Zvukoljub

Moderator
 • Content Count

  849
 • Joined

 • Last visited

About Zvukoljub

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 09/02/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vaistinu konza

Recent Profile Visitors

7,373 profile views
 1. Tako je. Naveo sam samo Lyngdorfa, kao verovatno najzvučnije ime iz Purifi ekipe.
 2. Ako se, međutim, u istoj rečenici nađu NAD i Peter Lyngdorf (što je slučaj kod M33), onda Naim može biti u krajnje ozbiljnom problemu.
 3. Zvukoljub

  NAD

  Meni se sviđa ovo što NAD radi s klasom D, definitivno je pomak u odnosu na prethodnike u AB klasi. Naročito u donjem opsegu, koji je sada odličan čak i kod pristupačnih modela, a ranije je umeo da bude nedovoljno definisan i ujedno prenaglašen. Stoga je i ukupna tonska ravnoteža bolja. Iako u načelu ne preferiram zatvorene sisteme, BluOS je sada vrhunski upeglan i radi bez greške u svim aspektima, pa je po meni bolji od svih UPnP i DLNA varijanti. Od svega što sam dosad probao, jedino je Sonosova platforma možda još malo bolja. Dirac je takođe odlična stvar, čak i u osnovnoj, besplatnoj verziji (20-500 Hz).
 4. https://shop.4audio.rs/shop/stereo-risiveri/yamaha-r-n402d/
 5. Zvukoljub

  USB za DAC

  Ili polovni FTA. Verovatno možeš dobiti i na probu.
 6. Respect za cenu. Ovde su samo Expo + Neat preko 3k, pa onda još Cocktail, kablovi...
 7. Zvukoljub

  Prvi DAC

  Misliš, da li će biti bolji od U7? Oduvaće ga.
 8. Blejkova sedmorka
 9. Ako ti je zvuk tog malog NADa ok, možeš da poslušaš nešto veće iz iste serije, tipa C 368/388 s integrisanim bluOS. Mada bi i meni prvi izbor verovatno bio spomenuti Hegel.
 10. Zvukoljub

  Slobodna tema

  Naravno da ima, samo pogledaš benzince.
 11. Zvukoljub

  Ana Popovic

  Bonamassa onako, ali recimo Derek Trucks ili John Mayer definitivno da. S druge strane, Eric Gales, kojeg mnogi proglašavaju za najboljeg bluz gitaristu današnjice, meni uopšte ne leži. Ne želim da umanjim njegov (ili Anin) neosporan kvalitet i veličinu na današnjoj bluz sceni (niti bih to mogao, sve i da hoću ), ali stvar je do ličnog senzibiliteta i doživljaja muzike.
 12. Kolega je dobro ocenio iFi Zen DAC. Ako ti je važna mobilnost, tj integrisana baterija, mogu da preporučim iFi micro iDSD i EarMen TR-Amp.
 13. Onda ok, uklapa se u ovu temu...
 14. Odgledao sam polovinu videa i ne mogu više. Može li neko da mi kaže da li do kraja snimka lik iznosi neki argument, ili je sve u stilu "it doesn't measure good, but sound is wonderful"?