black coffe

Članovi
 • Content Count

  1,316
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About black coffe

 • Rank
  Audiofil

Recent Profile Visitors

2,928 profile views
 1. black coffe

  Tandberg risiver?

  Uz put nema veze sa pričom , al sory
 2. black coffe

  Tandberg risiver?

  Ima s misla ;? eto ja nako domači , al ... obečajem , ak se mene tiče - , al :) tek naučio ove koje kakve apostrofe i na svekoliku forumsku akciju ssrezao na moj minimum , al ? ima nade ? ( bute me naučili )
 3. black coffe

  Tandberg risiver?

  Ha ? eto kako je ? tvoj izbor ? , al ostani na tome ! !
 4. black coffe

  Tandberg risiver?

  Uobličavanje je navodno troidimzioalna varijacija na temu , Štro ću TI ja ? smiri se ? ! Ak treba ? Koji Vam je ***** ? ! ma nek ja odem ,,,,
 5. black coffe

  Pohvale za Pežo

  Slažem se sa tobom ! , na sreću nisam ! , al mal je zgužvano napisano , pa se ispričavam !. Ko razumije tematiku i ovakve moje opservacije shvaća ! ? . Naj se kaj srditi :) . Eto ? kakve veze ima što selo učiti kad se razme ! . ( selo je sinonim ) pa tako i ... ! A hebi ga , možda bi u nekoj drugoj priči bilo bolje ? , al ! . a onaj kojim ga sliuša ?
 6. black coffe

  Tandberg risiver?

  Ima smisla ! , al se gubi smisao recivera ! , al si na kraju priče u pravu , sam nek dečki odluče ? ! al
 7. black coffe

  Pohvale za Pežo

  Svaćam što hočeš reć . , na žalost konzumeri onoga o čemu prčamo su kakvi jesu m- tipa čim glasnije tim bolje . Na živom događaju nema , nego osobni doživjjaj ! Di je problam ? u živo ili u autu - da sam ja neko ?
 8. black coffe

  Pohvale za Pežo

  Je ! sjediš u svit spotu ? i cijelo selo koje voziš čuje kao i ti . . Auto je jedna priča , a doma je druga ? , odprilike ko hamburger i grah s kobasicom ( ko kaj voli ) . NHF !. Razumijem dampiranje vrata sa tzv dinamicom , da ne svira cijeli auto itd . al ....
 9. black coffe

  Tandberg risiver?

  Naglasak bi trebao biti na osjetljivost zvučne kutije ( nejakost pojačala) i veličinu bas membrane obzirom da se neznaju gabaridi prostora . Da ne pametujem dalje , znači stara škola zvučnik visoko osjetljivi ( obično sve papirnate membrane ) sa barem 20 cm membranom , još bolje 24 . Samo radi eventualne buke . Ja sam rekao što sam mislio . Sretno !
 10. black coffe

  Tandberg risiver?

  To je To ! neče skidat žbuku sa zidova , al će dati ugodu slušanja .Pravi parnjak za dotični reciver . !
 11. black coffe

  Tandberg risiver?

  Ženski faktor ! taki paše !
 12. black coffe

  Tandberg risiver?

  Bujodraže ! jsprika , zadnji pasus se odnosi na pokretača teme .
 13. black coffe

  Tandberg risiver?

  Vidim da si "šarafio" po poenciometrima za "room korekšn" , i to je jedna od prednosti , iako su veliki i imaju veliku bas membranu i jako osjetljivi nisu se na tihom slušanju nešto razbacivali bassom. Ima ih okolo po oglasima ? , pa ne očekuješ valjda da ih ima susijed ? . No dobro Taj resiver ima "rec" out , pa se na njega spoji aktivni wofer i , smo rekli da nije hi end , nego za radionicu gdje nesmije odvlačiti pozornost , nego napraviti blago opuštajuču atmosferu , pa nađi neakve ispravne AR ili slične tog godišta .
 14. black coffe

  Tandberg risiver?

  AJ HEBI HGA ! . neznam od kud velika slova , no !!! ! i zabole mnme n! .
 15. black coffe

  Tandberg risiver?

  Ako nemreš nači neke omnidirekcione probaj preko oglasnika pronači Wharfidale E 50 ." Osjetljivost" im je 94 - 95 db i ne trebaju veliku snagu , a godišnjaci su . Kod kupnje treba pripaziti na stanje bas membrana ( hoće se odlijepiti ) i dali srednjotonci rade . Visokotonci su trubice (horne) i tu nemaš brige . Dosta su veliki , ako ih nađeš (nisu danas skupi ) prijatel će imati odličan "vintege" zvuk , ma što to značilo . Gle ja imam radionicu od cc 85 m 2 al se sastoji od par prostorija . Primarna prostorija je cc30 m2 , ured i izložbeni dio je cc isto , ostalo su hodnik i praona itd . Imam ( za ured di sam ja Rotela tuner sa predpojačalom i multiroom varijantom ( rtc 970) i Rb 971 izlaz . Na multiroom izlaz je spojeno sansui g55x pojačalom koje ima svoj tjuner da dečki ako ne žele slušat što i ja ( slušam cd ili internet radio ) si mogu sami izabrat . Iz osobnog iskustva govorim da je u radionici je bolje imati ( imao ih na posudbi ) , al su bili preskupi za moj pojam , pa sam stavio Navedene E 50 . To je dobar motiv da bi se dečki ili gazda dobro osječali !.