Jump to content


Srecko

Članovi
 • Posts

  987
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Srecko's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Dedicated
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Auuuuuuuu! Strašno. Ja ne pročitah gori review za bilo koji uređaj.
 2. Nadam se da je samo slučajnost odsustvo one predivne dečije ogradice za igru koja zvuk sistema čini neponovljivim i daje sistemu šarm.
 3. Može li uopšte biti nešto dobro a jeftino pa i strimer?
 4. Da li je kompanija Tidal konačno omogućila kontrolu svoje Windows aplikacije sa mobilnog telefona (DLNA UPnP) aplikacijama tipa Mconnect. Pre par meseci sam procitao da bi Tidal to trebalo da uradi ovih dana.
 5. Sigurno nije “naj običniji trgovac”, pre bih rekao da je jedan od najboljih[emoji16].
 6. Nisam neprijatelj Naim, naprotiv (imam i slušam svakodnevno “Super Nait 3”, uživam u njemu i zadovoljan sam njim) no uz svo dužno poštovanje za Naim mislim da je kombinacija gospodina[mention=8571]Delija[/mention] Devialet-DY (The best model) apsolutni pogodak i potpuno druga liga od prezentovanog sistema, osim ako neko nema želju da se baš uveri da su stari koncepti ipak za istoriju. I pored naših bolećivosti prema lepim uspomenama na mladost (Naim je mnogima na ovaj ili onaj način bio deo mladosti) svet nije prestao da se okreće[emoji16]. Da je Devialet pomenute mono blokove procenio na po 50K po komadu (u njima bar ima pameti-software, custom dizajnirani čipovi ………. ), kako to Naim čini[emoji16], mislim da Naim ne bismo ni pominjali u ovakvom tipu diskusije.
 7. Više otvora za izmenu vazduha (uduv i izduv po sobama) ubrzava strujanje vazduha (kao i kod klima uređaja) ali generalno u nekom momentu (duže bi znatno trajalo) bi i centralni prećiščivač trebalo da obradi kompletnu količinu vazduha upravo zbog strujanja (koliko god da je usporeno) i konvekcije. Ne zaboravite da veća brzina struje vazduha može osetljiviji na i da smeta.
 8. Taj sam[emoji16], nisam posvećen zaljubljenik. U vezi sa sopstvenim slusanjem (slušanjem u svom sistemu) zahvaljujem na ponudi. Naravno da je to jako bitno, no iako po testovima imam još uvek dobar sluh (mator sam) sklon sam da verujem da je moj sluh daleko od onoga što može da čuje neko “posvećen”-“školovan” ili neko mlad sa netaknutim sluhom, oa su mi takva mišljenja dragocena pre neho i sam nešto zaključim.
 9. Veoma obuhvatan i koristan post (verujem ne samo za mene). Zahvaljujem Vam na vremenu koje ste utrošili da biste nam preneli jako interesantno iskustvo.
 10. Trebalo bi da u januaru ili februaru sledeće godine ja odem u London (ako GB zadrži trenutne propise kojima nam priznaju digitalni sertifikat za vakcinisane) pa se raspitujem upravo zbog toga. Ja sam ne zahtevan korisnik. Zadovoljan sam i sa DAC-om kojeg trenutno posedujem (“SMSL M8A DSD” i “SMSL P2” linearno napajanje baš za njega) ali će on ići u “B” sistem (“Quad ESL 63”, “Dynaco ST-70”, “PS Audio 5.6”) pa ću morati za u dnevnu sobu (“A” sistem) da kupim neki pristojan “jeftiniji” DAC.
 11. Zahvaljujem na iskustvu koje ste mi preneli. I meni se lično (na izgled[emoji16]) najviše dopada Qutest.
 12. Zamolio bih kolege koji imaju iskustva sa dac-ovima: “Chord Qutest”, “Chord Hugo 2” i “RME ADI 2 FS” da ih prokomentarišu (bilo bi idealno komparativno). Zahvaljujem unapred.
×
×
 • Create New...