black coffe

Članovi
 • Content Count

  1,457
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About black coffe

 • Rank
  Audiofil

Recent Profile Visitors

3,078 profile views
 1. Lik je unikat ! Kako mu se da tolko bedastoča napisati ? čas mu je ćerca starija čas klinka malo žena mu odrađuje malo kćer očito pobrkao lončiče . Al drago dijete ko što radi sebi radi ? , ovaj ima neakvo čudnovato zadovoljstvo u postavljanju oglasa u hi fi branži . Da sam u Beogradu , ma i u bližoj okolici otišao bi na osobno preuzimanje samo da upoznam lika jer je u najmanju ruku egzotičan . Čisto sumljam da bi se našli , iako bi riskirao i tih 50 eura samo radi "priredbe" koja bi slijedila . Toliko puta smo ga "opjevali" da bi neko trebao otiči na slušanac i podnijeti izvještaj . Makar mi cijela priča zvuči ko groteska .
 2. O tome potencijalno sam napisao ? rijetko je to ? , al ko proba il se ukakio il ne ? no Ap P ? ? itd .... G , Siroma ? vrijeme ćini iskustvo ? ...
 3. Ugradio se sa 50 eura , pe nek se špekula ko hoće ? . Uvijek ima naivaca ( ko zna , možda nije veliki kvar ) koji će se zaletiti . I onda ne u negativnom smislu naši audio doktori imaju probleme . Što i nije loše jer audio zajednica je voljna pomoći i uz njezinu pomoć more se puno naučiti . Naravno da ko i svakom "majstorluku " ima podmetanja , provokacija , ali i sadržajnih savijeta . Na kraju ovaj dio Europe je logično kao i sa autima predodređen za osobe manje kupovne moći . Srečom da imaju majstore ? koji su sve znali osposobiti , neki više neki manje . Priča traje u bilo kojem obliku .
 4. Uvo je pri nas proja ? , a žganci su nešto kao palenta , al al onako čvršči , ima kukuruzni , žuti ali i krumpirovi bijeli . idu kao doručak sa pečenim lukom , špekom , pečenim vrh njem ( isključivo domačim ) i nekad su bili glavno jelo doručka , a danas su kao predjelo . Snažno jelo za Šljakere , ja poslije konzumacije moram zaleć . Ova proja se papala sa kiselim mlijekom onako uz kafu ? kao dersert ! , ali u večim količinama mogla je proč i kao predjelo . , proja je uglavnom bila od kukuruznog brašna veče granulacije mljevenja i bila je uvjetno tanka cc 2.5 cm i polu vlažna mal slankasta . Evo po sječanju . Od kad mi je baka preminula nisam pojeo "pravu " . .
 5. A je kiseli kupus more u dvije , odnosno 3 vatijacije , ili X nezaam koja je bolja ? ! Proja su valjda tzv žganci i td ne more se profulati . Dobar tek ! NI SAMI NEZNAMO ŠTO NAM JE FINO ; DOK NE PROBAMO ! .
 6. black coffe

  Smesne slike

  Dečki se zekaju , al im nije svejedno .
 7. Evo ja rastučen lungič sa 2 jaja na oko sa jedne i druge strane 2 minute sam povegetane , , al ...
 8. Kad su gotovi odkoste se ? prije toga se krčkalo dostaa vremena na laganini ? i to pincetama upravo da bi se i tetive odvojile i dale svoj obol priči . Ono što na kosti ostane ( pas veli koji škrtci ) . Upropastit sa nerazumnim količinama DA , ali dodati lagani "tač" i time oplemeniti izvorni okus nije loše . BTW prijatel je probao na osnovu Tvojih slikica napraviti "one " sa sirom koje na slikicama izgledaju super , veli da su kod njega bez veze . Aj ak može još mal eudkacije nisam Ti konkurencija a ak ideš na ovu stranu dobrodošao si gost ! .
 9. black coffe

  Alan Ford

  Da točno , taj tzv arhaični hrvatski ima izvor u " novo zagrebačkom" koji je nastao iz "purgerskog" koji se izmiješao sa novopridošlim zagrepčanima svih provicijencija Tipa dalmatinci , bosanci srbi , zagorci itd . Obzirom da je Zagreb multietnički grad svatko je dodao ponešto i tako je nastao taj jezik koji nitko ne govori , al se njime svi služe . No treba biti genijalac poput pokojnog Brixya da bi te jezične varijacije na temu ubacio na pravo mjesto u pravo vrijeme . I još nešto treba dobro shvatiti "materiju" odnosno što su Magnus i Bunker htjeli poručiti ! ? ( ipak je strip nacrtana knjiga ? ) . Naravno da mu je puno olakšalo da je prevod sa talijanskog i da smo ( ondašnja (Juga ) i Talijani sliličnog mišljenja o državi , korupciji lopovluku . ! E sad nekaj u Briksijjevom duhu ? : . Prvo su "naši išli na specijalizaciju kod njihovih , a sad njihovi dolaze kod nas " . SUPER HIK je zbunjen ? više ne razme ko je ko !
 10. black coffe

  Alan Ford

  asocijasija , na ine ?
 11. Subjektivna procijena ? na osnovu Tvojih ! Ne velim da su nerealne ? ! .
 12. Je ! odkoštene u umaku , nije nužno u Niš ? . ima fina varijacija i po "Regionu " ?
 13. black coffe

  Alan Ford

  Brixsi ko ga je znao protumačiti ,je zaslužan ? !!
 14. Nema dodirne točke sa navedenim . Propustio si neke stvari što nije niakvo čudo , obzirom na izbor koje kakvih delicija ? :) .