Jump to content


vukashin

Članovi
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vukashin's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

  1. Da li ovo znaci da su 3 meseca po 3$, a posle toga 9 meseci po regularnoj ceni ili posle 3 meseca moze da se otkaze?
  2. Prodajem nov, neotpakovan, sa dve godine garancije. Black titanium. Cena 1450eur
  3. Usb prodat. Može lock. Hvala
  4. Laptop prodat. Usb kabl 7000din.
  5. Prodajem vrhunski oled laptop Asus UX3402ZA-OLED-KM721X. Neotpakovan, sa garancijom, kupljen pre nekoliko dana kod nas u prodavnici i plaćen 160000din. Cena 89000din Prodajem Fta USB 1m dužine. Odličan odnos cena kvalitet. Cena 8000din
  6. Kutija od phono preampa je radjena po uzoru na Simply Phono od Unison Research, jer je svirao u sistemu Opera Grand Mezza i Simply Italy. Unutra je rod elliot preamp 2x ne5532. Cena za kes 100eur, malo vise ako je zamena za ploce, zvucnike... Preamp za slusalice je kupljen za isti sistem, ali nikad nije koriscen. Cena 30eur
  7. Da je obican desktop u pitanju, predlozio bih da desktop bude blizu audio sistema, a dugackim hdmi kablom omoguciti da monitor bude na drugom delu sobe. Kod mene sa 15m hdmi kabla super funkcionise.
  8. Ja sam preksinoc, na savet clanova, sa intaliranim VPNom aktivirao Tidal. Jedino mora u opcijama da se stavi neka zemlja koju Tidal podrzava. Uzeo sam family paket.
  9. vukashin

    WiFi6

    Nazalost, vecina Sony LCDova, pa cak i OLED od 3k eur ima samo 100mbit ugradjen u sebi. Potpuno neshvatljivo da se stedi na tome, ali ja do sada nisam naisao da je neki 4K zastucao. Ni na netflixu, ni sa kompa 4k ripovi.
  10. Probah sad Tidal ponudu i kaze da je istekla. Instaliran chrome i vpn. Jel moze neko da proveri i da potvrdi da nije vise aktuelna? Hvala
  11. Moj savet uzeti STX 1 polovnu za stotinak evra. Sad imam Buffalo Dac i velika je razlika u odnosu na STX, ali ostale dacove i kartice sto sam probao do nekih 200,250eur, nisu nesto bili bolji od STX 1.
  12. Odlicna, profesionalna masina koja je sluzila neko vreme kao centar multimedije, ali prevashodno za muziku. Uzeta nova i jako malo koriscena. Unutra apoteka, kvalitetno odradjeno hladjenje, napajanje 80 gold, vrhunsko kuciste... Procesor: Intel i5 [email protected] Ghz Memorija: Samsung 8gb DDR3 Grafika: Intel HD 4600 SSD: Samsung 850 EVO 250Gb Legalan Win 10 Treba napomenuti da ima mesta za dva 3.5" diska i 2 mesta za SSD. Cena 200eur fiksno. Garancija koliko treba.
×
×
  • Create New...