Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jeste malo cudno.

Mada, dosta ljudi koji se bave takvim poslom "malo" drugacije gleda na svet i malo drugacije i trose novac (da ne ulazim u to na sta ga trose) - easy come, easy go.

A pitanje je i kakav je dil bio oko Café del Mar serijala sa React-om i da li je od toga uopste i zaradio neki veci novac.

U svakom slucaju - velika steta.

• 2 weeks later...
Posted

Pa da li vi mislite da je to recnik kojim bi se SC obratio bilo kome? Narocito ne u pisanoj formi. Jos ta velika slova... To je stil obracanja, govora i tipografije koji ofgovara ovom vremenu sada a ne vremenu od pre skoro cetvrt veka. Never mind.

Slava mu - ne poznajem bilo koga ko nije voleo SC-a

Posted

E da odlaze.....polako. R.I.P.

Četri ili pet puta sam gledao i slušao Uriah Heep uživo. Samo prvi put, '76 sa njim. Mislim.........
U svakom slučaju jako mi je žao. Veliki muzičar. Svirao je klavijature, gitaru i pevao.

• 2 weeks later...
Posted

Obelezio je, bar moje detinjstvo. To je bio fudbaler. Tu utakmicu sam gledao......Inace sam bio crno beli. davno. Ali sam voleo i Zvezdu  i Hajduk da gledam.

Pazite, cak sam gledao Zvezdu protiv Zvezde 2001. Na deset godina od lige sampiona. Delija ovo ti nisam pricao....... 60000 na Marakani. A ja navijam za Jugovica i ekipu.

Fenomenalna utakmica.