Jump to content


black coffe

Članovi
 • Posts

  1,603
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Recent Profile Visitors

4,302 profile views

black coffe's Achievements

 1. black coffe

  Hi-end girls

  Marko Lewinsonov dobro "čuče" grije
 2. Bio , "priredba" malo zgužvana ? za neuke u smislu "razvedena" na preko nekoliko lokacija . pa k o što "ufati", eto jednostavno , .Je , svašta je bilo ! . Ovo što čujete na snimkama G . Maltusa je bolje neg za istać ( naj baba brunda) . Za svaku preporuku !!!! Božo!!! nasstavi !!!! . ( naj baba brunda) !!!!!
 3. Evo ti primjer 12,5 A je odprilike 2500 W , znači 1,25 A je 250 W dalje računaj
 4. Gabori , ako neko misli protiv mislio sam na Zazzu Gabor
 5. Slažem se da je bilo podhebavanje , al ne na nacionalističkoj ili vjerskoj razini , mislim da sam se i prvi "začudio" emojem . Iz pročitanog ( svaka strana- na sbojoj barikadi) ipak dovodi do OSOBNOG antagonizma između dvije frakcije , što nije već viđena varijanta na forumima NAŠEG karaktera - tipa - nedostatak NOVIH SADRŽAJA . Itd ... . Aj Ljudi malo relax ? ipak je ovo sam hoby ...
 6. Jel nije ovo Trump sa sisama ?
 7. Tako je , ak ćemo za istinu to je dragocjen podatak , možda važniji nego deklarirana snaga za zvučnike ? . Znači uređaj ima napajanje 410 W i lako će "ako treba proizvesti 100 W po kanalu za zvučnike" , malo pojednostavljeno .
 8. NHF , " ne kudi konja kojeg nisi jahao" , jeftinija je od bilo kojeg kabela koji češ isprobati - karikiram . Nije to knjiga samo za početnike , nego i za iskusne jer te podsjeti na stvari koje se vremenom "zaborave" . Napisana je stručno , a ipak dovoljno razumljivo i osobama sa elementarnim predznanjem materije kojom se misle bavit . Imam i prvo izdanje (doduše kopirano) jer je bilo brzo rasprodano . Ovo je isto , sam prošireno "digitalnim hi fi-jem" . O autoru sve piše na netu pa ...
 9. Baš me zanima di je BR port
 10. Evo konkretno , ja sam ih imao i slusao jedno godinu dana . Od ovog sto si nabrojio nista ih nece pokrenuti kak spada . Mislim svirat ce to , ali ni priblizno kolko mogu . Sa Sansuiem G55 onako , s Rotelom rb 971 malo bolje , prosvirali su sa cijevnim preampom i Rotel rb 981 i to jako dobro . Covjek koji ih je od mene kupio ih slusa u bi-amp kombinaciji sa izlazom D clase a visokotonac sa Rotelom ra 971 - cini mi se , davno bilo . Interesantno je da kad skines jumpere na skretnici bas i srednji rade zajedno , a visokotonac posebno . Ne znam jeli neko prije mene carobirao , tak sam ih kupio . Uglavnom odlicni zvucnici , al zahebati za pokretanje - uparivanje . Izrada odlicna , zvuk odlican , al ... . Ak nemas zivaca ido na Regu ili na MA Silver . Eto .
 11. U trenutku kad se to desilo nešto je povuklo veliku struju , a to kolko vidim mogu samo snagaši ? , ne znam kako je spojen AVR . Pogledaj na uređajima kolki je kojem "power consumption" . U normalnom radu "vuku" par ampera , međutim kad se uključuju ( 2 snagaša plus AVR mogu povuč i više od 16 ) što se vjerovatno i desilo , e sad na koju foru ( možda ima neke veze s trigerima - jedino logično ) ne znam , al tu bi tražio .
 12. Malo mu je 10 A , ako se obadva snagaša uključe istovremeno . Da je problem sa zemljom bacila bi fidovka . Očito su se na neku foru uključili - isključili snagaši , pa je bacilo osigurač .
×
×
 • Create New...