Jump to content

Zvukoljub

Moderator
 • Posts

  913
 • Joined

 • Last visited

About Zvukoljub

 • Birthday 09/02/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Vaistinu konza

Recent Profile Visitors

8,209 profile views

Zvukoljub's Achievements

 1. Ljubo, gasi forum. Čovek sve objasnio.
 2. Cela serija D, kao i svi novi modeli serije C, su klasa D. Dakle sve osim 316 i 326, a i za njih je verovatno samo pitanje vremena kad će u penziju. Koliko znam, Purifi je trenutno samo u M 33 i snagašu C 298. Možda naprave neku slabiju verziju pa ga spuste i u integralce cerije C, bilo bi dobro.
 3. Praktično sva nova NAD pojačala (serije C i D) su klasa D, imaju integrisanu digitalnu sekciju i striming, a i nisu loš match s pristupačnim Dynaudio modelima.
 4. Ljudi, dajte da mi njega prvo obrlatimo i uvučemo u sektu, lako ćemo posle da mu objasnimo da mora da se razvede i da proda stan da bi kupio tek prihvatljiv sistem. Za početak, Pioneer 923 i bilo koji ispravni i polukršteni zvučnici će zvučati bolje od tog Logitecha.
 5. Zvukoljub

  Formula 1

  F1: Hamilton 2014, 2015, 2017, 2018, 2019, 2020 MotoGP: Marquez 2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019 Nebo i zemlja.
 6. Prema onome što si naveo, fali eksterni DAC. Nešto pristupačno za početak, recimo EarMen Donald DAC.
 7. Ako insistiraš na surroundu, možeš da potražiš top-modele soundbarova koji imaju bežične zadnje zvučnike koji se odvajaju od centralne jedinice - samo ih baciš negde pozadi kad hoćeš da gledaš film, a nakon toga ponovo nakačiš na saundbar, da se pune. Čak kod Philipsa recimo ti odvojivi zvučnici mogu da funkcionišu potpuno nezavisno, tipa poneseš ga na odmor kao blutut zvučnik. Dakle, praktičnost maksimalna. E sad, da će to lepo da napuni 45 kvm - neće, a i s cenama su nešto preko 1.000 €.
 8. @Thecoki Naveo sam da u više navrata nisam uspeo da ponovim Amirovo iskustvo. Takođe, u mojim porukama si mogao da vidiš da sam napisao da ne isključujem da problem zaista može da postoji na nekim primercima, ali da s mojima to nije slučaj. Ako ti (a ne svi) misliš da je to držanje strane, to je tvoje pravo.
 9. Nisi mi ti rekao, jer sam i onda napisao da sam ponovo skinuo tu pesmu kako bih ponovo isprobao sve. Dakle, probao sam još pre nekoliko meseci (čim sam naišao na ASR temu) i utvrdio da ne čujem predmetne neželjene efekte, a zatim sam to isto uradio još jednom. U ovome dole je suština. Ne da je čudno, nego je potpuno besmisleno na taj način testirati hi-fi zvučnike za kućnu upotrebu.
 10. @Shang Tsung napisao sam da se KSN više ne prave, koliko znam, tako da je njihovo navođenje više bilo lamentiranje... A i koliko se sećam, novi su koštali oko 500e. Nisam probao nijedan od četiri konkretna modela koje si naveo u prvoj poruci, ali sam prilično siguran da bi sa MA imao problem sa zadnjim zidom, a verovatno i sa Q350 (prema prethodnim iskustvima sa KEF i MA). Zato sam i spomenuo da bi možda bilo bolje da gledaš za broj manje zvučnike, pogotovo jer već imaš dobar sub. Da, MA su sigurno najbolji u pogledu završne obrade, ako je to bitno. @R_R Phantom se prodaje na komad. Dakle, par najjeftinijih = 2.200e. @garson ako si pročitao poruku koju si linkovao sa ASR foruma, AJ jasno kaže: "It seems that the vibration happens at high level. But this level is way beyond the rated power level of this speaker. ... It seems that the level you were testing at was far in excess of the max power rating of the speaker. This could account for the comments from other listeners that have not heard the sound."
×
×
 • Create New...