Jump to content

Zvukoljub

Moderator
 • Content Count

  872
 • Joined

 • Last visited

About Zvukoljub

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 09/02/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Vaistinu konza

Recent Profile Visitors

7,561 profile views
 1. @milan-hk batali hejtere, taj YAS-207 je dobar i veoma praktičan komplet. Meni je samo falilo malo basa, uprkos dodatnom sabvuferu. Navedeni JBL ga ima više, ali je YAS-207 meni bio više po ukusu u svemu ostalom. Od tih pristupačnijih saundbarova najviše mi se svideo HK Citation Multibeam, ali on je 600-700e i to bez sabvufera. Uživaj u novoj spravi
 2. I ostaje da sačekaš da počnu da prave NAD u silver varijanti Dali zvučnike možeš da čuješ i u Impulse Hi-Fi Audiju, a kad si već tamo, Elac... da ne bude da ti nismo rekli. Ne uspevam da nađem Electrocompaniet IC-1, jesi siguran da si naveo tačnu oznaku? Znam za ECI i PI modele.
 3. https://europe.yamaha.com/en/products/audio_visual/speaker_systems/nx-n500/index.html
 4. I sva ta gomila tehnologije na kraju trpi zbog lossy blutut prenosa. Daleko od toga da blutut slušalice ne mogu da zvuče dobro, ali ipak ne mogu da se porede s kućnim hi-fi slušalicama. Mislim da bi ih dobro odabran kombo DAC/headamp + slušalice s kablom, približne ukupne cene, pojeo za doručak.
 5. Pretpostavljam da misliš na 368? Nema razloga da razmatraš 328 ako ti budžet dozvoljava znatno bolji model.
 6. Pretpostavljam da ćeš ići u 4Audio, pa usput možeš da pogledaš i poslušaš NAD C 368 sa BluOS modulom. Bolji je od te Yamahe, ali i skuplji. Sad videh, ako su u opciji i polovni zvučnici, možda razmisliti o Hegelu H95.
 7. Elac podnostojeći u nižim klasama (Debut, Debut Reference, Uni-Fi) imaju bas-refleks pozadi. Doduše nekoliko manjih, što je maalo zahvalnije nego samo jedan Remus.
 8. Ima i kutija koje su napravljene da se kače na zid i pritom uopšte ne zvuče loše čak ni kao stereo par, kao recimo Dali Opticon LCR, ali to je daleko iznad budžeta. Možda su se u međuvremenu pojavile neke pristupačnije varijacije na temu, treba proveriti.
×
×
 • Create New...