TechA Posted January 23, 2019 Report Share Posted January 23, 2019 Ma zovi obojicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubisgrau Posted January 23, 2019 Report Share Posted January 23, 2019 Kog drugog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechA Posted January 23, 2019 Report Share Posted January 23, 2019 Pa tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Father Posted January 23, 2019 Report Share Posted January 23, 2019 Još malo pa stota strana teme. Moraće Šćepa ozbiljno da časti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bato - hi - fi Posted January 24, 2019 Report Share Posted January 24, 2019 Stotka blizu eeeej, nema z****! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majda Posted January 25, 2019 Report Share Posted January 25, 2019 On 1/23/2019 at 5:53 PM, anubisgrau said: Scepo zovi Majdu da ga posle ovde zezamo Haha... Super je sto se "uvaljujes preko mene"... (Taman si me podsetio za one kabliće sa amazona sto si obecao da ces da porucis - šaljem ti link.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bujodrag Posted January 26, 2019 Report Share Posted January 26, 2019 Evo, pozovite i mene uz Majdu i Anubisa, da budem reprezent of The Dark Side, da mračim i kritikujem audiofiliju i pričam kako su jeftin telefon i još jeftinije slušalice sve što zdravim i pametnim ljudima treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted January 26, 2019 Report Share Posted January 26, 2019 8 minuta ranije, Bujodrag said: Evo, pozovite i mene uz Majdu i Anubisa, da budem reprezent of The Dark Side, da mračim i kritikujem audiofiliju i pričam kako su jeftin telefon i još jeftinije slušalice sve što zdravim i pametnim ljudima treba. То ће бити у дечијем програму на РТС-у. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bujodrag Posted January 26, 2019 Report Share Posted January 26, 2019 Odlična ideja Link to comment Share on other sites More sharing options...
zflazar Posted January 26, 2019 Report Share Posted January 26, 2019 šta je taj PTC? ...pitanje za nas sa lošim telefonom i kućom bez televizora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giZ_Mo Posted February 2, 2019 Report Share Posted February 2, 2019 Ево фришке епизоде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechA Posted February 2, 2019 Report Share Posted February 2, 2019 Odličan gost. Odlična tema. Odlična emisija. Bravo Šćepo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj.nik Posted February 2, 2019 Report Share Posted February 2, 2019 Odlicna tema. Gost nula. Kratko opisano - previse dzitera, mesanja pojmova i nemustog serbeng jezika. Stigao nekako do 32min i dalje ne mogu. Izgubiti dva sata, na ovakvu pricu - nikako. Topla preporuka, zaobici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrankoBin Posted February 3, 2019 Report Share Posted February 3, 2019 -Odlicna emisija, sazeta za nedovoljno iskusnu publiku u materiji,objasnjena na nacin da svako razume srz. -(pol.uredjaji, sajam, Solaja i sl.)-Naravno,ne slazem se sa svim iznesenim stavovima gosta (vecinom da) ,ali to i nije poenta emisije,tako da nije vazno. -Izbor teme je 5+...nadam se da ce neki od narednih gostiju prosiriti i dopuniti temu,o kojoj ima mnogo toga jos da se kaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
microfarad Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 Odlična tema, posebno za nas, koji bi, da uđemo, u svet digitalije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zflazar Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 ja se unapred izvinjavam jer ne pratim na času, da li je bio nekad gost Peđa Rogić - Audial? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechA Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 Nije, a bilo bi lepo da bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad Posted February 4, 2019 Report Share Posted February 4, 2019 On 2.2.2019. at 18:11, dj.nik said: ... Stigao nekako do 32min i dalje ne mogu. Izgubiti dva sata, na ovakvu pricu - nikako ... Spasao si se Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanBG Posted February 4, 2019 Author Report Share Posted February 4, 2019 TechA, BrankoBin, Microfarad hvala Vam puno!!! Živi i zdravi bili!!! Gost u emisiji je bio Jovo Grba ( Trifecta grupa) na preporuku Radiše Djordjevića ( koji je bio gost u emisiji). 23.februara će biti prezentacija u organizaciji Trifecta grupe ( Mytek, Audio Note UK, Roon Nucleus, SOtM...) u hotelu Envoy u Beogradu koji se nalazi u Čika Ljubinoj ulici. U narednih mesec dana, možda mesec i po treba očekivati još jednu prezentaciju domaćih konstruktora ( Supreme Analogue, Beyond Frontiers Audio, Šolaja Audio...) u Trsteniku. U narednoj emisiji ću imati 2 gosta od kojih je jedan bio gost u emisiji, izmedju ostalog predstaviće i svoje novitete kod nas ( kad je samogradnja u pitanju). Takodje dogovorio sam se Brankom Nojkovićem da mi bude gost u emisiji ( dobitnik je prve nagrade u USA časopisu Audio Amater još daleke 1982 godine), konstruisao je preampe, snagaše... Pravio zvučnike. Bio na putu da napravi vrhunski kaset dek za koji mi je pokazao sve delove koje je kupio,ali su ga razne okolnosti sprečile. Video sam se skoro i sa Lemicem, nadam se da će mi i on biti gost u emisiji u narednih mesec dana. Videli smo se na jednom lepom audiofilskom okupljanju gde su bili: BrankoBin, Šolaja, Boško Pješčić ( BFA), Zoran Mihajlović ( Supreme Analogue)... Trebao je da dodje i Branimir Hodalić. Više o audiofilskim okupljanjima koja će se održavati jednom nedeljno će biti reči u narednoj emisiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj.nik Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 A nama kriticarima nista hFala? Neka je Trifekta grupe al' njegovo znanje digitalije i kompjutera je kao onaj audio server - 'Minim' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonichammer Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 Nema bato, ovde se stvari vrednuju po sistemu “ja tebi bojvodo, ti meni serdare”. Nisi hFalio, nema ti hFala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj.nik Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 Neee, Scepa je sjajan covek al vidis i u snimku da je zbunjen i zanemeo. Rec nije progovorio, makar dokle sam otpratio (istrpeo). Scepa je spreman uvek da pomogne i naravno da ga cenim i postujem. Njemu je daleko draza prica o analogiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonichammer Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 E tako brate, sad si se vec kvalifikovao za zahFalnicu. P.S. pozvan si od strane gosta u emisiji na prezentaciju koja ce se odrzati 23. 02.19. pa se, nadam se vidimo tamo ako ne ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj.nik Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 Hvala na pozivu, vrlo rado dolazim. Vidimo se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silento Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 Meni je uvek bila draža konstruktivna kritika od tapšanja po ramenu. Znam ja i sam šta je dobro kad je dobro, ono što nije - o tome treba da se priča kako bi se ispravilo. Pozdrav svima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now