Jump to content

Recommended Posts

Posted

Naravno da nikad nisam čuo ni jedan od uređaja koji posedujete g. [mention]golum [/mention] . Znam da su vrh, svaki za sebe, po komentarima kolega znalaca.
Ne razumem se ni u police (mada podostaaaaaaaa znam o krutosti, vibracijama ...) ali moram da kažem, i pored verovatnog odsustva smisla za lepo, da moje matore oči NIKADA LEPŠU POLICU VIDELE NISU.
Bravo za gospodina Pilota (kako li tek leti)!

Posted

Dnevnik ludila, 4.2.21;

Osim sto sam bio dobar zaposleni i 6 sati proveo na conf call-ovima i sr...ima i slusao tone gluposti, nesto mi je ipak stiglo pa me diglo iz ucmalosti svakodnevnice (polica je takodje odradila i radi svoj doprinos i dalje jer mi je iznimno lepo kada je pogledam). Da ne tupim previse, slike su dole i sa time je faza 2 zapoceta, a faza 2.1 ce biti stavljanje zvucnika na drugi zid mada i ovako rade zaista impresivno. Zeleo sam ih od trenutka kada sam cuo Liszt i konacno su tu  ...VA Klimt The Music.

Super je kada ti i neko drugi, u ovom slucaju (keva), kaze iz cista mira - pa ovo zvuci mnogo bolje od onih juce :D...

6BEB5EC4-BC01-40B7-A40A-76C4FE63C2EA.jpeg

FB781FEA-4268-4BE3-86BE-1CC6BBF29478.jpeg

C633EB52-2284-4362-AE68-D98C70A7D9FF.jpeg

A2A867A6-448D-4406-A698-A28926A8EDC2.jpeg

6385BA0E-F5A7-43A1-A616-5A54DCA782E1.jpeg

Posted

Da li tvoja poštovana majka usvaja još po koju zabludelu hajfaj dušicu?

Prelepo izgleda, nadam se da će još lepše i bolje biti kad zauzmu manje WAF friendly poziciju

Posted

@golum

tebi je bas bas dobro :D.

Blizanci su :heat 

Jos samo da ubodes lifetime tube kombinaciju na Lampiju :P

Sve cestitke, ovo je san ili blizu tome za svakog od nas obolelih. Sta kaze Fikus za izbor kutija? 

Posted
11 sati ranije, zflazar said:

Da li tvoja poštovana majka usvaja još po koju zabludelu hajfaj dušicu?

Prelepo izgleda, nadam se da će još lepše i bolje biti kad zauzmu manje WAF friendly poziciju

Aj pitam je - mislim da bi vas dvoje imali o cemu da caskate osim Hife ;)

Posted
11 sati ranije, somilenko said:

Neki utisci? Jel to i AI terao te Vienne, kaki je u poređenju sa audio research ampom?

BTW čestitke!

I ono što @Thecoki kaže, posedovanje ovakve opreme je flejm bez teksta nas boranije...

Nisam jos probao AI...za sada se ARC odlicno snalazi i imam utisak da se mozda cak i laske teraju od Liszta...

Posted
11 sati ranije, Dubwiser said:

Jos samo da ubodes lifetime tube kombinaciju na Lampiju :P

Sta kaze Fikus za izbor kutija? 

Imam lifetime kombinaciju ali zezanje i menjanje lampi je suvise zavodljivo da bih koristio samo taj set lampi (u stvari tri kombinacije su mi favoriti :-))

Omasio ih je prosle nedelje ali mozda dodje ponovo za koju nedelju pa cemo videti reakciju :D

Posted
12 sati ranije, golum said:

Dnevnik ludila, 4.2.21;

Osim sto sam bio dobar zaposleni i 6 sati proveo na conf call-ovima i sr...ima i slusao tone gluposti, nesto mi je ipak stiglo pa me diglo iz ucmalosti svakodnevnice (polica je takodje odradila i radi svoj doprinos i dalje jer mi je iznimno lepo kada je pogledam). Da ne tupim previse, slike su dole i sa time je faza 2 zapoceta, a faza 2.1 ce biti stavljanje zvucnika na drugi zid mada i ovako rade zaista impresivno. Zeleo sam ih od trenutka kada sam cuo Liszt i konacno su tu  ...VA Klimt The Music.

Super je kada ti i neko drugi, u ovom slucaju (keva), kaze iz cista mira - pa ovo zvuci mnogo bolje od onih juce :D...

Ццццц

Какве звучнике имаш и још живиш са кевом :P.

Наравно да из мене проговара чиста непатворена љубомора ;). Надам се да ће ти лепо лећи у простор и да неће бити негативних изненађења :thumbsup2.

Posted
2 sati ranije, golum said:

menjanje lampi je suvise zavodljivo

Pravi izraz za opis tog divnog ludila.

Premisljam se mesecima da se zeznem i probam Lampija, prosto se plasim mogucih zdravstvenih posledica :unsure:    

Posted
59 minuta ranije, Dubwiser said:

Pravi izraz za opis tog divnog ludila.

Premisljam se mesecima da se zeznem i probam Lampija, prosto se plasim mogucih zdravstvenih posledica :unsure:    

Imaces za koji dan, dva komada u Bgd sa mogucnoscu zezanja sa lampama pa eto...kusaj - mozda ti se svidi :D