Jump to content


KarmaObserver

Novi članovi
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KarmaObserver's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. @zek, @ZexxHvala na jos dodatnim predlozima. Taj KRK Rokit PR10-3 G4, cena jednog monitora je 500e. Znaci trebalo bi mi 1000e za zvucnike i neki kvalitetan DAC? Da li mozete da preporucite koji DAC bi bio dobar uz ove zvucnike i kolika bi bila odprike cena. (Treba da imam gore pomenute mogucnosti, spajanje sa racunarom i streaming, a da pritom bude dovoljno dobar DAC da izvuce potencijal zvucnika)
 2. Hvala na preporukama. @ThecokiDa li je model Kef LSX bolji od te Yamahe NX-N500 koju sam naveo? (Nisam uspeo da bas nadjem recenzije gde ih direktno porede, a prema specifikacijama nisam video povece razlike, mozda sam propustio nesto). Svestan sam da treba da odem do radnje i da poslusam oba modela. (Yamaha je dosta jeftinija, razlog zasto pitam)
 3. @Misko81 Zahvaljujem na predlogu, provericu dostupnost. Da li mislis da su zvucnici bolji od Yamaha NX-N500 recimo?
 4. Pozdrav ljudi, treba mi vasa pomoc oko odabira audio sistema. Posto nemam mesta za podne zvucnike u prostoriji, dolaze u obzir samo bookshelf zvucnici. Soba ima 20m2, gde bi se najvise slusala muzika (rock, jazz, klasika, eletronika... Kvalitet zvuka je prioritet, glasnoca umerena). Spojio bi racunar sa audio sistemom preko kabla najverovatnije i ono sto je potrebno je da mogu da se spojim sa telefonom (bluetooth/wifi) za streaming muzike. Dvd/cd rom nije potreban. Budzet je do najvise 1000e. Zvucnici bi bili konkretno na radnom stolu za racunar kao na ovoj slici (posto posedujem isti radni sto) fredde DEsk.webp https://www.ikea.com/gb/en/images/products/fredde-desk-black__0384132_PH123653_S5.JPG?f=g Ono za sta mislim da mi je sad najbolja opcija jesu kvalitetniji aktivni zvucnici 2.0 jer nude sve sto mi je potrebno, gde su mi zapala dva modela na osnovu recenzija: Yamaha NX-N500 (Primarno) i Dynaudio Xeo 2 (Video sam da imaju poneki ljudi problema naokon odredjenog vremena sa konkcijom bluetooth-a) Pa me dalje interesuju vasa iskstva sa ovim zvucnicima, ili naravno ako imate predlog nekih drugih zvucnika koji se uklpaju u budzet. Naravno, nisam ogranicen da moraju biti aktivna zvucnika 2.0, ako mislite da moze bolje nesto za dati budzet, molim vas dajte predloge sa konkretnim modelima komponenata. Hvala.
 5. Pozdrav ljudi, prolazeci kroz forum, i dalje mi nije jasno sta je za moju potrebu najbolja opcija za audio sistem, pa vas molim za pomoc. Soba je od 25m2. Muzika je prioritet (rock, jazz, klasika, eletronika... Kvalitet zvuka je prioritet, glasnoca umerena) ali naravno gledali bi se i filmovi i gejming. Potreba da se racunar moze spojiti sa audio sistemom, takodje da audio sistem ima wifi (pozeljno i bluetooth). Potreban mi je stereo sistem (sad ne znam da li mi je bolje uzeti 2.0 ili 2.1) bookshelf tip zvucnika. (Posto filmovi mi nisu prioritet, nemam potrebe za 5.1+ sistemom, niti imam mesta u prostoriji za dodatne zvucnike). Audio sistem treba da ima radio (sa mreznim stranim stanicama), dok dvd/cd rom nije potreban. Budzet je oko 700e. Gledam da uzmem nove komponente, madjari dolaze u obzir (KP). Pa ako mozete da mi preporucite koja kombinacija komponenti je najbolja za moje potrebe i budzet, i naravno modeli istih komponenti. Hvala puno na odgovorima.
×
×
 • Create New...