ab Posted April 13, 2019 Report Share Posted April 13, 2019 Postexpressom oduvek. Ima me ili nema kući, uvek mogu da podignem robu u najbližoj pošti 5 narednih dana. Meni stigla preključe ona pošiljka iz Kine posle tačno 40 dana. Na Ebay-u stoji i dalje da je "delivery in progress", a zadnja promena na tracking details 2.3.2019.god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajo Posted April 13, 2019 Report Share Posted April 13, 2019 Ja ne kupujem robu ako kupac šalje Aksom, dotle je došlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted April 13, 2019 Report Share Posted April 13, 2019 pametno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spachek Posted April 14, 2019 Report Share Posted April 14, 2019 PE rules🤘Sent from my SM-A520F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted April 14, 2019 Report Share Posted April 14, 2019 I onda kažu " privatno bolje od državnog" !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HMrules Posted April 20, 2019 Report Share Posted April 20, 2019 Zna li neko kakva je trenutna situacija sa poštom, da li i dalje kasni dostava? Pitam pošto sam pre 5 dana kupio neke ploče na Juno-u, čisto da znam da li da se nadam tim pločama uskoro ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aibo Posted April 20, 2019 Report Share Posted April 20, 2019 Ide sve normalno ovih dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NShappy Posted April 21, 2019 Report Share Posted April 21, 2019 Da, meni u 3-4 dana stiglo nekoliko porudžbina sa Ali-ja. Rade normalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 Kod nas su zlatni kuriri. Vidi ove u belom svetu. Isporučio, fotografisao kao dokaz da je ostavljeno, i ... pokupio za sebe https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aqKpwNP_460svvp9.webm Link to comment Share on other sites More sharing options...
black coffe Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 " Lukav i prepreden" glupan snima , a nezna da je snimljen . Ovo je dokaz da su sitni kriminalci na sebi svojstven način ograničeni . .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufta Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 11 sati ranije, black coffe said: " Lukav i prepreden" glupan snima , a nezna da je snimljen . Ovo je dokaz da su sitni kriminalci na sebi svojstven način ograničeni . .... Moram da ti se javno ZAHVALIM, kolega @ black coffe, na ovako razumljivom i bez greške sročenom postu, ovo je svetlo na kraju tunela u današnjem sumornom i kišovitom danu, ulepšao si mi veče. Lep pozdrav iz kišom okupane Vojvodine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlajo Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 I meni bilo neobično kad sam pročitao Kafo, care !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
black coffe Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 8 sati ranije, Vlajo said: I meni bilo neobično kad sam pročitao Kafo, care !!! Pa reko sam da sam uzeo lektora ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
black coffe Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 13 sati ranije, pufta said: Moram da ti se javno ZAHVALIM, kolega @ black coffe, na ovako razumljivom i bez greške sročenom postu, ovo je svetlo na kraju tunela u današnjem sumornom i kišovitom danu, ulepšao si mi veče. Lep pozdrav iz kišom okupane Vojvodine. Hvala , al več godinu ? pišem suvislo ? čak razumno i tzv konstruktivno . No ja nemrem sam sebi suditi . Eto problem je bio u tome da svi znaju što ja mislim , u živom razgovoru nebi bilo problama , Furum ne podnosi "apstraktno " pisanje , nego direktno u glavu , da nebi neko morao slučajno razmišljati . Nema ljutnje poštivam komentar . Čovijek uči dok je živ ? , a i podrška u tome je poželjna , sa sugovornicima . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 Evo i pobednika u losim kurirskim sluzbama. Nema grdjih od RoyalExpressa. Nevidjen javasluk. Zakazao sam isporuku da bude u subotu (nisam ja birao kurirsku sluzbu) u Aleksincu jer sam vikendom tamo (roba je kabasta i treba mi isporuka na toj lokaciji, ne odgovara mi da je prenosim sam) . Celog dana ga nema nit se javlja a ja cekam kod kuce ne mrdam. Kad se do 17h nije pojavio zovem posiljioca da mi da broj otpremnice. Na sajtu vidim da je posiljka u Arandjelovcu. Danas zovem ceo dan call centar (drugi broj nema) i govorni automat me obavestava (klasika) '' svi operateri su zauzeti"" I tako 3 sata. Call Centar postoji samo na papiru, niko se ne javlja Na trakingu je paket kod kurira ali ja nisam sada na adresi za isporuku vec u Nisu. Nikako da dodjem do kontakta kurira da se dogovorimo oko isporuke. Na kraju ce se paket vratiti. Ima li neko neki telefonski kontakt RoyalExpressa sem Call centra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zflazar Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 ...Siroma, ja bih nazvao 018-192, predstavio se i diskretno pitao da li mogu da mi pomognu pošto već danima luta po Srbiji pošiljka sa osiromašenim uranijumom greškom poslata preko Royal Express... