Jump to content


Zvukoljub

Moderator
 • Posts

  936
 • Joined

 • Last visited

About Zvukoljub

 • Birthday 09/02/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Vaistinu konza

Recent Profile Visitors

9,055 profile views

Zvukoljub's Achievements

 1. Ne, već pre svega na uređaje koji preko istog USB priključka dobijaju napajanje i digitalni audio, kao što su EarMen Sparrow, AudioQuest DragonFly itd. Postoje izuzetno dobri i skupi uređaji koji koriste napajanje preko USB priključka (Chord Qutest - 1.500 € itd). Da ne ostanem one-liner, na tvom mestu bih se zadržao na Fiio K5 Pro ili iFi ZEN DAC V2. Ni jedan ni drugi nisam probao, niti imam slušalice kao tvoje, ali nakon solidnog iskustva s oba brenda, verujem (dakle, pitanje je religijsko) da iFi ima za nijansu bolji zvuk, iako Fiio ima veću deklarisanu snagu. Takođe, poznato je da iFi dobro reaguje na dodavanje kvalitetnijeg napajanja, pa to u budućnosti može biti naredni (i ne previše skup) korak u unapređenju headphone sistema. Naravno, kao što si i sama navela, pre kupovine probaš i uporediš oba kod distributera. Prenosivi DAC/headampovi na baterije mogu biti ok, ali mislim da za 250-omske sluške treba nešto malo jače (i skuplje) da bi ih lepo pokrenulo. Nešto tipa iFi xDSD Gryphon, a to je već 600 evra. EDIT: sad vidim, kolega Pandaros je dao odličan predlog - obavezno pregledaj iiwi reviews.
 2. Batalite USB napajanje za 250-omske sluške.
 3. TR-Amp i Tradutto su prilično različiti uređaji. Prvi je mobilni headamp/DAC s baterijskim napajanjem, a drugi samostojeći kućni DAC. Tradutto po zvuku šije TR-Ampa u svim disciplinama, ali je preko tri puta skuplji.
 4. Ako u kolima imaš Android multimediju, onda svira s multimedije. Naravno, potreban je imternet.
 5. Ne koristim Tidal nego Spotify u kolima, al ne vidim zašto bi bilo razlike. Instalacija ista kao na bilo koji drugi Android.
 6. Exposure 1010, eno ga na forumskim oglasima.
 7. Mene brine kineski Android i kako sve to funkcioniše u praksi... Kako god obrneš, za te pare ZEN Stream.
 8. III Uslovi za postavljanje oglasa Oglas MORA da sadrži: - cenu
 9. Bolje nam svima uplati besplatni postimg.
 10. Nisam slušao CXN, ali znam da sa 2Quteom ne možeš pogriješiti.
 11. JBL Control One jeste za background ako se mislii na tanak bas, ali sve drugo je izuzetno dobro, da ne kažem fantastično za taj novac.
 12. Zvukoljub

  Ford

  Suština je da ni preko jedne trenutno dostupne opcije ne možeš da kontrolišeš reprodukciju direktno preko muzike u kolima, nego preko tih eksternih uređaja.
 13. Eno ga na forumskim oglasima NAD DAC 2 Wireless za 8.000 din. Predajnik ubodeš u PC preko USB veze, izlaz iz DACa u pojačalo i rešio si se razvlačenja kablova, a dobio si lossless bežični prenos i sigurno bolji konverter nego u računaru.
×
×
 • Create New...