Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vidju vraga - jos jedan B3 nasao svoj dom i sto bi moji klinci rekli "usrecnjuje" vlasnika :D:thumbsup2

Bice ovde lokalne igrarije sa lampicama :-) 

WhatsApp Image 2021-04-22 at 21.49.21.jpeg

WhatsApp Image 2021-04-22 at 21.49.31.jpeg

WhatsApp Image 2021-04-22 at 21.49.40.jpeg

WhatsApp Image 2021-04-22 at 21.49.50.jpeg

WhatsApp Image 2021-04-22 at 21.49.57.jpeg

• 5 months later...
Posted
7 sati ranije, Susurin said:

Izgleda su bili pijani kad su crtali. ?

Izgleda da on puca ciljano na trziste bogatasa koji imaju fetis ruznih stvari.

Ne vidim nikakvo drugo objasnjenje za to da proizvod koji kosta 40+k novcanih jedinica izgleda ovako gadno :rolleyes:

Posted

Ne bih ni za jedan Lampizator rekao da je ružan.

Zapravo mi se izostanak cifranja i utilitarnost spoljašnosti dopada kod sprava uvek značajno više od predizajniranja koje je, za moje pojmove, uglavnom kič i jeftinjak.

Posted
8 hours ago, Susurin said:

Izgleda su bili pijani kad su crtali. ?

Ladno je u Poljskoj , treba redovno osvežavati antifriz.

Dokle god dobro svira, to što liči na dečiji rad sa tehničkog obrazovanja, meni lično uopšte nije važno. 

Oni jači modeli Pacific i Golden Gate  ipak imaju neki šarm i glamur. Mi sirotinja sa Atlantic-om i nižim serijama moramo biti skromni u vizuelnim očekivanjima :-) 

Pravda za Fikusa !

Posted

Pravda za Lampija! Crna mat kocka sa narandžastim lampama, šta tu ima da se ne sviđa. Meni je npr. onaj primerak kod Patasona (valjda Baltic) u nekoj bakarnoj boji sa mat sivkastim frontom izgledao odlično i svedeno uživo.

Sa druge strane, čisto za primer, D'Agostino i McIntosh su mi čista kičerica. Egzotika egzotike radi, da vrišti nekakav statusni simbol. Ništa više stila nemaju od prosečnog gejmerskog PC kućišta za napaljene tinejdžere, samo su materijali bolji i cene izazivaju strahopoštovanje.

Posted
1 sat ranije, Delija said:

Izgleda da on puca ciljano na trziste bogatasa koji imaju fetis ruznih stvari.

Ne vidim nikakvo drugo objasnjenje za to da proizvod koji kosta 40+k novcanih jedinica izgleda ovako gadno :rolleyes:

Znamo sta kaze teorija o ukusima...meni npr je lep ali ne mogu ni da kazem da je nesto najlepse sto sam video u zivotu (daleko od toga). 

Ali vise volim da svira kako svira nego da bude prelep a svira kao ona stvar...

P.S. Moja bolja polovina koja je extremno zahtevna sa strane estetike npr ni za jedan nije nista lose rekla - za Pacific i GG cak suprotno...ali se lozi na lampe pa mi zabranila da stavljam uredjaje bez istih? - a ja posto sam papucar je slusam bez pogovora?

Posted
44 minuta ranije, lalelala said:

Ladno je u Poljskoj , treba redovno osvežavati antifriz.

Dokle god dobro svira, to što liči na dečiji rad sa tehničkog obrazovanja, meni lično uopšte nije važno. 

Oni jači modeli Pacific i Golden Gate  ipak imaju neki šarm i glamur. Mi sirotinja sa Atlantic-om i nižim serijama moramo biti skromni u vizuelnim očekivanjima :-) 

Pravda za Fikusa !

S tim da ovo nije "jaci" model, nego najjaci - i kosta duplo vise od Pacific-a iliti kosta dobrano vise od tvoje ganc nove namunjene Mazde :D