Srecko

Članovi
 • Content Count

  478
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Srecko

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vama se baš ne “odvaja” od Parasounda[emoji4].
 2. Od prvog momenta, za ono sto Vi planirate, jedini racionalan izbor je Parasound Delijin, i posle nekog vremena P6.
 3. Impresivno je na izgled. Potpuno razumem da moraju da postoje takvi uređaji-zvucnici da bi se u klasnom društvu napravila distinkcija između ljubitelja HiFi, ali ponavljam da sam pao i nesvest nisam. Moguće je da se za 45 minuta slušanja i ne može pasti u nesvest pogotovo neko mator kao biblija i ko je navikao na svoj Quad ESL 63 koji ima “nešto” (neznam ni da opišem šta) možda i loše ali sto se meni dopada a sto ovo čudo nema.
 4. Gospodine Slavoljube izabrani predsednik je “predsednik svih” i onih koji su glasali za njega i onih koji nisu. Svaki od njih (izabranih predsednika) odmah po izboru to ponovi, kao mantru, ne zato sto voli one koji su glasali protiv njega nego je dužan da postuje zakon tj. svi su građani za njega jednaki (po ustavu imaju pravo na tu ravnopravnost).Kada smo mi biraci u pitanju tu je stvar potpuno drugačija. Mi imamo pravo, čak bih rekao da je to i dužnost svakog odgovornog građanina, da procenjujemo ucinak izabranih pa i predsednika i da oformljujemo stavove u vezi sa njegovim delovanjem; uključujući i suprotstavljanje koje je zakonom dozvoljeno. Zato bih Vam rekao da nije čin patriotizma bezrezervno podrzavati predsednika. Naprotiv moglo bi se reci da je to neodgovorno. Naravno da mi nije namera da Vam imputiram da ste neodgovorni, jedino želim da kažem da taj stav nema veze sa patriotizmom koji generalno oslikava ljubav prema domovini a predsednik je samo prvi “funkcioner simplifikujmo činovnik” i ništa više i ništa manje (predsednik nije domovina, Trump nije USA). Vas stav ne bi mogao biti doveden u pitanje jedino ako ste saglasni sa politikom koju predsednik sprovodi sto je legitimno i koliko god bilo ko drugi imao primedaba na taj stav to nije za raspravu pogotovo na forumu ovog tipa. Znaci, rekao bih, iz patriotizma nemate obavezu-razlog da branite predsednika. Nadam se da ćemo se razumeti.
 5. Slušao sam ja pre par meseci u Londonu. Nemojte me držati za reč ali to čudo je u toj radnji u London, Marylebone koštalo valjda 220.000,00£. Verovatno je moguće pogađati se za cenu. E sad ono najinteresantnije. Svira to sjajno ali da sam pao na teme nisam. Apsolutno nisam nikakav reper da bih bilo šta procenio u vezi sa HiFi, i verovatno ću Vas sada nasmejati ali dok sam slušao ta čuda prolazio mi je kroz glavu zvuk mojih Quad ESL 63 sa Dynaco ST70 i to mi u tom momentu uopšte nije delovalo neznam koliko inferiorno. Naprotiv nešto imaju ti elektrostatici simpatično sto ništa drugo nema. Izvinjavam se ako ovo nije najnoviji model. Stvarno ne pratim te svemirske modele.
 6. Neko je nešto preduzeo u vezi sa zagađenjem (iako se govori javno da nije ništa opasno i da ne treba preduzimati hitne mere). 1. Skoro za 70 jedinica su smanjene čestice na NBG. 2. Vazduh više ne smrdi na loziste u kome sagoreva ugalj.
 7. Da vi niste pogrešili specijalizaciju[emoji4]?
 8. I dalje mislim da i gospodin Ljuba treba da ima Like dugme!!!
 9. Ušle ove čestice od 2.5 mikrona u ležišta odiguraca pa štucaju i ovi sa ekstrasens osobinama valjda čekaju da pošast prođe, očiste ležišta osigurača, dožive nove utiske i prenesu nama neosetljivima da bi i mi, koje je Bog prikratio za neke stvari, mogli da se usmerimo[emoji4].
 10. Posledice! https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=01&dd=16&nav_category=12&nav_id=1642606
 11. Postadosmo vest! https://www.blic.rs/vesti/drustvo/smog-zagadjenje/fpn7g6d
 12. Prethodno sam rekao samo iz razloga sto jako volim postove upravo poput ovog Vašeg, pune duha, sto je (pristrasnost[emoji4]) svojstveno našem narodu. Znate onu “u svakoj šali ima malo i šale” a da bi post bio dobar taj začin mu je svakako neophodan.
 13. Uživanje je od ranog jutra citati ovako kreativne postove. Mozda bi trebalo da napravimo izbor za najlepši post[emoji4]? Ipak malo bi trebali da snizimo doživljaj, da ne napravimo neki problem forumu. Povod je realan problem i ne mogu da se ne setim kada posle onih poplava, čini mi se, uhapsise neke koji su iznosili mišljenje na drustvenim mrežama u vezi sa brojem stradalih i nesnalazenjem vlasti valjda. Naravno da niko od nas, koji pišemo ove postove, nema niti bi imao zadrsku zbog takve mogucnosti ali moram da priznam da sam navikao (nedostajalo bi mi) da pratim ovaj forum.
 14. Iz svega zaključih da je problem nastao sto su : raketaš, doca i Sergej loši na sve načine[emoji4], a ovi koji kriju da “car Trajan ima kozje uši”, naprotiv; prešišali su Gebelsa za X dužina[emoji4].
 15. Ne!!! Juče je bilo u novinama. Na tom mernom mestu ne postoje uređaji koji mere zagađenje česticama 2.5 i 10 mikrona nego samo CO a to je svuda malo. Znaci i na Zelenom brdu situacija je slična kao i drugde.