Preddrag

Članovi
 • Content Count

  468
 • Joined

 • Last visited

About Preddrag

 • Rank
  Iskusan član

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Naissus
 • Interests
  Muzika

Recent Profile Visitors

4,994 profile views
 1. Preddrag

  Slobodna tema

  Plašim se da je "problem" baš, baš OOOOOOOOOZBILJAN.
 2. Prodajem Exposure 2010S2 DAC u perfektnom stanju. Prvi, i jedini vlasnik. Kompletna ambalaža. Cena 680€. Fiksno, bez zamena. Slike, po zahtevu, šaljem na e-mail. Kontakt pp ili 066413861.
 3. https://www.progarchives.com/subgenre.asp?style=33 Ima na kraju spisak izvodjača. Ogroman izbor svega i svačega. Redom čitaj, slušaj i pamti šta ti se svidja.
 4. Kod mene, hiFace Evo mk1 USB-Spdif konvertor radi sa Windows 10 bez problema.
 5. 750€, čini mi se, piše na sajtu M kabla.
 6. Ovde se piše o Innuos Zen Mini MK3? Jel može neka paralela po pitanju zvuka izmedju ovog streamera i Coctaila N15D, ko je slušao oba. Naime, kada uporedim cene ovih uredjaja, dolazim do zaključka da je Innuos klasa iznad Coctaila. Ali...radi se uredjaju koji ima ugradjen hard disk od 1tb (za cenu od oko 1000e), CD (ako se ne varam) i onda razmišljam da bi zvučno to trebalo da bude ista klasa uredjaja, jer za Innuos treba, ipak, platiti i ove funkcionalne prednosti. Ako je Innuos superioran po zvuku u odnosu na Coctail, onda je zaista best buy uredjaj. Izvinjavam se @srdjan_c zbog ovih pitanja u vezi ova dva streamera, ali možda i njemu to može biti korisno. Još bih dodao da razmisli, pored Projecta i o streameru Lindemann Limetree. Kada sam razmišljao o kupovini streamera, bio mi je u užem izboru, ali ga tada nije bilo u M kablu. Trebalo bi da je stigao. Takodje, moje zapažanje oko svih streamera u ovom cenovnom rangu je u vezi aplikacije. Svima su nadjene neke zamerke i aplikacije su loše ocenjene. Negde rade odlično, negde katastrofalno.
 7. Mene je u početku izludela Music X, starija aplikacija, na androidu. Hteo sam da bacim streamer kroz prozor. Sve je radilo očajno, osim internet radija (koji mi uopšte nije bitan, za sada). Mconnect je radio fenomenalno. Kada sam instalirao Music X Neo i odradio najnoviji firmware sve je proradilo i radi odlično bez ikakvih prekida, seckanja i slično. Medjutim, sa novom aplikacijom ne radi internet radio. Sa Tidalom nemam nikakvih problema. Slušam muziku i po 10-tak sati dnevno. HD rade odlično u dock station (jedan LC Power, jedan Chieftec) i to dva komada po 3tb, ostali HD su po 2tb. Čita sve u sekundi u svim kombinacijama. Sada sam zadovoljan i zvukom i aplikacijom. Ne koristim NAS i mrežu, tako da ne znam kako sa tim radi.
 8. Coctailaudio N15D je odličan streamer. Ja sam kupio kod @Sonichammer za 560€. Nudio i probu. Radi odlično bez ikakvih prekida. Zadovoljan sam zvukom, u odnosu na PC je ogromna razlika. I garancija je pisana 2 godine.