Srecko

Članovi
 • Content Count

  379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Srecko

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zadovoljstvo je pročitati ovako lep post!
 2. Zaboravih da kažem da je ovo glavni razlog što npr. ja ne uspevam da svoj sistem skockam kao g. Grozni.
 3. Imao sam zadovoljstvo da čujem sistem. Kako to lepo “gazda” reče najjednostavnije je za kazati da mi je se zvuk neverovatno dopao. Šta je razlog, da li izuzetan snagas ili preamp ili zvucnici (ribon je neverovatno prijatan “ne pršti”), izvori, kablovi ..... sto tako prijatno (za uho) sistem zvuci, naravno i pri tihom slusanju; nije ni bitno. Važno je da je “gazda” uspeo da sve perfektno “uskladi” na zadovoljstvo nas koji smo imali priliku da čujemo.
 4. Gospodine Milosav Grozni, predivan post. Pravi esej.
 5. Gospodine Willi kratko, jasno, kompletno, upravo ono sto sam pitao; SJAJNO. Zahvaljujem!!!
 6. Poštovani gospodine Willi Studer. Zamolio bih Vas za savet na koliko je po Vašem iskustvu (za naše stanice) prosečno najbolje da podesim “potenciometre” na Revox B 261 tjuneru: 1. THRESHOLD STATION i 2. THRESHOLD STEREO? Takođe me zanima da li utiče na kvalitet zvuka gde sam Interconect ”ubo” u variable ili fixed output? Unapred zahvaljujem na odgovoru.
 7. Slušao sam kod gospodina Damica njegove Apogee i njegov multi sub sistem. Nisam reper ni po čemu i nisam siguran da uopšte imam pravo na mišljenje o kvalitetu zvuka sobzirom na godine (star sam i senzori nisu kao nekada[emoji3526]) ali ipak ću ga izreći. Taj zvuk, iako specifičan, je na mene baš ostavio utisak. Naravno kao sto kaza Aleksandar Radisavljević (neko kad prvi put čuje ribon posle toga sve mu izgleda nedovoljno dobro kao sto postoje i oni koje zvuk ribona bas i ne oduševljava), možda se nekome taj zvuk Apogee sa multi subovima g. Damica i neće svideti; sto ljudi sto ćudi, kao i sve ostalo u vezi sa HiFi.
 8. Srecko

  Lampizator

  @Zexx , pitanje za Vas. Šta od cevi: EL34 i 6CA7 (raznih), za Vaš ukus, najlepše zvuči?
 9. Kao što je podela među ljudima na "pametne" i "glupe" (ništa: rasa, nacija, boja kože....) jedino bitna tako je i podela u HiFi na "dobre" i "loše" uređaje takođe jedino bitna[emoji3]; i naravno kako g. Milosav Grozni reče nepretenciozno i lepo, svako od nas može da napravi izbor hvala bogu.
 10. Nije se samo [mention=10168]siroma[/mention] snilo[emoji3].
 11. Srecko

  Vicevi

  Ovo nije u redu[emoji3]. Ima političku konotaciju[emoji3]. Šta radi ta moderacija?[emoji3]Ali moram da priznam da me je Branko slatko nasmejao.
 12. Srecko

  Lepe vesti...

  Šćepane sjajno! Da Vam mališan bude zdrav, srećan i dugovečan.
 13. Šta reci, bravo!!! Nadam se da će gospodin [mention=10679]Majda[/mention] prokomentarisati ovaj projekat sa stručne strane.
 14. Nema potrebe za ovakvom komunikacijom. Zazalio sam sto sam bilo šta napisao ako sam je ja izazvao. Izvinjavam se.
 15. Da li je Vaš stav kolegijalan prema nekom drugom kolegi sa foruma koji bi se odlucio da eventualno kupi pomenuti McIntosh? Da je ovaj uređaj oglašen na KP (samo) ovakvih problema ne bi bilo. Ovo je ipak forum i ne vidim šta je pogrešno sto je neko izneo svoj stav čak i u ovako namenski otvorenoj temi. Osnovna funkcija foruma nije prodaja, kao sto je svima nama poznato.