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 Sa izraženim arapskim akcentom? Svidja mi se ideja. Mirdita? Tako ti boga, pomozi mi da nađem paket što se izgubilja. Mesto Aljeksinac otišlo u Aranđelovci. U njega mi sav uran što imam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted October 6, 2019 Report Share Posted October 6, 2019 Stigli mi sa Alija Display Port na HDMI adapteri. Već sam izgubio svaku nadu. Pre 16 dana sam obavešten da su preuzeti od "last mile carriera". Mislio sam da će da nestanu kao i tri četiri sitne pošiljke pre njih. Kad evo danas stigoše. Bez carine što je za svako čudjenje. Još veće čudjenje da su stigli iz Latvie Nis Serbia RS Latvia Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivanp Posted October 6, 2019 Report Share Posted October 6, 2019 Identicna situacija. Cekam posiljku iz Litvanije. Kinez me ubedjuje da ce stici a trejking mi pokazuje da je stigla!!!!??? Posiljka pre toga nije mi stigla. Sve neke sitne i jeftine stvari. Ne znam sta da mislim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoSo Posted December 3, 2019 Report Share Posted December 3, 2019 Opet Posta strajkure. Postexpress ne dostavlja. Ploce zarobljene http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/drustvo/3759779/strajk-u-beogradskom-distributivnom-centru-poste-srbije.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
safet Posted December 3, 2019 Report Share Posted December 3, 2019 a dobijaju već drugu nagradu za best neki kikiriki.prelepe reklame na tv.silne pare uzimaju za pakete a radnicima šipak.u subotici imaju neke male pick up pežoe u koje ne stane ni deset paketa a kurir odradjuje buvljak , indusrijsku zonu i 3 mesne zajednice malo veće i siroma ne stigne pola da uradi. organizacija posla 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thecoki Posted December 4, 2019 Report Share Posted December 4, 2019 On 8/19/2019 at 11:16 AM, siroma said: Evo i pobednika u losim kurirskim sluzbama. Nema grdjih od RoyalExpressa. Nevidjen javasluk. Zakazao sam isporuku da bude u subotu (nisam ja birao kurirsku sluzbu) u Aleksincu jer sam vikendom tamo (roba je kabasta i treba mi isporuka na toj lokaciji, ne odgovara mi da je prenosim sam) . Celog dana ga nema nit se javlja a ja cekam kod kuce ne mrdam. Kad se do 17h nije pojavio zovem posiljioca da mi da broj otpremnice. Na sajtu vidim da je posiljka u Arandjelovcu. Danas zovem ceo dan call centar (drugi broj nema) i govorni automat me obavestava (klasika) '' svi operateri su zauzeti"" I tako 3 sata. Call Centar postoji samo na papiru, niko se ne javlja Na trakingu je paket kod kurira ali ja nisam sada na adresi za isporuku vec u Nisu. Nikako da dodjem do kontakta kurira da se dogovorimo oko isporuke. Na kraju ce se paket vratiti. Ima li neko neki telefonski kontakt RoyalExpressa sem Call centra? To je "batina" firma nema tu pomoci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thecoki Posted December 4, 2019 Report Share Posted December 4, 2019 Ja dnevno šaljem prosečno dvadesetak pošiljki tako da poprilično imam iskustva sa svim postojećim službama.Royal i AKS su ubedljivo najlošije sa uslugom zbog jel veličine firme i zaledjine ja ih izbegavam,posle njih ide BEX koji male pakete donosi redovno ali veće kasni uglavnom,zatim ide Daily expres koji je zlatna sredina posle njih Postexpres jako pozitivno iskustvo i vrh je Cityexpres ali oni samo rade pravna lica.Ovo se sve odnosi na domaći transport.I to je moje iskustvo u proteklih 15 godina poslovanja sa kurirskim službama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted December 4, 2019 Report Share Posted December 4, 2019 On 19.8.2019. at 11:16, siroma said: Evo i pobednika u losim kurirskim sluzbama. Nema grdjih od RoyalExpressa. Nevidjen javasluk. Zakazao sam isporuku da bude u subotu (nisam ja birao kurirsku sluzbu) u Aleksincu jer sam vikendom tamo (roba je kabasta i treba mi isporuka na toj lokaciji, ne odgovara mi da je prenosim sam) . Celog dana ga nema nit se javlja a ja cekam kod kuce ne mrdam. Kad se do 17h nije pojavio zovem posiljioca da mi da broj otpremnice. Na sajtu vidim da je posiljka u Arandjelovcu. Danas zovem ceo dan call centar (drugi broj nema) i govorni automat me obavestava (klasika) '' svi operateri su zauzeti"" I tako 3 sata. Call Centar postoji samo na papiru, niko se ne javlja Na trakingu je paket kod kurira ali ja nisam sada na adresi za isporuku vec u Nisu. Nikako da dodjem do kontakta kurira da se dogovorimo oko isporuke. Na kraju ce se paket vratiti. Ima li neko neki telefonski kontakt RoyalExpressa sem Call centra? 6 sati ranije, Branislav81 said: To je "batina" firma nema tu pomoci.. Epilog je bio sledeći. Vozač za Aleksinac lepo da bi imao slobodnu subotu, dotera kombi u Aleksinac i koristi slobodan dan. U ponedeljak krene sa isporukom. Zvao me u ponedeljak popodne da ima isporuku za mene. Napravim odlazak, i trošak da preuzmem. Da nisam vratio bi robu pošiljiocu i eto dodatnih troškova i meni i njemu Ispostavi se da džiber stanuje 200 metara od mene. ( Tamo parkira kombi subotom)Pa peške bi otišao po to još u subotu da sam znao. Znači Royal nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron man Posted December 27, 2019 Report Share Posted December 27, 2019 Danas poslah Vlajčetu filter da proba dal će da utiša lampice sa jelke. Uveli PostExpressovci novo pravilo. Mora potpišeš da ne insistiraš danas za sutra. Mnogo im navalica pa se ogradjuju na taj način. Će vidimo ka će stigne u Tužice Inače , iskoristih priliku da pitam šta je sa paketići od Aliexpress Deda Mraza. Od 11.11.čekam.Tu su negde na karinjenju. Duže su u Srbiji nego što im trebalo da stignu iz Kine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now