Jump to content

Dubwiser

Članovi
 • Posts

  391
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Dubwiser

 • Birthday 10/08/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Belgrade, Serbia

Contact Methods

 • Skype
  duca.stojanovic

Recent Profile Visitors

3,766 profile views

Dubwiser's Achievements

 1. Korekcija cene na 400 EUR. Combo CA + FTA RR sada je 470 EUR.
 2. FTA digitalni prodat. FTA strujni - moguca korekcija, ponudite.
 3. Aktuelno i korigovane cene: FTA RR strujni - EUR 100.00 FTA digitalni - EUR 135.00
 4. Aktuelna prodaja, Korekcija cene za CA EUR 420.00 ili combo (CA + FTA RR strujni + FTA digitalni) - EUR 600.00
 5. Nasumicno tretiranje ce najverovatnije napraviti vise stete nego koristi. Nesto manje od pola budzeta koji si namenio za ceo sistem ce dobaciti do odlicnih Gamut phi 3 pod uslovom da imas mesta za klasicne stalke. Trebalo bi probati ali mislim da nece praviti probleme u bassu koje spominjes ako ga uparis sa dovoljno snaznim pojacivacem koji ce Gamute dobro kontrolisati.
 6. Na prodaju 2 sjajna FTA kabla koja usled promene u digitalnom delu sistema postaju visak. FTA RR - napojni kabl, kombinacija Oyaide shuko / Hubbell IEC kombinacija, duzine 120 cm. Veoma transparentan, odlicnog bassa, dugo bio pratnja Hegel HD11 dacu koji sam posedovao. Cena: EUR 110.00 FTA digitalni coaxialni kabl. U pitanju je unikat, jedinstveni primerak po recima konstruktora. Kabl je sastavljen od jako finih niti upocc srebra na ofc bakru sa Wireworld silver RCA konektorima. Sve ostalo je Zokijeva tajna i umece. Slobodno mogu reci da je barem u rangu a bio je i bolji od visestruko skupljih brand name kablova. Duzina je 100 cm. Cena: EUR 150.00 Kontakt PP, mail, sms, viber ili poziv na 063/10-765-78 svakog dana u periodu 09-21h.
 7. Na prodaju digitalni streamer star nepune dve godine. U stanju novog, bez ikakvih znakova koriscenja, ostecenja i tehnickih ili zvucnih nedostataka. Uredjaj je kupljen kod ovlascenog distributera M-kabl. Koriscen u kucnom sistemu u nepusackom okruzenju. Komplet ambalaza. U pitanju je savremen i svestran uredjaj, moguce ga je koristiti kao streamer - digitalni transport, zaseban dac ili pretpojacalo. Zvucno veoma balansirana ali upecatljiv, sa izrazenom dinamikom, odlicnom stereo separacijom i dimenzionalnoscu zvucne slike. Veoma lak za koriscenje i kontrolu putem usavrsene NOVATRON aplikacije. Instaliran je poslednji firmware softwera - r1688 Komponenta se prodaje usled prelaska na drugaciji koncept digitalnog izvora. Vise detalja o samom uredjaju: https://www.cocktailaudio.com/home/sub01_04.php https://www.audioadvisor.com/prodinfo.asp?number=CON15D Za ozbiljno zainteresovane kolege, moguc dogovor oko probe uredjaja u vasem ili mom okruzenju. Cena: EUR 450.00 Postoji mogucnost prodaje uredjaja sa dva prateca kabla uz koje je radio u mom sistemu (napojni FTA RR i FTA digital coax) Cena za komplet: EUR 650.00 Kontakt PP, mail, sms, viber ili poziv na 063/10-765-78 svakog dana u periodu 09-21h.
 8. Ista prica, na mobilnom radi na streameru ne. Opet su nesto zaglupeli
 9. Dubwiser

  Šta se sluša ?

  Bad Brains - I & I Survived in Dub
 10. Dubwiser

  Šta se sluša ?

  Malcom Jiyane Tree-O - Umdali 2021
 11. Hvala Pedja, na sledecem vidjanju se podrazumeva
 12. Ne bih pisao o ovom skromnom tweaku a da kod mene ne radi. Drago mi je da si barem probao a jos draze da je zakljucak slican Vratio sam Kemp podloske posle par dana. Dva-tri albuma i kockice su se isto vece vratile pod spajkove. Samo im je boja bezveze i pada farbanje u crnu. Inace si u pravu, informacija i moja zainteresovanost je bila dovoljna, ali je poklon bio rodjendanski
 13. Dubwiser

  Šta se sluša ?

  Hammer Martin Jamaaladeen Saft - Blind On Blind
 14. Dubwiser

  Šta se sluša ?

  MMW +Dj Logic - Humboldt State University. Arcata, CA 1999
×
×
 • Create New...