Misko81

Članovi
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

About Misko81

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ian Holm http://rs.n1info.com/Showbiz/a611619/Preminuo-glumac-Jan-Holm.html
 2. Nadam se da nisi ogranicena na Gigatron. https://shop.4audio.rs/shop/gramofoni/rega-planar-1/ + https://shop.4audio.rs/shop/gramofonska-pretpojacala/rega-fono-mini-a2d/ Od pojacala mozda Onkyo A-9110. Ovo pojacalo ima phono preamp, ali pitanje je kakvog je kvaliteta u poredjenju sa A2D. Sto se zvucnika tice tu su neke standardne preporuke tipa Monitor Audio Bronze 2 (na akciji za 32k) i novi Bronze 50 6G, Dali Spektor 2, Q Acoustic 3020i, PSB Alpha B1 itd. Bilo bi vrlo pozeljno da cujes sto vise kombinacija pre kupovine.
 3. Ako si poslušao i predložene modele i taj Wharfedale ti se više dopao zvučno onda nema greške.
 4. Pokušaj da čuješ i recimo Monitor Audio Bronze 1/2 (dvojka je na akciji trenutno za 32k), PSB Alpha B1 i Dali Spektor 2.
 5. Pitao si u BCgroup, Winwin ...?
 6. Microlab B77BT je jeftinija alternativa, možda bi mogao da ih čuješ negde.
 7. Ili sa LS50 ako ne može da prekorači budžet, navodno i oni sa H90 idu odlično.
 8. Ne deluje mi da te zvučnike ne može da pogoni adekvatno polovan AVR od 300e, možda i grešim. Normalno da neće zvučati kao pojačalo te cene, ali s obzirom na to da ipak hoće i surround nema nekog izbora. Mislim, uvek može da se kaže da doda još toliko za neki drugi AVR, ali ono, ne znam baš koliko ima tako nešto u planu.
 9. Bolje ovako nešto: https://www.player.rs/artikal/denon-d-m41dab---denon-sc-m41
 10. Dopunio sam post. Daće ti neko savet za polovne, ne pratim ih toliko, ali zaista gledaj da probaš više kombinacija sa novima ako si ikako u situaciji jer bi trebalo da izabereš ono što tebi leži. Kombinacija novog pojačala/risivera, novih zvučnika i DAC-a je već teško ostvariva u tom budžetu. Predlozi za nove: Yamaha NS-F51, Monitor Audio Bronze 2 (4Audio), Dali Zensor 3 (ako ih ima u Audiophile.rs) recimo. Velika ti je prostorija pa mora i o tome da se vodi računa.
 11. Sa integrisanom zvučnom? Ako je tako trebalo bi da uzmeš i neki USB DAC, značilo bi. Možda bi mogao da poneseš risiver i poslušaš ga u audio radnjama sa raznim zvučnicima, čisto da bi imao neku predstavu šta možeš da očekuješ od novih zvučnika i tog risivera generalno.
 12. Pozdrav. A navedi i budžet za neke zvučnike ako bi zadržao risiver.
 13. To se navede u prvom postu.