Dubwiser

Članovi
 • Content count

  234
 • Joined

 • Last visited

About Dubwiser

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 10/08/1976

Contact Methods

 • Skype
  duca.stojanovic

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgrade, Serbia

Recent Profile Visitors

1,808 profile views
 1. Dubwiser

  Sta ste nabavili (od HiFi-ja)?

  Pervertido Thorens-jasen i konacno Grace ne spomenuh ... pravis ti dobar ring za nove izvore
 2. Dubwiser

  Sta ste nabavili (od HiFi-ja)?

  Pojacaj to malo! Odlican, generacijski skok Iskrene cestitke.
 3. Dubwiser

  Chord Epic Twin, 2x 2,90cm zvucnicki kabl

  Prodaja je aktuelna.
 4. Dubwiser

  Chord Epic Twin, 2x 2,90cm zvucnicki kabl

  Za clanove foruma poslednja korekcija na EUR 150.00 bez naknadnog umanjenja. Hvala na interesovanju, Dubwiser
 5. Dubwiser

  Miles Davis

  @DejanM Hvala na jednostavnoj i fantasticnoj retrospektivi te, za svetski jazz a ispostavice se i za samog Milesa neponovljive 1969. Sledece 1970. je na Isle of Wight festivalu odsvirano 38 minuta koji su me uveli u muziku koju i dan danas slusam.
 6. Dubwiser

  Chord Epic Twin, 2x 2,90cm zvucnicki kabl

  Nisam napomenuo u oglasu uz prethodni dogovor, za ozbiljno zainteresovane clanove moguca je proba u licnom okruzenju.
 7. Prodajem Chord Epic Twin zvucnicki kabl, duzine 2x 2.90m u odlicnom stanju, bez ikakvih ostecenja, neterminisan. U pitanju referentni kabl jednog od najpoznatijih britanskih proizvodjaca kablova. Sastav je posrebren bakar ( 2 x 12 AWG multi-stranded silver-plated oxygen free copper) Slike su kabla koji je predmet prodaje. https://www.chord.co.uk/product/epic-speaker-cable/ https://www.chord.co.uk/product-review-epic-twin-speaker-cable-hi-fi-choice-sept-2014/ Molim bez zamena. Za clanove foruma cena je EUR 160.00 Kontakt KP, viber, sms ili poziv na mob. 063/10-765-78 u periodu 09-21h
 8. Dubwiser

  Poredjenje nekih UK-made DAC-ova

  @pera451 Uz vec spomenuti i sa razlogom favorizovani Chord 2qute , glas ide za Hegel HD12 u tom cenovnom rangu polovnjaca. Sem balansiranog ulaza, ima trazene funkcionalnosti uz podrsku za DSD. Moze se naci za nesto veci iznos od navedenog budzeta.
 9. Dubwiser

  Šta se sluša ?

  The Greg Foat Group - Cityscapes/Landscapes (2016)
 10. Dubwiser

  Šta se sluša ?

  Cory Henry - First Steps (2014)
 11. Dubwiser

  Jimmy018 sistem

  Jimmy cestitke, opet. Pa ti nemas mira, kao ja sa zicama... Nisam cuo Focale sa lampama, deluju skroz obecavajuce zapazanja oko gabarita i odnosa soba/zvucnik kao i slusne razlike u odnosu na prethodni Jbl. Nadji neke krstene stalke i javi tek onda sta cujes. Uzivaj!
 12. Dubwiser

  Biwiring, jumperi i slicno

  Razumeli smo se
 13. Dubwiser

  Biwiring, jumperi i slicno

  @SUROKVL Kratkospojnici od SCS12 su svirali na bivsim B&W, probani kasnije na Regama i nisu se zadrzali dugo. Isti efekat daju zvuku na dva potpuno razlicita zvucnika po katakteru. Instrumenti zvuce preostro i suvo. Od ostatka sistema je zavisilo u kolikoj meri je ostrina bila izrazena. Bilo bi dobro da se usviravanjem umanje ovi negativni efekti.
 14. Dubwiser

  Biwiring, jumperi i slicno

  Kao sto kolega rece, kod mene je situacija malo drugacija. U pitanju su lagano uvijene dve licnaste zice za + i -.Mislim da je srebro a koje srebro ili njegova legura zna mozda bas kolega SUROKVL Odmah po skidanju fabrickih limova, zvuk se otvorio u gornjem spektru, dobijeni su detalji a promena se cula jasno i na prve taktove. Od tada vise ne razmisljam o kratkospojnicima. Pre par dana ponukan tekucom temom i promenama koje sam pravio u sistemu u poslednjih godinu, vratio sam fabricke limove sa RS5 iz ciste radoznalosti. U novoj postavci limovi ponovo mute zvuk i kradu informacije u sredini i visokima. Probao sam VDH SCS12, kod mene se previse "dere" i unosi nervozu u zvuk. Slicno je SCS 12 ocenjena i od strane kolege kojem sam ih dao za Exposure 3010 -ATC kombinaciju.
 15. Dubwiser

  Biwiring, jumperi i slicno

  Meni ovako odgovara