaslo je iz garancije pre nekih 8 meseci. Racun moram da potrazim, ali obzirom da je izaslo iz garancije i nije od neke vaznosti. Uredjaj je u besprekornom stanju. Poseduje sve sto se dobija uz nov uredjaj. Na uredjaju je uradjen servis po zahtevu proizvodjaca, od strane ovlastenog uvoznika; da bi se doveo u stanje poslednje revizije. Jedan od review-a: Review 2. Denon AH-D9200, Forza Audio Noir Hybrid, Stax Earpads. (1200e) Closed-back Denon AH-D9200 slusalice sa Forza Audio Black Noire balansiranim kablom od 3m i modifikovanim Stax Earpads. Kupio sam ih u UK, 2019 godine i kutiju ostavio u UK zbog carine. Originalni kabl mi se nije dopao kako zvuci i zamenjen je balansiranim Forza Audio kablom. Originalni kabl vise nemam - poklonio sam ga prijatelju. Posedujem i originalne Ear Pads. No, sa Stax imate mnogo bolji zvuk i vecu udobnost. Ja cu vratiti originalne padove na slusalice ako kupac tako zeli. AH-D9200 vaze za jedne od najboljih closed-back slusalica. Narucio sam originalni 3m kabl od Denona, stoji na carini, tako da ce kupac dobiti i single ended 3m original Denon kabl. Forza Audio kabl Black Noire u XLR Furutech izvedbi duzini od 3m je 434 eur bez postarine i dazbina- https://forzaaudioworks.com/en/product.php?id_product=72 Stax padovi 175 USD Ukoliko neko kupuje obe komponente; pojacalo i slusalice - cena je podlozna dogovoru. Opciono, ako neko kupuje obe komponente, mogu mu ponuditi i jedno od najboljih linearnih napajanja, Farad Super 3, sa Sinergetic Research Orange Fuse i rodiumskim IEC. LPSU je 15V. Na njemu je DC kabl koji je pravio Zoran Zubcic - FTA, bakarni sa pozlacenim oyaide konektorom, i uz njega ide AC kabl isto made by FTA. Cena za LPSU je naknadni dogovor. Marley je svirao na toj struji. Razlog prodaje je taj sto sam presao na Hi-Fi i ova fantasticna oprema se ne upotrebljava vec skoro godinu dana. Inicijalni kontakt je preko PM. Ne saljem, isporuka je u Beogradu ili u Pancevu.
  14. Da li mi mozes reci iz tog potpisa sta je UPnP media server, sta je renderer (to se da zakljuciti) a sta je controler? Posto je tema streaming.
×
×
  • Create New...