Srecko

Članovi
 • Content Count

  366
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Srecko

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mislim da nema nikoga u Srbiji, ko iole uživa u ovom hobiju, a da nije bar delimično upoznat sa postignućima Vašeg brata i Vas. Hteo sam samo da kažem da kod nas napor da se nešto “stvori” veoma često deluje don kihotovski za razliku od naprimer onih koji po nama “nemaju istoriju”; gde su sve poluge sistema “upregnute” da kreativci nešto “stvore”.
 2. Sjajno!!! Nazalost Vaša roda (koja Vas je donela[emoji3]) debelo je promašila koordinate, mada joj se mora oprostiti jer tada verovatno nije bilo GPS-a. Kao u onom vicu; sve sto volim ili je protivzakonito ili nezdravo ili goji .... U Vašem slučaju, roda nije “skrenula kako treba kod Albukerque[emoji3] na sever do npr. SF.
 3. Bravo za to sto činite za srpski HiFi community!
 4. Prelepo! Baš će biti stresno dočekati slušni prikaz.
 5. Odavno nisam procitao životniji i lepši post!!!
 6. Definitivno Vi ste velikom “greškom” rođeni na ovom prostoru. Želim Vam da, kao sto ste bili: pametni, vredni i sposobni da sve ovo stvorite; počnete da razmišljate kako bi to Vaše “zadovoljstvo” moglo da obezbedi i sjajan život Vašoj mladoj porodici.
 7. Zašto vlasnik foruma [mention=1]Ljuba[/mention] i moderatori nemaju opciju da njihovi postovi mogu da budu lajkovani? Često osetim potrebu da se saglasim sa “potezom” moderatora a ne postoji način da to uradim osim da napišem post. Like “dugme” je oduvek bio najlakši način.
 8. Bravooooo gospodine Simo i gospodine Đorđe!!!
 9. Sa uživanjem pročitao. Sjajno!
 10. Bilo bi lepo da otvorite temu, na forumu, posvećenu tom događaju (u Trsteniku), u okviru koje bi ste mogli da nas informisete o svemu u vezi sa događajem; a i mi da postavljamo pitanja.
 11. Svuda su različitosti poželjne. Tako bi trebalo da bude i na ovom forumu. Da nema: Sime, Šćepe, Siniše, Majde, Zexx-a ......... trebalo bi ih izmisliti. A sukobi mišljenja, oni svemu daju šmek.
 12. Bravo g. Sonichammer za konstruktivan pristup onome sto sve nas zanima a za šta gotovo uopšte da nije ni bitno ko je autor ručice. Za nas, sa ove strane, bitno je i interesuje nas “kakva je ručica” a autorstvo neće “pobeći”.
 13. Kada jedna emisija izazove ovakav odijum u jednom delu populacije-publike i polarise je u ovom obimu, to znaci da je “pogodila u živac”. Ovakva “intrigantna” emisija, koja je pokrenula obimnu polemiku na forumu, je napravila izuzetnu reklamu za emisiju i na Zapadu bi tako osmišljen potez morao biti jako skup. Zato, čestitke gospodine Šćepo za vrhunski potez, ako Vam je ovo bila namera a nije se desilo slučajno. Najlepše od svega je sto kad se strasti smire svi će videti da tu i nije bilo ničega značajnog do nesporazuma i propusta koji nam se svima svakodnevno dešavaju; osim odnosa g. Siniše sa dotičnom gospodom (jedino ozbiljno i za više od diskusije). Taj “problem” se naravno može resavati jedino kroz institucije sistema, a ne u radijskoj emisiji. Jedva čekam sledeću emisiju. Možda ćemo na stavove (znanje) gosta-gostiju opet imati primedbe ali se nadam da će emisija ponovo biti intrigantna kao i ova poslednja.
 14. Gospodine Šćepane potpuno je prirodno da nas ima onih koji smo oduševljeni vašom emisijom ali i onih drugih. Bez obzira kojoj grupi ko od nas pripada jedno je sugurno da svi cenimo trud koji ulažete da bi ste napravili svaku od emisija i održali kontinuitet. Cena koju plaćate za svoj “san”, svi vidimo, je veoma visoka (narušili ste i zdravlje). Ne zamerite sto ponekad iznesemo i neko kritičko mišljenje. To je lako i može svako[emoji3] (teško je biti kreativan i nešto napraviti). Suštinski su (iako na prvi pogled to ne izgleda tako) sva ta i negativna mišljenja dobronamerna i mislim da Vam pomažu da “svakim danom u svakom pogledu sve više napredujete”. Moj naklon ne za rad nego za REZULTATE RADA, koji su veoma vidljivi čak i nama koji ponekad i nešto kritikujemo, a greške ste pravili i tek ćete ih praviti. Gledamo Vas već u četvrtak (nadamo se).